Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 15/01/2022)

Az európai természet és a tájak ihlette a meseket. A hatalmas földek csodálatos otthont jelentenek túraútvonalak amelyek a világ legkülönlegesebb csodáihoz vezetnek. Figyelemre méltó barlangok Magyarországon, egy Grand Canyon türkizkék vízzel Franciaországban, jégpaloták Ausztriában, és egy piramis alakú hegy Olaszországban, vannak 5 Európa legjobb természeti csodái közül.

Ezek a természet csodái elfújják a lélegzeted, és csodálatos tájat kínál a legjobb nyaraláshoz Európában. Akár túrázás, akár felvonó kész, ezek 5 a csodák egyszerűen kötelezőek utazás Európába, legalább egyszer az életben.

 

1. Európa legjobb természeti csodái: Eisriesenwelt, Ausztria

Emlékszel Salzburgra a The Sounds of Music-ból és a Von Trapp gyermekeiről, akik a hegyekbe énekelnek. De, a Hochkogel-hegység alatt, elrejti Európa legnagyobb barlangját. Eisriesnwelt jégbarlang Ausztriában Európa egyik legérdekesebb természeti csodája. Mindenek felett, a legfontosabb ez a 3000o négyzetméter a jégpalota, Eispalast.

Ez a természeti jelenség a világ legnagyobb jégbarlangja, és a jég képződése hozta létre a láva vagy a mészkő alatt a föld alatt.

Hogyan jutok el az Eisriesnwelt jégbarlanghoz?

Érdekes módon ez a 40 km-es barlang vonattal elérhető Salzburgtól, és a vonatok óránként indulnak. A Werfen mellett, van egy 15 perces minibusz-út a barlanghoz. Ráadásul, a legtöbb turista Németországba, még nem fedezte fel ezt a természeti csoda, Tehát Ön lehet a különleges felfedezők egyike. Megteheted a 4 órás kirándulást, vagy 3 órás nyugodt túra felvonóval.

München és Salzburg között

Bécs és Salzburg közötti vonat árak

Graz és Salzburg között

Linz és Salzburg között

 

 

2. Európa legjobb természeti csodái: A Verdoni szurdok, Franciaország

A franciaországi Grand Canyon Provence déli részén húzódik. Meredek sziklák és mészkő, készítsen látványos hátteret a hihetetlenül gyönyörű tó vízéhez. Ebből adódóan, ennek a természetes csodanak a „Gorges du Verdon” egyedülálló neve zöldzöld szurdokot jelent, franciául.

Ez a csodálatos Provence-i tó kiválóan alkalmas nyári úszásra és hűsölésre, valamint a túrázási paradicsomot. Vannak 1500 nyomvonalak lelkes hegymászók számára, akik fentről megcsodálják ezt az európai csodát. Így, Ön választja, ha te csak fürödni akarok a napon egy hajón, vagy gyalog fedezze fel.

Hogyan juthatok el a Gorges Du Verdon-hez?

A legközelebbi város Moustiers-Sainte-Marie, és vonattal eljuthat Párizsból. Ezután induljon a Pont du Galettes híd bejáratához, hogy belépjen ebbe a természeti csodába.

Párizs és Marseille közötti vonat árak

Marseille és Párizs között

London és Párizs között a vonat ára

Marseille és Clermont Ferrand vonatok árai

 

Turquoise water in The Verdon Gorge, France

 

3. Európa legjobb természeti csodái: Matterhorn, Olaszország

Monte Cervino Észak-Olaszországban van 4,478 m tengerszint feletti magasságban. Továbbá, Matterhorn híres szinte tökéletes piramis alakjáról. A Matterhorn természetesen akkor jött létre, amikor az afrikai és az európaiak egyszerűen egymásba csapódtak. Ennek a szárazföldi mozgásnak a következménye, a nagy szikla megtalálta a tetejét.

Ha emlékezetes élményt keres a Matterhornban, akkor maradj a igloo faluban, a hegy alapján. A jég és a hó a jégkunyhó felejthetetlen éjszakára szállítja meg az utazókat. Ha félsz a hidegtől, egy ital mellett a bárban melegszik, miközben csodálja a gyönyörű hegyet egy csillagos éjszakán.

Hogyan juthatok el Matterhornba?

Ez a természetes csoda csak a kiindulópont a csodálatos utazáshoz. A Matterhorn-gleccserig el lehet utazni vonatos utazás Zermattból. Európa legmagasabb vasútállomásán, megcsodálhatja Olaszország 360 fokos panorámáját, Svájc, és Franciaország. Ez azt jelenti, hogy tavasszal bármilyen szögből tökéletes képet kaphat, nyári, vagy télen hóval borított.

Bázel és Interlaken közötti vonatok ára

Genf és Zermatt közötti vonatok ára

Bern és Zermatt közötti vonatok árai

Luzern és Zermatt vonatok árai

 

The sky above Matterhorn is a natural wonder of Italy

 

4. Aggteleki barlangok, Magyarország

Az Aggteleki barlangok csodálatos természeti csoda Európában. A szokatlan név jelentése „csöpögő víz”, amely a kőbe csöpögő víz természetes folyamatából ered. Következésképpen, az aggteleki csodálatos barlangok gyönyörű formáinak forrása Nemzeti Park.

A Baradla Domica-barlang egy 25 km hosszú cseppkőbarlang-rendszer Magyarország és Szlovákia között. Így ez is a UNESCO Világörökség webhely.

Hogyan juthatok el a Baradla Domica barlangokhoz?

Az Aggteleki barlangok négy órás vonatút Budapestről változásokkal. Így, ha te egynapos kirándulás megtervezése Budapestről, kicsit szűk lehet.

Bécs és Budapest közötti vonat árak

Prága és Budapest közötti vonat árak

München és Budapest közötti vonat árak

Graz és Budapest vonatok árai

 

Aggtelek Caves, Hungary lighted

 

5. Európa legjobb természeti csodái: A Fekete-erdő, Németország

Misztikus és sűrű fáiról híres, az Fekete-erdő Németországban Európa lenyűgöző természeti csodája. Ez a látványos hegység Baden-Wurttembergben számos legendát inspirált, mint Grimm meséi. Itt sétálhat ki Baden-Baden fürdővárosából, és a mesék és kakukkok elvarázsolt erdőjébe.

Ha érdekli egy kaland, Triberg-vízesés, erdei túraútvonalat várnak. Egy másik nagyszerű módja annak, hogy felfedezzük ezt a csodálatos természeti csodát Németországban, a túrázás idegenvezetővel, mert az utolsó dolog, amit szeretne, az az, hogy eltéved az erősen erdős területeken..

Összefoglalva, ezek 5 Európa legjobb természeti csodái a világ legnagyobb rejtélyei. Így, feltétlenül felfedezheti Európát, mint turista, és népszerűvé teheti városnéző útvonal, vagy felfedezheti és megnézheti magának Európa legszebb és legszebb tájait. A legtöbb, fontosabb, ezek a természeti csodák vonattal és más szállítóeszközökkel is elérhetők, Európa központi városaiból.

Offenburg és Freiburg között

Stuttgart és Freiburg között

Lipcse és Freiburg vonatok ára

Nürnberg és Freiburg között

 

The Black Forest is a natural wonder of Europe

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk megtalálni, hogyan lehet vonattal eljutni e természeti csodák bármelyikébe.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére az „5 legjobb európai természeti csoda” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-natural-wonders-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)