Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 11/09/2021)

Smo navedbo sredstev 5 Najlepši gozdovi v Evropi ravno v času prazničnih sezonskih praznikov! Najpomembnejšega počitnice brlog za večino ljubitelje potovanj je plaža. Toda Evropa ima za raziskovanje več kot le obalo. Pridružite se nam, kot smo si Stomp okrog nekaj najlepših gozdov v Evropi.

Pozabite gneča plaže s svojimi glasnimi otroki in zasleduje krošnjarjev. Včasih ne moreš premagati mir in tišino dobrega gozda. Biti v naravi resnično terapevtski, zato se popeljimo po listnatem gambulu okoli nekaterih najbolj frontičnih evropskih najboljših.

 

Naša 1. Na seznamu najlepših gozdov v Evropi – Bavarski gozd, Nemčija

Bavarski gozd nacionalni park je prvi in ​​največji nemški narodni park, in eden od najlepših gozdov v Evropi. Zakaj lahko vprašam? Mislimo, da je pritožba je v svoji preprosti in obilno puščavi. Hvala za človeka, ki ga zapuščajo tudi sam! Park obljublja prekrasno pokrajino, veličastne vrhove (najbolj znani tisti, pri čemer Veliki Falkenstein, Lusen, in Grosser Rachel), obsežna pohodništvo in kolesarske poti, ogledalo jezera, športne priložnosti, fascinantno Krošnja sprehod, in več.

V želji, da bi družini na razburljivo in edinstveno pustolovščino, medtem ko v parku? Krošnji sprehod (kopel s krošnjami dreves) na Bavarian National Park Forest obeta bližnje srečanje z naravo in avanturo za vso družino. 1300 metrov dolga lesena pešpot brez ovir vodi obiskovalce do dna kupolastega opazovalnega stolpa, ki ponuja čudovit razgled na gozd na poti. Izberete lahko tudi, da sodelujejo pri zanimivih dejavnosti na poti. Vendar, Najbolj se shrani za zadnjo. Z 44 metrov visoke opazovalne ploščadi, dobiš na praznik oči na neprekinjeno pogled na gozd in celo snegom platirane Alp.

Ulm, da Füssen vlakih

München do Füssen vlakih

Stuttgart, da Füssen vlakih

Nürnberg, da Füssen vlakih

The Bavarian Forest, Germany, One Of the Most beautiful forests in Europe

 

Gozd Trillemarka Rollagsfjell, Norveška

Dobrodošli v divji puščavi! Trillemarka Rollagsfjell Naravni rezervat je eden od zadnjih nedotaknjenih gozdnih območij v državi. To je vaš go-, da se za pohodništvo med stare rasti gozdov, smučanje na nedotaknjenih gorah, in ribolov v resnično slikovito rIVERS in jezera. Na voljo je tudi obilica, 93 skupaj, Red navedenih vrst. Poskrbite, da boste pohod na kipu imenovanem Madonna in otroka, nahaja 100 metrov izven parka, za neverjetno pogledom na dolino in zunaj. Prinašajo veliko plasti, kot je podnebje drastično spreminja na celotnem območju.

 

Belluno Dolomiti, Italija

Narodni park v Bellunu Dolomitov se razteza od doline Cismon do doline Piave in je bila ustanovljena leta 1990 za zaščito tega območja ogromna naravna vrednota, ki je že dosegla seznanil skozi stoletja za lepoto svojih ekskluzivnih flore in njene redkosti. Zato, odločitev je bila, da zaščitijo svoje 32000 ha od Ogromen naravnega panoramo iz zimski športi razvoj.

Območje je zdaj nacionalna stran dediščine neprecenljive vredno, če, upravičeno, pravila narave. V tem parku imamo radi nedotaknjeno in nedostopno lokacijo na mejah jugovzhodnih Alp, ki je v prazgodovini videli nastanek ledenikov (zadnji izginja preko 10000 pred leti!).

obstajajo razlike med Tre Cime di Lavaredo ter Belluno Dolomiti, znan kot bledo gora zaradi barvi rockface. Poživljajoča krogi in vrtoglavimi rockfaces: to so legel zlatimi orli, bitja skoraj legendarna zaradi svoje milosti, so plemeniti in veličastni, ki se dvigajo skozi nebo in redkost njihove vrste.

Upamo, da smo vam dali dovolj razlogov, da obiski Belluno Dolomiti in zato menimo, da je ena izmed najlepših gozdov v Evropi.

Trento na jezero Garda Peschiera vlakih

Bolzano Bozen na Gardsko jezero Peschiera vlakih

Bologna na jezero Garda Peschiera vlakih

Benetke Gardsko jezero Peschiera vlakih

Most beautiful forests in Europe - Belluno Dolomites, Italy

 

škatlice, Francija

Spektakularen Parc National des Ecrins je ena izmed desetih francoskih narodnih parkov in drugi največji po Vanoise. V 1000 km² zavarovano območje posluje v Hautes Alpes in Isere oddelke, razteza med Bourg d'Oisans, Briancon, in Embrun. Park je še vedno večinoma nedotaknjeni zaradi svoje oddaljene lokacije in seveda, je na našem seznamu najlepših gozdov v Evropi.

Razgibani gorski teren parka opredeljujejo padajoči ledeniki in hitro tekoče reke, ki so ustvarili strme ozke doline. Poleti, pohodniki, plezalci, gorski kolesarji, in rečni tekači se zgrinjajo v park, da uživajo v čudovitem podnebju in pokrajini, ki spusti čeljust. V zimskem času, krpljanje, koče do koče turno smučanje in planinarjenje so priljubljeni. V smučišče Alpe d'Huez sedi tik izven meja parka. Kateri je 10 km do so serpentinami od Bourg d'Oisans.

Marseille Lyon vlakih

Pariz, da Lyon vlakih

Letališče Lyon do vlakov v Parizu

Lyon na Avignon vlakih

 

 

Naša Zadnja na seznamu najlepših gozdov v Evropi – Gozdu v nogometnega stadiona, Nizozemska

Neskončna privlačnost narave je začasna umetniška instalacija, ki spreminja Worthersee nogometni stadion. To se nahaja v Celovcu, in je zdaj gozd in umetniška instalacija!

okoli 300 drevesa, nekateri tehtajo do šest ton vsak bo skrbno presajenih v obstoječem nogometnem igrišču. tole, dajejo vtis srednjeevropskega gozda. Ko presajenih, gozd bo na svoje življenje, spreminjajte barve, ko se sezona spreminja in privlači prosto živeče živali.

Obišči iz 10 am, dokler 10 pm dnevno (prost vstop)!

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

A Forest In A Football Stadium, Netherlands

 

Ste pripravljeni na vonj svežega zemljo in mokro mah? Če želite uživati ​​občutek sončne svetlobe Svetleč skozi drevesa in litje utripanje sence na tleh? Potem pa hop na Shrani vlak in rezervirajte svoj vlak na enem od najlepših gozdov v Evropi, v nekaj minutah!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Na vrh 5 Najlepših gozdov v Evropi” na vaši strani? lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-forests-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)