Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 25/01/2021)

Tyskland er selvsagt et vakkert land. Men når du begynner å tenke på slott, du vil elske det enda mer. Og alt dette fordi Tyskland er, ifølge mange, slottet hovedstaden i verden.

Det er en hel rekke spektakulære slott i Tyskland må du besøke. I denne artikkelen, Vi vil konsentrere oss om bare de vakreste blant dem. Vi vil også gi deg informasjon om hvordan du kan nå dem med tog, til glede for alle togentusiaster!

 

Schloss Neuschwanstein - Det mest spektakulære slott i Tyskland

Mange kjenner det som en av de vakreste slottene i hele verden, ikke bare Tyskland. Hvis ikke det, det er sikkert kjent for å være en inspirasjon for Disney Borg. Når du tar en titt på denne eventyr borg, du skjønner hvorfor. Du kan absolutt forstå hvorfor det er blant de mest spektakulære slottene i Tyskland!

Schloss Neuschwanstein er utvilsomt majestetiske, men hvordan får du det? Den gode ting om Tyskland er at de fleste steder koble til via tog. Den nærmeste togstasjonen til slottet er i Füssen. derimot, du kan nå den stasjonen fra München eller noen andre store tyske byer.

Ulm til Füssen Togene

München til Füssen Togene

Stuttgart til Füssen Togene

Nürnberg til Füssen Togene

 

 

Hohenzollern - den mest magiske slott i Tyskland

Hohenzollern slott er ikke bare blant de mest spektakulære slottene i Tyskland - det er den mest magisk en. Du finner den i provinsen Baden-Württemberg, nær Stuttgart. Baden-Württemberg provinsen er den mest undervurdert ett i Tyskland, men når du ser dette slottet, du er nødt til å endre mening!

derimot, komme til slottet kan være problematisk, riktignok helt verdt det. Den beste måten er å ta et tog fra Stuttgart til Hechingen. Deretter må du ta en lang tur og klatre en bratt bakke å nå slottet. jeg bare tuller! Du kan ta en buss eller taxi fra Hechingen som slottet er ganske nær byen.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern-Sigmaringen - den flotteste slott i Tyskland

I vår ydmyke mening, ingen liste over de mest spektakulære slottene i Tyskland kan være komplett uten å nevne Hohenzollern-Sigmaringen. Det er den mest omfattende og storslåtte slottet du noensinne vil legge øynene på! Og om ikke det var nok, det er også helt fantastisk.

Hohenzollern-Sigmaringen er derfor i Baden-Württemberg; så det er helt uforståelig at folk ikke er praising provinsen som vakreste i Tyskland!

Som for å reise - siden du kan finne slottet i en by, det er lett tilgjengelig med tog. Den beste måten er å ta et tog fra Ulm eller Stuttgart og deretter gå til slottet.

Frankfurt til Ulm Togene

Stuttgart til Ulm Togene

Leipzig Ulm Togene

Nürnberg til Ulm Togene

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Slottet står alene på en liten høyde, og det ser virkelig spektakulære. derimot, det er ikke så ensom når du tar i betraktning at det er fortsatt bebodd! Ja, Eltz familie har holdt slottet for 33 generasjoner!

Når det gjelder å få det, du er nødt til å gå eller få en buss eller taxi fra Hatzenport. derimot, det er fullt mulig å få til den lille byen med tog fra Koblenz - den nærmeste store byen.

Frankfurt til Hatzenport Togene

Bonn til Hatzenport Togene

Köln til Hatzenport Togene

Düsseldorf til Hatzenport Togene

 

Så der har du det, en fullstendig liste over de mest spektakulære slottene i Tyskland. Vi håper at du vil besøke minst en av dem på din neste tur! Hvis du vil vite mer om å reise med tog til disse slott, Føl deg fri til å kontakt oss når som helst.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)