Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 05/03/2021)

Berømte teatrene i Europa er vevd inn i stoffet i europeisk kultur. Berømte teatrene i Europa lover deg ekstraordinære prestasjoner. Det vil gi deg rørt, flyttet, og trollbundet! Naturen av scenekunst er flyktig og kreativitet blomstrer spektakulært. Disse blinker av glans leve på bare i våre minner. Berømte teatrene i Europa skaper en følelse av eksklusivitet og sjeldenhet. Det er et kort øyeblikk i samlingsstunden, og du vil ønske å sole seg i lys av sin glød.

Dette er noen av våre toppvalg av de mest berømte teatrene i Europa, bare må sees for kulturen elskeren:

 

1. Teatro alla Scala, Italia

Det virker bare logisk at vi skulle begynne i Italia, en dominerende innflytelse på berømte teatre i Europa. De Teatro alla Scalla er den verdensberømte hjem av italiensk Opera.

De fleste av de store sangere fra fortiden, i løpet av de siste to hundre år, har utført her. Mange kjente operaer har hatt sin første produksjon her som Othello, Nabucco av Verdi, og Madame Butterfly av Giacomo Puccini.

Dette teateret er stort og vakkert. Den har et museum der du kan lese private områder som ikke vanligvis åpent for publikum. Den enorme salen er laget av tre og er dekket i dekadent rød fløyel. Det er opplyst av en bøhmisk krystall lysekrone.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Firenze til Milano Togene

Teatro Alla Scala of Italy is on the list of Famous theatres in Europe

 

2. The Globe Theatre, London

The Globe Theatre er kjent som Shakespeare Globe. Umettelige fans av The Bard må besøke denne berømte teateret i Europa. William Shakespeares verker viser en dyp forståelse av menneskets natur. Hans arbeid trollbinder publikum. Hans beherskelse av det engelske språket har gjort hans skuespill og dikt tidløse stykker av geni.

Hvis du er en elsker av Shakespeare, dette er definitivt sted å besøke! Lord Chamberlain menn brant det ned i 1613. Den moderne rekonstruksjon som står på sin plass i dag er kort avstand fra sin opprinnelige plassering.

Kom til denne tre-etasjers, utendørs amfiteater å nyte skuespill. Delta i workshops. Sit-in på forelesninger og iscenesatte lesninger. Det er en godt besøkt teatralsk program hele året, og det er et must på listen over kjente teatre i Europa.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

3. Paradis latin, Paris

Paradis Latin er en samtid kommende kabaret det er etterfølgeren til det opprinnelige Latin Theatre. Det latinske Teater ble bestilt opprinnelig av ingen ringere enn Napoleon Bonaparte i 1800.

Mange strukturer brant ned i denne perioden. Dette inkluderer dette en. Kjent for sin glitter og teft, så hvis du er ute etter skuespill, du finner den på en bonafide parisisk kabaret-show. I forbindelse med fremragende kabaretforestillinger, du kan også se eksepsjonelle akrobatiske og trapes handlinger.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Paradis Latin theatre, Paris

 

4. Volkstheater, Wien

Volkstheater i Wien er en vakkert syn å se. Det første ble åpnet i 1889. Det er en av de største i sitt slag over hele verden i tysktalende land og er et must-see.

Bygget som et mer tilgjengelig motstykke til Burgteatret, det ble valgt arena på tidspunktet for sosieteten, men scenekunst er for alle å nyte. Ved starten av denne strålende teater, fokus var på østerrikske forfattere. I dag, du kan være vitne til en omfattende repertoar som har fått internasjonal anerkjennelse.

Rote Bar ligger i øverste etasje i teateret. Det er en desidert mer formell arena. Det er her at du kan lytte til ambient musikk, nyte klubbens arrangementer, samt lesing og moderne utstillinger.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

Volkstheater in Vienna is on the list of Famous theatres in Europe

 

5. Nationaltheatret, Praha

Det er ingen overraskelse at Nationaltheatret i Praha har fått tilnavnet, Det gyldne kapell. Det står stolt i all sin neo-renessanse prakt. Du vil føle at du er en del av adelen selv når du besøker denne berømte teater i Europa.

Nationaltheatret er rik på historie men den opprinnelige bygningen brant ned i 1881. En hel nasjon samlet sammen til støtte for scenekunst. De har bidratt til at det er gjenoppbygd og ha det akkurat som det en gang var.

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

The national Theatre in Prague

 

I dag, kom og se en spektakulær rekke balletter, spiller, og operaer som inspirerer og gleder, og selvfølgelig, ta en tur med Lagre et tog for å komme dit!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Berømte teatre i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)