Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 03/09/2021)

Domovi so imeli slab rap za umazane, dim, in smrdljiva. Toda ali ste vedeli, da so hostle zdaj nadgradili? Za tiste, ki ne vedo, kaj domovi so, nismo samo napačno črkovali hotela in tekli z njim. Hiše so poceni prenočišča ki vam bo pomagal raztezajo vaš proračun potovanja.

 

Ali ste solo popotnik ali potujete z družino ali druge pomembne, domovi imajo vrsto nastanitve samo za vas. Hostli so običajno razdelita sobe. Skupna soba ima lahko 8 za 10 ljudje vse bunking skupaj. Nekateri imajo sobe, ki bi lahko imele 3 ali 4 ljudje, ki si delijo sobo. Če želite svoj prostor, marsikje ponujajo zasebne sobe ali družinske sobe, Če ste potujete z družino.

Bruselj v Pariz vlakih

London, da Paris vlakih

Marseille na Paris vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

na poti do hostla Namestitev

 

Kaj pričakovati

Domovi ne smejo imeti posladek, ki hoteli ponujajo. Tako lahko pride do nobene kave v vašem prostoru, št brezplačna mila, ali svoj hladilnik. Vi sploh ne bodo dobili brezplačne brisače. Toda nekateri domovi dejansko prodajajo milo in druge potrebščine na poceni cena. in prepričan, verjetno ne bo imela svoj salon ali omaro v skupnih prostorih, vendar pa imajo omarice, kjer lahko shranite svoje stvari. Morda boste morali, da bi svoje ključavnico, čeprav. Če je vaša torba prevelika in po blagajni, še vedno želite narediti nekaj v zadnjem hipu ogled, lahko pustite torbo v trgovini za prtljago.

Poleg čistega prostora za spanje in varno omarico za shranjevanje vaših stvari, nekatere od teh mest ponujajo tudi druge dobrine, kot tudi. Ponekod bo imel stvari, kot so dostop do bazena, brez zajtrka, brez kave, dejavnosti skupnosti. Nekateri imajo tudi savne in masažne prhe in zaprtih prostorih restavracije.

v redu, prepričan, verjetno ne boste dobili enako zasebnost, ki bi jih v hotelu. Obstaja skupni prostori, kot so kopalnice, kuhinje, sedežne površine, in delovne postaje. Vendar, To je dober način, da se spoznati ljudi. Če greš zvečer ven v skupnih prostorih lahko srečaš popotnike iz vsega sveta. In tudi začetek pomembne prijateljstva z ljudmi, ki jih izpolnjujejo v vašem potovanje in imajo nove prihodnja potovanja prijatelje, preveč! Ljudje, ki delajo v hotelih so ponavadi zabavni in družabni ljudje, zato je dobro, da se družijo in interakcijo z njimi, kot tudi.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Kje jih najdemo

Nekateri hostli so v mestna središča ali krajev, ki jih drugače ne bo niti odkrili. Freehand Miami, hostel na Floridi, je le dve ulici stran od plaže in ponuja brezplačno ledeno kavo svojim gostom. In švicarski spa dom z neprofitno imenovano Hostelling International začel ima notranji restavracijo, gleda švicarskih Alp.

Bremen Berlin vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

 

Koliko so ponavadi stane

Če ste proračun popotnik, je zelo verjetno, da bodo morali biti zelo zainteresirani za bivanje v hostel. Cene bi se lahko začele že od nekaj centov do $100 na skupnih prostorih, odvisno od tega, kateri del sveta, ki ga v, ampak to je zelo redko cene iti višje, kot je. Tudi hostel, da spregleda Alpe gre okoli $64 na noč.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Gradec na Dunaj vlakih

Praga na Dunaju vlakih

 

Zadnji podatki, ki jih želite, da vam je, Najboljši način, da se na vaš dom je z vlakom potovanje z Shrani vlaku in razlog za to je, da vlaki vedno pridejo v središču mesta in da je, če so dom nastanitev, uživajte potovanja in vlak potovanja.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vašo spletno stran, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fenjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation%2F%3Flang%3Dsl- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)