Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 18/03/2022)

De lengste togreise i verden er veldig lange! Disse reisene kan ta flere dager og dekke tusenvis av mil.

Så, her er de reiser som tar lengst i Europa, Asia, Australia, og USA.

 

lengste togreisene i verden

 

1: Trans-Siberian Express er den lengste togtur

Avstand: 5,722 miles

Varighet: 6 dager +

Den lengste togreisen i verden starter i Moskva og avsluttes i Vladivostok. Først av alt, det tar over 6 dager å fullføre. Passasjerer på denne European reisen gå gjennom flere tidssoner. Landskap på denne reisen inkluderer Uralfjellene og Bajkalsjøen. Tog for denne reisen går hver 48 timer.

 

natur på lange togturer
Bajkalsjøen: Verdens dypeste innsjø

2: østlig & Oriental Express

Avstand: 1,200 miles

Varighet: 3+ dager

Dette reise reiser gjennom Sørøst-Asia fra Bangkok til Singapore. Toget stopper ved River Kwai og Kuala Kangsar. Varigheten på reisen er enten 3 eller 4 dager. I tillegg, reisene tar vanligvis steder på helgene. Dessuten, Innkvarteringen er privat og pent innredet. Fordi boligen er kompakt er det best egnet for enslige reisende.

Brussel til Lille Tog

Antwerpen til Lille Tog

Paris til Lille Tog

Lyon til Lille Tog

 

3: Den kanadiske lengste tog

Avstand: 2,700 miles

Varighet: 3 dager

Først av alt, det er ingen WIFI på denne trans reisen. Så, være forberedt på å bruke tid på å se på naturen. Fordi det fjellene, skoger, og andre kanadiske landskapet du vil se er fantastisk. Reisen starter i Vancouver og ender i Toronto. Nyt de komfortable sovende biler, mens du får glimt av elg, hjort, og til og med bjørner.

 

4: California Zephyr lengste tog

Avstand: 2,348 miles

Varighet: 51 timer

Denne reisen er mest merke som det er den lengste i USA. Reisen dekker pionerene, Rockies, og canyons. De viktigste stopp på denne reisen er Denver, Salt Lake City, Reno, og Sacramento.

 

 

5: Indiske Stillehavet: Sydney til Perth (Australia)

Avstand: 2,704 miles

Varighet: 65 timer

Dette lengste togtur har den lengste strekningen av rette jernbanespor i verden. for det første, Passasjerer får oppleve bredden Australia. I tillegg, naturen inkluderer fossefall, skoger, og blå fjell. På grunn av sin lengde, det er mange viktige stopper på denne rute. Stoppene inkluderer Broken Hill, Adelaide, Barossa-dalen, Kalgoorlie, kokk, og Rawlinna. Togbilletter for denne reisen er dyrt med priser som starter på over $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh til Kanyakumari (India)

Avstand: 2,633 miles

Varighet: 82 timer

I likhet med Indian Pacific, dette toget er den lengste togtur i India. Fordi det reiser hele lengden av India og har en gjennomsnittshastighet av 32 KM per time. I motsetning til andre lange togreiser billetter til dette toget starter på $10.

 

 

7: Paris-Moskva lengste tog Express

Avstand: 1,998 miles

Varighet: 48 timer

Mens dette toget er den lengste transeuropeiske ruten tar det bare 2 dager å fullføre. Toget går fra franske hovedstaden og ankommer den russiske hovedstaden. Fordi denne reisen går gjennom Hviterussland trenger du et Hviterussland visum for å reise. I tillegg, du trenger visum for å komme inn Russland.

Lyon til Marseilles Togene

Paris til Marseilles Togene

Nice til Marseilles Togene

Bordeaux til Marseilles Togene

 

Bestill din lengste togtur med Redd a Train

Bestiller en lang togreise bør ikke ta lang tid. Det er derfor på Lagre et tog vi har en rask billett innkjøpsprosessen.

 

Logg inn på vår hjemmeside nå og ta 3 minutter for å finne den Billigste togbillett til reisen. Billetter kan kjøpes ved hjelp av kredittkort og real-time bank betalinger og mange flere alternativer på Lagre et tog nettsted.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flongest-train-journeys-world%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)