Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 11/06/2021)

Privasi, 5-fasilitas hotél bentang, pintonan breathtaking, sareng lokasi, anu salajengna 10 bintik parantos ngagaduhan sadayana. ieu 10 tempat-tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa dikurilingan ku alam anu ngajentul sareng datangna kalayan fasilitas anu luar biasa.

 

1. Tempat Nyéwa Pakansi Heboh Di Perancis: Provence

Pondok batu, villa Perancis kuno, pagunungan Dentelles de Montmirail anu saé, Provence mangrupa salah sahiji 10 paling tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa.

firstly, gugah dugi ka bau lavender sareng nyokot céri tina tangkal mangrupikeun hal anu paling saé dilakukeun di Provence. Bréh, admiring Mont Ventoux anu éndah tina jandéla bumi nagara anjeun bakal ngaleungitkeun impian anjeun anu kantos ngalaman liburan anu sampurna.

Jenis akomodasi:

Dina Provence, anjeun gaduh seueur pilihan akomodasi sewaan pakansi: Ladang patani, villa, sareng pondok anu menawan. Sadaya panyéwaan pakansi dilengkepan pikeun imah anu ngagaduhan kulawarga sareng murangkalih, atanapi kelompok réréncangan.

Kisaran Harga:

ti $136 pikeun 2 susun kamar tidur ka $350 pikeun villa, per wengi.

Dijon ka Provence Kalayan Karéta

Paris pikeun Provence Kalayan Karéta

Lyon ka Provence Kalayan Karéta

Marseilles pikeun Provence Kalayan Karéta

 

Tempat Nyéwa Pakansi Heboh di puncak bukit Di Perancis: Provence

 

2. Tempat Sewa Pakansi Pangsaéna Di Éropa di Italia: Toscana

Lebak anggur Tuscan mangrupikeun tempat nyéwa pakansi anu saé di Italia. Bukit sutra mangrupakeun setting éndah pikeun liburan santai. Contona, Pulo Giglio anu narik ati, atanapi biara Franciscan di La Verna, mangrupikeun kagiatan anu hadé di daérah Tuscan anu saé.

Sajaba, hudang isuk-isuk, kaluar ti bumi kebon nagara ka pemandangan éndah Tuscany – nyaéta hargana. Ieuh, anjeun tiasa milih tina chilling ku kolam renang swasta kalayan sagelas anggur, atanapi bade wisata anggur.

Jenis akomodasi:

Villas, apartemen, jeung pondok.

Kisaran Harga:

$68 ka $200 per wengi.

Aktivitas pikeun Barudak: Pasti! Sedengkeun anu déwasa manja nyalira, murangkalih gaduh ledakan di kebon zoologis Pistoia atanapi Cavallino Matto Taman kaulinan di Livorno.

Florence ka Grosseto Sareng Karéta

Perugia ka Grosseto Kalayan Karéta

Viterbo ka Grosseto Kalayan Karéta

Roma ka Grosseto Kalayan Karéta

 

Bumi Tuscan di lebak anggur

 

3. Tempat Nyéwa Pakansi Pangsaéna Di Inggris: Inggris Kulon

Garis pantai anu endah, pondok batu, sunsets éndah, sareng katenangan, jantenkeun South West England tempat nyéwa pakansi idéal di padesaan Inggris. Salaku tambahan, éta kota basisir menawan ngeunaan Devon sareng Dorset parantos ngajaga pesonaana mangtaun-taun sareng nangtung gagah dina tangan waktos sareng angin asin.

Leumpang sapanjang pantai emas, ngagumkeun batu Simon Old Harry, atanapi Basisir Jurassic, ngéléhkeun kota ngarecah iraha waé. Bari cicing didieu, anjeun bakal ngaraos yén anjeun iinditan deui dina jaman ti jaman prasejarah dugi ka 17th abad. Bentang sareng anjeun nyaritakeun waktos sareng jalan alam di beulah Inggris ieu, sedengkeun pondok batu anu aya di jerona atanapi tradisional bakal nyaritakeun ngeunaan kahirupan sareng budaya di Inggris Kulon.

janten, upami anjeun resep kana budaya Inggris, Kebon, gawena undagi, jeung dongéng – maka anjeun bakal mendakan yén Inggris Kulon ngagaduhan sababaraha tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa.

Kisaran Harga:

$70- 320 per wengi

Garis pantai Inggris Kulon

 

4. Tempat Nyéwa Pakansi Heboh Di Swiss: Swiss Alps

kalawan leuwih 10,000 pilihan akomodasi, éta Swiss Alps mangrupikeun tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa. Pegunungan Alpen Swiss ngajentul, nawarkeun pintonan anu pangsaéna, pamandangan, jalan satapak, pamandangan, pasipatan nyéwa pakansi serbaguna, anu bakal ngajantenkeun rahang anjeun turun.

Salah sahiji hal anu paling saé ngeunaan nyéwaan pakansi di Pegunungan Alpen Swiss nyaéta yén aya bumi pikeun rasa sareng kelompok naon waé. Pikeun kulawarga, grup babaturan, sareng bak panas luar, chalét, pemandangan gunung atanapi lebak - Pegunungan Alpen Swiss seueur pisan anu janten tempat nyéwa liburan anu idéal pikeun saha waé.

janten, ayeuna anjeun ngan ukur kedah milih antara tempat kaluar-jalan-keok kawas Lucerne, atanapi lebak tina curug, danau Maggiore atanapi gunung pintonan dina lalampahan anjeun kana pakansi anu paling henteu hilap.

Jenis akomodasi:

Kaléci, kabin kai, imah, atanapi susun.

Kisaran Harga:

ti $92 pikeun susun ka $265 per wengi kanggo chalet atanapi imah pribadi sareng pemandangan danau.

Zurich ka Wengen Kalayan Karéta

Jenéwa ka Wengen Kalayan Karéta

Bern ka Wengen Sareng Karéta

Basel ka Wengen Kalayan Karéta

 

Tempat nyéwaan pakansi anu saé di Pegunungan Alpen Swiss

 

5. Tempat Nyéwa Pakansi Heboh Di Perancis

Perancis mangrupikeun tujuan nyéwa pakansi anu luar biasa di Éropa. Kalayan seueur tempat anu saé sareng serbaguna, kami hésé pisan pikeun milih ngan ukur hiji tempat nyéwa pakansi anu saé pikeun liburan Perancis anjeun salajengna.

Salaku conto, Biarritz ngagaduhan pantai anu paling endah, sedengkeun lebak Dordogne nawiskeun pemandangan gunung sareng walungan anu endah.

Boh tempat nyéwa liburan anjeun milih, nyewa pakansi anjeun anu endah bakal lengkep, sareng kebon anu saé, sareng di daérah paling anca di Perancis.

Jenis akomodasi:

Di Brittany, anjeun bakal mendakan istana pikeun nyéwa pakansi, atanapi pondok kalayan jalan satapak swasta ka garis pantai anu éndah.

Kisaran Harga:

$75 – $145 per wengi

Nantes ka Wisata Kalayan Karéta

Lille ka Wisata Kalayan Karéta

Lille ka Paris Kalayan Karéta

Wisata ka Paris Kalayan Karéta

 

 

6. Tempat Nyéwa Pakansi Heboh Di Républik Céko: Bohemia

Bohemian Switzerland mangrupikeun salah sahiji daérah anu megah di Éropa. Hatur nuhun ka gunung sandstone anu endah sareng pandangan walungan Elbe, Céko Swiss mangrupikeun surga pakansi. kituna, éta mangrupikeun tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa.

Tempat ieu nawiskeun pandangan epik, loba jalur hiking, kulawarga tempat piknik, sareng walungan kanggo ngojay.

Jenis akomodasi:

Imah modéren caket alam liar, jeung kahirupan tina 100 juta taun. Kota Decin mangrupikeun tempat anu saé pikeun nyéwa bumi anjeun jauh ti bumi.

Kisaran Harga:

$90 – $150 per wengi

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Tempat Sewa Liburan Di Républik Céko: Bohemia

 

7. Tempat Nyéwa Pakansi Heboh Di Austria: Styria

Lokasina di beulah wétan Austria, bentang Alpina Styrian mangrupikeun salah sahiji anu paling indah di Austria. kituna, Styria mangrupikeun tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa: pandanganana, glasier, susukan héjo, sareng alam pamandangan.

Salaku tambahan kana pandangan anu saé sareng jalur hiking, di Styria, anjeun bakal leres-leres bersantai saatos didatangan cinyusu termal alam. Alternatipna, hatur nuhun kana seueur tangkal apel sareng kebon anggur, anjeun tiasa ngagolérkeun sirah anjeun, atanapi ngaraos piknik anu enak.

Jenis akomodasi:

kabin kai, villa kalayan kolam renang, chalét.

Kisaran Harga:

$65 – $200 per wengi

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Tempat Sewa Pakansi Dina bentang Alpen Styrian

 

8. Tempat Rental Liburan Heboh: London

London mangrupikeun tempat nyéwa pakansi anu paling saé di Éropa sabab kota mangrupakeun pilihan anu henteu aya tungtungna. Di dieu anjeun bakal mendakan lingkungan anu unik sareng éndah, kalayan arsitéktur anu béda, kabudayaan, sareng geter. Notting Hill ngalamun, Hampstead Heath tradisional sareng mekar, sareng Kensington anu mewah sareng trendi. Ieu mangrupikeun sababaraha conto tempat anu saé pikeun mesen séwa pakansi anjeun salajengna anu jauh ti bumi.

Sumawona, London nawiskeun seueur tempat wisata, pasar, museum, sareng taman pikeun sagala jinis rasa sareng pakansi. kituna, London bakal janten kameunangan mutlak pikeun pakansi kulawarga di Éropa sareng murangkalih: taman hiburan, toko pastry pangalusna, sareng Harry Potter tangtosna.

Jenis akomodasi:

Nyéwa susun di tengah London, sareng bumi di luar London, gumantung kana zona.

Kisaran Harga:

$70- 320 per wengi

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Tempat Nyéwa Pakansi: London

 

9. Tempat Nyéwa Pakansi Heboh Di Jérman: Bavaria

Bavaria mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling éndah di Jérman, hususna di cinyusu. Ti Alps ka walungan Danube, musik, sareng kadaharan bénbani, kalayan seueur hal anu kedah dilakukeun, a 10-dinten lalampahan di Bavaria panginten henteu cekap pikeun nikmati sagala hal anu ditawarkeun ku tempat anu spektakuler ieu.

kituna, anjeun kedah rencanana ogé payun pikeun liburan anjeun di Bavaria. Kusabab Bavaria mangrupikeun tujuan pakansi anu dipikaresep di Jérman, pikeun warga satempat sareng wisatawan, rentals pakansi condong dipesen sababaraha bulan sateuacanna. Salaku tambahan pikeun booking akomodasi, pikeun ngaoptimalkeun liburan Bayern anjeun, taliti sareng jantenkeun daptar tempat wisata sareng kagiatan anu paling anjeun kedah lakukeun, sareng ngagaduhan rencana perjalanan umum.

Jenis akomodasi:

Villas, apartemen, jeung imah.

Kisaran Harga:

$80- $350 per wengi

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

Tempat Sewa Liburan di Picturesque Bavaria

 

10. Tempat Nyéwa Pakansi Heboh Di Itali: Lake Como

Lake Como mangrupikeun tujuan wisata anu pang populerna di Itali. Sanaos kanyataanna tiasa rame pisan dina usum panas, danau anu endah sareng pemandangan gunung, kalayan suasana anu tenang, nempatkeun Danau Como dina 10 paling tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa.

Waktos anu pangsaéna pikeun liburan di Danau Como nyaéta antara Maret dugi Nopémber, nalika Juli-Agustus mangrupikeun bulan anu paling haneut sareng paling rame. janten, penting pisan anjeun ngalakukeun panilitian sateuacanna. kituna, hal anu paling penting nyaéta pikeun parios akomodasi sareng pro sareng kontra pikeun pesen nyéwa pakansi di danau, pikeun bagéan taun.

Jenis akomodasi:

Villas méwah, apartemen, chalét, jeung pondok.

Kisaran Harga:

$40 per poé ka $500 per minggu

Florence ka Como Kalayan Karéta

Milan pikeun Como Kalayan Karéta

Turin Kana Como Kalayan Karéta

Genoa pikeun Como Kalayan Karéta

 

Tempat Sewa Liburan di Tasik Como

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan ngarencanakeun perjalanan ka 10 paling tempat nyéwa pakansi anu saé di Éropa. Perjalanan karéta ka tujuan sareng bumi anu ngalamun jauh ti bumi mangrupikeun jalan anu paling gancang sareng paling terjangkau.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "1o Tempat Réparasi Liburan Heboh Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fvacation-rental-places-europe%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)