Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 08/10/2021)

Hav, elver, og innsjøer er ikke bare vakre, naturlige underverk som er verdt planlegging en ferie rundt. Vi er navngi vår 5 Beste Naturlige Varme Kilder I Europa det er mer enn verdt et besøk med hjelp av Lagre Et Tog tog billetter.

 

5 Beste Hot Springs i Europa 1: Aix Les Bains Riviera I Alpene, Frankrike

Aix les Bains, Alpene Riviera er en termisk by, kai på den utrolig eksotisk og bred Lake Bourget. Dette er en av de 5 Beste Naturlige Varme Kilder I Europa og er funnet dypt i Savoie-fransk område, berømt for sin Alpene Massif-området. Tilstedeværelsen av rent vann, med mange mineral dyder, hele byen, fører det naturligvis til denne termiske tradisjon. Dette magisk sted virkelig gir deg det beste av naturen for din velvære. I Aix les Bains Riviera des Alpes, den naturlige medisin og svovel rikt vann kombineres for å tilby en sann regenerering.

Genève til Aix Les Bains Le Revard Tog

Lausanne til Aix Les Bains Le Revard Tog

Paris til Aix Les Bains Le Revard Tog

Bern til Aix Les Bains Le Revard Tog

Spa In Aix Les Bains Riviera Of The Alps, France

 

2: Terme di Saturnia - Toscana, Italia

Lett å komme dit fra omtrent hvor som helst i Europa med hjelp av Lagre Et Tog, Toscana har en av de mest idylliske i hot springs i verden. Så, det er ikke rart at det er på vår liste over 5 Beste Hot Springs i Europa! Med 500 liter terapeutisk vann som pumpes ut av en vulkansk krater annenhver, Dette kildevann er helt ren. Takk til 99.5 grader F vann og vakre italienske landskapet rundt det, det er ingen tvil om at du vil gli inn i en dyp tilstand av avslapning denne våren.

Dette termiske spa hevder å ha ingen lik overalt i verden. Med vann som er naturlig potent, ren, og rik på mineralsalter. En naturgave som fyller spa -bassengene mens den renner fra en kilde som går tilbake tusenvis av år. Hvorfor ikke prøve det ut selv?

Firenze til Grosseto Tog

Perugia til Grosseto Tog

Viterbo til Grosseto Tog

Roma for å Grosseto Tog

 

 

5 Beste Hot Springs i Europa 3: Aqua Dome - Tirol, Østerrike

Siden det 16. århundre, folk har vært på besøk Tyrol å dra nytte av de helbredende egenskapene til sine varme kilder. Nå kan du nyte massive bad og termiske bassenger fylt med 90 grader F 97 grader F varme termiske vannet. Hva gjør denne våren unik er dens Levitating termiske vannskåler, fylt med lys, massasje benker, og boblebad.

Den iøynefallende arkitektur opprinnelse spa hall speiler skjønnheten i naturen i omgivelsene. Tre, stein, lys, og – selvfølgelig – vann er en del av det fantastiske landskapet. Totalt 12 innendørs og utendørs bassenger inviterer deg til å svømme og la deg drive bort. Innendørs bassenger er koblet til tre slående utendørs bassengene på stylter gjennom vassdrag.

Zürich til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Wien til Innsbruck Togene

Köln til Innsbruck Togene

Best Natural Hot Springs In Europe Austria

4: Thermae Bath Spa - Bath, England

Hot Springs i Europa som er avslappende og historisk? Det høres ut som en god måte å hake av noen bøtte listen elementer på en gang. I hjertet av byen Bath, du vil finne Thermae Spa-Badekar. En prisvinnende naturlige spa der du kan nå bade i Storbritannia bare naturlig varme, mineralrike vannet. Akkurat som kelterne og romerne gjorde over 2,000 År siden. Den, derimot, fortsetter å være hjemme til Storbritannias eneste naturlige varme kilder. Motta den ultimate avslapping erfaring. Besøk denne prisbelønte dag-spa mineralrike vannet varmet på 92 grader F og nøye utformet spa-behandlinger.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

Best Natural Hot Springs In England

 

5 Beste Hot Springs i Europa 5: Gellert Baths, Ungarn

Vi har spart det beste til sist i våre bøker. Hvis du ønsker å føle seg som kongelige, selv for bare noen få timer, du bør definitivt besøke Gellert Bad i Ungarn hovedstaden, Budapest. I sin pyntet strukturen du vil finne store varme bad linjer med romerske søyler. Disse vannene inneholder forskjellige komponenter som er gunstige for helbredelse gikt og andre ortopediske problemer. Gellert Bath åpnet i 1918 tilbyr medisinske vann behandlinger ved hjelp av de samme dype underjordiske kilder Knights of St John som brukes i det 12. århundre, og senere tyrkerne til å føle den forfriskende krefter mineralrike vannet.

 

Klar til å oppleve avslapning på sitt mest unike? Deretter hodet på over til Lagre et tog og bestill togbillett til en av våre valg av 5 Beste varme kilder i Europa.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste Naturlige Varme Kilder I Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hot-springs-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)