Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 13/05/2022)

Brisbane je glavno mesto Queensland in je blagoslovil A-seznam zanimivosti kot Sea World, fini trate in vrtovi South Bank, in Story Bridge, in še veliko več - avstralski najdaljša Konzolni most.

To je tudi ustvarjalno mesto, z umetnost muzeji in galerije in elegantne kavarne Dovolj, plus je odlična odskočna deska za Gold Coast plaže, morje, in deskanje.

 

 

Če ste delno usposobiti potovanja, železniški sistemi so v središču mesta je prometna infrastruktura in kulturno zgodovina.

Torej, če želite videti Brisbane z vlakom, Tukaj je pet top nasvetov.

 

  1. Glavna postaja

Nahaja se na progi North Coast, Glavna železniška postaja je mesto omrežje je glavna postaja in se nahaja bang v osrčju centralnega daljinskega poslovanja Brisbane je.

Odprli nazaj 1889, njena klasična fasada gleda ANZAC trg in to je glavno arterijo za poti, ki služijo Queensland in ostali Avstraliji.

Če želite prenočišča v bližini, ki ga, Oaks Charlotte Towers Hotel je grozen pick - to ni predrag in razkošne suite pogled na mestnem obzorju.

 

  1. Metro Brisbane

Brisbane Metro še ne deluje - ampak masa hiter tranzitni sistem v celoti financirani, Gradnja se začne v resno tem letu in ga je treba odpreti za javnost, ki ga 2023.

Pri 21 kilometrov dolgi, to bo služila 18 postaje po mestu, in prebivalci in turisti enako bodo lahko hop in izklop, kot so prosim.

To je stala 944 milijonov dolarjev, ampak koristi vključujejo nižjo zastojev in manj pritiska na obleganem avtobuse Brisbane je.

 

  1. Parni vlak nedelja

Če želite trobljenje iz preteklosti (na več načinov kot enega), glava na Brisbane je Roma Street Station za redno Parni vlak nedeljski dogodek.

Korak znotraj Uglađen lesenih kočij in boste takoj odpelje nazaj v bolj elegantno dobe, kot vi in ​​vaša družina pij skupaj mimo Brisbane je najbolj slikovit kraji.

To je zabava za vse starosti, ampak otroci in starejši so še posebej očaral s svojimi čari.

 

  1. Železniški muzej Delavnice

Ipswich se nahaja jugozahodno od metropolitanskega območja Brisbane in tam boste našli čudovit železniški muzej Workshop.

To je interaktivna in inspirativno dediščine izkušnje nahaja v Avstraliji najstarejših železniških delavnicah in je opremljen z redkimi parne lokomotive, velik industrijski stroji, in multimedijske kaže.

Ko želite poučna in prijetna ekskurzija za vso družino, poglej več.

 

  1. Zračni vlak

Brisbane letališče je zaseden prometnih vozlišč, ki je spodbudila kavarnah kot Fonzie Abbot, bari, kot je taverna Transit, in ponudniki parkirišč.

Toda za mnoge avanturiste, ki pridejo z letalom, najboljša stvar je, Airtrain, the 13 kilometrsko železniško progo, ki od letališča do glavne postaje hitro popelje potnike 2001.

Po napornem letom, Letalski vlak vas pripelje do središča mesta v samo 20 minut - precej impresivna.

Sledite našim pet nasvetov za navigacijo Brisbane z vlakom in boste ostali na pravi poti za odlično počitnice.

 

Ali imate nasvete za potovanje z vlakom Brisbane? Delite jih v pripombah oddelku in če vas Potrebujemo vlak Save A vlak.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-brisbane-train%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)