Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 13/05/2022)

Brisbane er Queenslands hovedstad og er velsignet av A-liste attraksjoner som Sea World, de fine plener og hager i South Bank, og Story Bridge, og mange flere - Australia lengste bærende bru.

Det er også en kreativ by, med Kunst museer og gallerier og elegante kafeer rikelig, pluss det er et perfekt springbrett for strender Gold Coast, hav, og surfe.

 

 

Hvis du er delvis å trene reise, skinnesystemer står sentralt i byens transportinfrastruktur og kulturell historie.

Så hvis du ønsker å se Brisbane med tog, Her er fem beste tips.

 

  1. Sentralstasjon

Ligger på nordkysten linjen, Sentralstasjonen ligger byen nettverkets sentralstasjonen og ligger bang i hjertet av Brisbanes sentrale forretningsdistrikt.

Åpnet tilbake i 1889, sin klassiske fasade vender Anzac Square, og det er hovedpulsåren for ruter betjener Queensland og resten av Australia.

Hvis du ønsker innkvartering i nærheten, Oaks Charlotte Towers Hotel er et kjempefint pick - det er ikke uoverkommelig dyrt og overdådige suiter har utsikt over byens silhuett.

 

  1. Metro Brisbane

Metro Brisbane er ennå ikke operativ - men massen rapid transit system er fullfinansiert, byggingen starter for alvor i år, og det skal åpnes for publikum etter 2023.

På 21 kilometer lang, det vil tjene 18 stasjoner i hele byen, og innbyggere og turister både vil være i stand til å hoppe av og på som de vil.

Det koster en $ 944 millioner, men fordeler inkluderer redusert lunger og mindre press på Brisbanes beleirede busser.

 

  1. Steam Train søndag

Hvis du vil ha en blast fra fortiden (på flere måter enn én), hodet til Brisbane Roma Street Station for den vanlige Steam Train søndag arrangement.

Trinn inne i fasjonabelt tre vogner, og du vil umiddelbart bli transportert tilbake til en mer elegant æra, som du og din familie tøffer sammen fortid Brisbane mest naturskjønne steder.

Det er moro for alle aldre, men barn og eldre er spesielt fanget av dets Ringer.

 

  1. The Workshops Rail Museum

Ipswich ligger sørvest for hovedstadsområdet Brisbane, og det er her du finner det fantastiske Workshops Rail Museum.

Det er en interaktiv og inspirerende arv erfaring ligger i Australias eldste jernbane workshops og er fullpakket med sjeldne damplokomotiver, enorme industrimaskiner, og multi-media utstillinger.

Når du vil ha en lærerik og hyggelig utflukt for hele familien, ser ikke lenger.

 

  1. airtrain

Brisbane flyplassen er et viktig trafikknutepunkt som er styrket av kafeer som Fonzie Abbot, barer som Transit Tavern, og parkeringsleverandører.

Men for mange eventyrere som ankommer med fly, det beste med det er flytog, de 13 kilometer pendlerbanelinje som siden har vært raskt tilreisende fra flyplassen til sentralstasjonen 2001.

Etter en slitsom flytur, Airtrain frakter deg til sentrum på bare 20 minutter - ganske imponerende.

Følg våre fem tips for å navigere Brisbane med tog, og du vil holde deg på sporet for en suveren ferie.

 

Har du tips til Brisbane togreiser? Del dem i kommentarfeltet, og hvis du trenger et tog Save Et tog.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-brisbane-train%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)