Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 15/01/2022)

Europas natur og landskap har inspirert eventyr. De store landene er hjem til fantastiske turstier som fører til noen av de mest ekstraordinære underverkene i verden. Bemerkelsesverdige huler i Ungarn, en Grand Canyon med turkis vann i Frankrike, ispalasser i Østerrike, og et pyramideformet fjell i Italia, er 5 av de beste naturlige underverkene i Europa.

Disse underverkene i naturen vil ta pusten fra deg, og gir fantastisk natur for den beste ferien i Europa. Enten du er opptatt av å gå tur eller ta taubane, disse 5 underverk er rett og slett et must-besøk på noen tur til Europa, i det minste en gang i livet.

 

1. De beste naturlige underverkene i Europa: Eisriesenwelt, Østerrike

Du husker kanskje Salzburg fra The Sounds of Music og Von Trapp-barna sang på fjellet. Men, under Hochkogel-fjellene, skjuler den største grotten i Europa. Eisriesnwelt isgrotte i Østerrike er et av de mest spennende naturlige underverkene i Europa. fremfor alt, høydepunktet i denne 3000 kvadratmeteren er ispalasset, Eispalast.

Dette naturfenomenet er den største ishulen i verden, og den ble skapt av isdannelse under lava eller kalkstein under bakken.

Hvordan kan jeg komme til Eisriesnwelt ishule?

Interessant er denne 40 km grotten en togtur unna Salzburg, og tog går hver time. I tillegg fra Werfen, det er en 15 minutters minibuss tur til grotten. Dessuten, de fleste turister til Tyskland, har ikke oppdaget dette naturlige rart, slik at du kan være en av de spesielle oppdagelsesreisende. Du kan gjøre en 4-timers tur opp eller 3 timers rolige tur med taubane.

Togpriser fra München til Salzburg

Wien til Salzburg togpriser

Graz til Salzburg togpriser

Linz til Salzburg togpriser

 

 

2. De beste naturlige underverkene i Europa: Verdon Gorge, Frankrike

Grand Canyon i Frankrike strekker seg til den sørlige regionen Provence. Bratte klipper og kalkstein, sørge for en spektakulær bakgrunn for vannet med den utrolig vakre innsjøen. Derfor, dette naturlige undres unike navn "Gorges du Verdon" betyr Gorges of green, på fransk.

Denne fantastiske innsjøen i Provence er perfekt for sommerbading og nedkjøling, samt et vandringsparadis. Det er 1500 stier for entusiastiske klatrere som ønsker å beundre dette europeiske vidunderet ovenfra. Så, du velger om du vil bare bade i solen på en båt, eller oppdage til fots.

Hvordan kan jeg komme til Gorges Du Verdon?

Den nærmeste byen er Moustiers-Sainte-Marie, og du kan komme dit med tog fra Paris. Gå deretter til inngangen ved broen Pont du Galettes, å gå inn i dette naturlige underverket.

Paris til Marseilles togpriser

Marseilles til Paris togpriser

London til Paris togpriser

Marseilles til Clermont Ferrand togpriser

 

Turquoise water in The Verdon Gorge, France

 

3. De beste naturlige underverkene i Europa: Matterhorn, Italia

Monte Cervino i Nord-Italia er 4,478 meter over havet. I tillegg, Matterhorn er kjent for sin nesten perfekte pyramideform. Matterhorn ble naturlig opprettet da afrikanske og europeiske land bare smalt inn i hverandre. Som et resultat av denne landbevegelsen, storslagen stein fant veien til toppen.

Hvis du leter etter en minneverdig opplevelse i Matterhorn, deretter bli i iglo-landsbyen ved fjellets base. Isen og snøen igloo tar imot reisende for en uforglemmelig natt. Hvis du er redd for kulden, en drink ved baren vil holde deg varm når du beundrer det vakre fjellet på en stjerneklar natt.

Hvordan kan jeg komme meg til Matterhorn?

Dette naturlige rart er bare utgangspunktet på din fantastiske reise. Du kan reise til Matterhornbreen ved togreise fra Zermatt. I den høyeste jernbanestasjonen i Europa, du kan beundre det 360º panoramautsikt over Italia, Sveits, og Frankrike. Dette betyr at du kan få det perfekte bildet fra alle vinkler om våren, sommer, eller snødekt om vinteren.

Basel til Interlaken togpriser

Tog fra Genève til Zermatt

Bern til Zermatt Togpriser

Lucerne til Zermatt togpriser

 

The sky above Matterhorn is a natural wonder of Italy

 

4. Aggtelek huler, Ungarn

Aggtelek-grotter er et fantastisk naturunderlag i Europa. Det uvanlige navnet betyr 'dryppende vann' som stammer fra den naturlige prosessen med vann som drypper gjennom steinen. Følgelig, kilden til de vakre fasongene i de fantastiske hulene i Aggtelek nasjonalpark.

Baradla Domica Cave er en 25 km lang dryppsteingrottesystem mellom Ungarn og Slovakia. Dermed er det også en UNESCOs verdensarvliste nettstedet.

Hvordan kan jeg komme til Baradla Domica-hulene?

Aggtelek huler er en 4-timers togreise fra Budapest med endringer. Så, hvis du er planlegger en dagstur fra Budapest, det kan være litt stramt.

Togpriser fra Wien til Budapest

Praha til Budapest togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Togpriser fra Graz til Budapest

 

Aggtelek Caves, Hungary lighted

 

5. De beste naturlige underverkene i Europa: Schwarzwald, Tyskland

Berømt for sine mystiske og tette trær, de Schwarzwald i Tyskland er et fascinerende naturunderverk i Europa. Denne spektakulære fjellkjeden i Baden-Württemberg har inspirert mange legender, som Grimms historier. Det er her du går ut fra spa-byen Baden-Baden, og inn i en fortryllet skog av fortellinger og gjøk.

Hvis du er interessert i et eventyr, Tribergfall, venter opp en skogstursti. En annen fin måte å utforske dette storslåtte naturlige vidunderet i Tyskland på er fotturer med en guide fordi det siste du vil er å gå deg vill i de tungt skogkledde landene.

For å konkludere, disse 5 Europas beste naturlige underverk er verdens største mysterier. Så, du kan definitivt utforske Europa som en turist og gjøre et populært sightseeingrute, eller du kan oppdage og se selv de vakreste og mest fantastiske landskapene i Europa. Mest, viktigst, alle disse naturlige underverkene er tilgjengelige med tog og andre transportmidler, fra de sentrale byene i Europa.

Offenburg til Freiburg togpriser

Stuttgart til Freiburg togpriser

Leipzig til Freiburg togpriser

Nürnberg til Freiburg togpriser

 

The Black Forest is a natural wonder of Europe

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med hvordan du kommer deg med tog til noen av disse naturlige underverkene.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "5 beste naturlige underverk i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-natural-wonders-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)