Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Romantisk, spennende, langs kysten av Italia, i de franske Alpene utenfor dørstokken, eller et sted i Kina, disse toppene 10 ønsket par turer vil forbløffe deg.

 

1. Den mest ettertraktede parturen: Romantisk storbyferie i Paris

I inspirasjon til de mest romantiske filmene, Paris er den mest romantiske rammen for en par-tur i Hollywood-stil. Den mest romantiske byen, og en av de mest reiste i verden, er fortsatt og alltid den mest etterspurte destinasjonen for par.

Hvis du har en lidenskap for alt fransk, konditori, Franske hager, og sjarmerende smug, deretter en storbyferie i Paris er ideelt for deg. Dessuten, en romantisk tur til Paris er det mest etterspurte reisemålet for et par som elsker splurging, og leve la vie en rose.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

The Most Wanted Couples Trip is the Romantic City of Paris

 

2. Mest ønsket par tur til Italia: Amalfikysten

Mat, fantastisk utsikt, og havet, gjør Amalfikysten til et av de mest etterspurte reisemålene for par. De fargerike steder på klippene, svingete veier, og havet ved din side, er alt du trenger for en velvære par’ ferie.

Amalfikysten er en 50 kilometer kysten av sjarmerende små smug, strender, og skjulte reiseinnkvartering med uforglemmelig utsikt. Du kan reise, eller soling, matlaging, eller spise middag i en av de fantastiske kystrestaurantene. Alternativene på Amalfikysten er uendelige, selv i de små byene langs den italienske kysten, bare ta ditt valg!

Milano til Napoli med tog

Firenze til Napoli med tog

Venezia til Napoli med tog

Pisa til Napoli med tog

 

Amalfi Coast is on every couple bucket list

 

3. Isle of Skye, Skottland

Med fantastiske klipper, naturskjønn utsikt, og fascinerende kultur, Skottland er et av de mest fantastiske stedene i verden. Isle of Skye er en av de fantastisk vakre regionene i Skottland, og du trenger minst 2 uker å nyte de mange skjønnhetene sine.

Enten du vil beundre utsikten, eller oppdag det til fots i en av mange turstier, Isle of Skye er et naturlig under. For eksempel, hvis du er et eventyrlig par, så vil du elske å oppdage den geologiske formasjonen av Quiraing. På den andre siden, du kan ha litt romantisk tid i eventyrbassenget, eller besøk Dunvegan slott og hage.

Med andre ord, Isle of Skye er et fantastisk reisemål for en partur, takket være det spektakulære skotske høylandet, daler, og fantastisk kystlinje. Her, du kunne gå hånd i hånd, bare nyt eventyret sammen.

 

The Isle of Skye, Scotland

 

4. Det mest etterspurte paret fotturer i Sveits

Med snødekte topper, grønne enger, og naturskjønne utsikter som ser ut som malerier, Sveits er et fantastisk par reisemål. De mest etterlyste parturene i Sveits er Zermatt, Rhinfallene, og Lauterbrunnen-dalen. Hvis du elsker eventyr, er Zermatt det perfekte skidestinasjonen for deg, og hvis du vil slappe av i en pittoresk setting, da er Lauterbrunnen-dalen ideell.

Sveits har endeløse reisemål for par, så det kommer virkelig an på målene dine for den romantiske ferien. Uansett, vil du finne mange romantiske steder, for en ny bryllupsreise, eller rett og slett fordi dere vil verne om hverandre, ved en spesiell anledning. Derfor, det anbefales virkelig å planlegge minst 7 dagstur til Sveits.

Lucerne til Lauterbrunnen med tog

Geneve til Lauterbrunnen med tog

Lucerne til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med tog

 

Couples Hiking Adventure In Switzerland

 

5. Venezia, Italia

God mat, fantastisk atmosfære, og mange skjulte romantiske steder. En tur til Venezia er på hvert par sine bøtter. Antallet turister som reiser til Venezia hvert år er enestående, likevel, dens sjarm og skjønnhet vil trollbinde deg hver eneste gang. Faktisk, det er så sjarmerende, at du ikke en gang legger merke til alle, og bare ha en fantastisk tid på din romantiske ferie.

En tur til Venezia er en av toppene 5 mest ønsket par turer fordi det er perfekt for en kort helg. Byen har mange severdigheter, italiensk mat, og fantastiske overnattingsmuligheter, så du vil finne paradis på en gondol. derimot, Hvis du ønsker å unnslippe og oppdage omkringliggende italienske perler, så Venezia, du kan gå på en av mange dagsturer fra Venezia.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Venice canal, Italy

 

6. Mest ønsket par Glamping Vacation: De franske Alpene

Glamping er en av de hotteste reisetrendene i Europa, kombinert med de franske Alpene, og du har de mest romantiske parene’ tur. Denne typen camping er mer velvære og luksuriøs enn grunnleggende teltcamping. Sett i den ville og nydelige naturen, med den fantastiske utsikten over de franske Alpene.

Kos deg i din private bungalow, koselig hytte, våkner til fuglesang, å ha kaffe, og gå tur rett fra dørstokken – eventyrromantikk. Når kjærlighetsredet ditt er fullt utstyrt, og på de mest naturskjønne stedene, du trenger ikke noe annet for en uforglemmelig romantisk ferie.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice med tog

Cannes til Paris med tog

Cannes til Lyon med tog

 

Most Wanted Couples Glamping Vacation is The French Alps

 

7. Amsterdam: Avslappende husbåtferie

Amsterdam er en av de morsomme byene i Europa for par, og et husbåtopphold er det mest romantiske i Amsterdam. Husbåtene er et av Amsterdams ikoner, parkert langs kanalene. derimot, når du kommer inn, du vil finne det super koselig, intim, og skjermet for folkemengdene som beundrer kanalene.

Uten tvil, Amsterdams vibber, atmosfære, kultur, og skjønnhet imponerer par fra hele verden. Dessuten, utsikt over byen og elven, kafeer utenfor vinduet ditt, din romantiske ferie vil være drømmende.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Relaxing Houseboat Holiday in Amsterdam

 

8. Par tur til London

Flotte matmarkeder, sjarmerende Notting Hill, Kensington Gardens, en partur til London er en uforglemmelig tur. Byen tilbyr så mange aktiviteter, så du tror kanskje det er for mye for en romantisk ferie.

Derfor, det er verdt å undersøke litt, fra det beste stedet, og ting du virkelig vil gjøre. Med andre ord, sette sammen en liste over markedene og attraksjonene du vil besøke. I tillegg, la det være god tid til cocktailer på de mange takbarer. Hele essensen av turen er å bringe romantikk tilbake og ha eksplosjon.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

 

9. Mest ønsket par tur i Italia: Vintur i Toscana

Vingårder, silkegrønne åser, og italiensk mat, en tur til italieneren vinkapital står på hvert pars bøtte-liste. Gå langs vingårdene, nipper til rødvinen din, og hengi seg til den rolige atmosfæren, sikkert vil du være enig i at Toscana høres guddommelig ut.

Faktisk, Toscana er et av de beste reisemålene for par hvert år. Den magiske utsikten og vinen fengsler par fra hele verden, slik at de kommer tilbake hvert år.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Panoramic view of wineries in Tuscany

 

10. Mest ønsket par tur i Kina: Yulong-elven

Kina er et fascinerende reisemål, og Yulong-elven er et av de mest naturskjønne og fascinerende stedene. Yulong River er en del av Li River, lang og uendelig, omgitt av grønne plantasjer, landsbyer, og rismarker. Dermed, å dra på et eventyr langs Yulong-elven er en magisk opplevelse.

I tillegg til det naturlig skjønnhet, de Yulong-elven er hjemsted for mange landsbyer og etniske mennesker. Dermed, vil du ha en sjelden mulighet til å lære om livsstilen i Yangshuo-området, kultur, og kunst, som det har vært i århundrer.

 

Simple couples Trip In China's Yulong River

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en av disse 10 mest ønsket par turer med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 mest etterspurte parturer" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmost-wanted-couples-trips%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)