Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 11/04/2022)

Reiser Europa med tog er en av de vakreste, scenisk, og kulturreiser i verden. Enten du er ute etter direkte tog mellom europeiske storbyer som nye London til Amsterdam trene eller du leter etter romantiske togreiser, European togreiser har alt.

Antallet mennesker interrailing gjennom Europa årlig er 400,000 mennesker. Du kan besøke over 30 land som bruker interrailing-billetter. Siden interrailing begynte i 1972, millioner av mennesker har reist gjennom Europa ved hjelp av denne ene rail billett.

Reiser over hele Europa med en enveisbillett kommer med sine fordeler og ulemper. Det er flere steder på nettet dedikert til tips for reisende som ønsker å se Europa med tog. Disse områdene omfatter ruteplanlegger apps og nettsteder / blogger som gir deg tips om hvordan budsjettet.

 

Reiser Europa alene

Reiser gjennom Europa selv har en rekke fordeler. Når du er alene, du har full kontroll over din reise.

Å være alene gir deg muligheten til å bestemme din egen reiserute, spise hva maten du ønsker og når du vil, og unngå å ha et argument med andre personer over reisen,

Slik frihet kan føre til mer selvoppdagelse og muligheten til å møte nye mennesker og andre nomader, mens gjenoppfinne deg selv. Dette solo erfaring kan føre til selv-vekst.

Dortmund til Hannover Togene

Essen til Hannover Togene

Bonn til Hannover Togene

Luxembourg til Hannover Togene

 

Kvinne som reiser europa alene sitter med en navigasjonsguide

 

å ha en venn med deg når du reiser, gir deg noen å dele minnene dine med, Som er en stor del av reiser gjennom Europa.

 

Tips

Når du reiser gjennom Europa alene prøve å bo på vandrerhjem.

Vandrerhjem er fylt med folk som solo reiser gjennom Europa, Så sosialisere og møte med mennesker.

Prøv å være så vennlig og utgående som mulig når du reiser alene, og hvis du er en innadvendt person, du må sette inn ekstra innsats for å være vennlig mot andre reisende. Det kan ta noen dager å venne seg til å være mer åpne og vennlige, men det vil være verdt din tid som du begynner å utvikle forbindelser med andre reisende.

Det anbefales også å lage mat måltider i vandrer~~POS=TRUNC, som vil gi flere muligheter for samspill med andre.

Lyon til Nice Togene

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

 

Hvis du er mer interessert i å møte lokalbefolkningen enn andre reisende, da Couchsurfing kan være et godt alternativ for deg.

Couchsurfing, som omfatter sin egen meetups i barer og puber vil koble deg til den lokale kulturen og er også en sjanse til å møte ex-pats.

Det er noen europeiske byer der det er mange lommetyver og andre typer kriminelle som kanskje er ute etter å ta fordel av turister, Bruk din egen sunn fornuft og les også reiseforum eller annen relevant informasjon for å se steder og folk å unngå.

 

Logg inn for å finne de beste prisene å reise gjennom Europa vår nettside nå. Ta 3 minutter å fullføre et tog billettbestilling.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)