Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 18/03/2022)

Best European restaurant Michelin-guiden gir en flott start på planlegger et tog tur rundt i Europa. Michelin-guiden nå tilbud europeiske reisende et utvalg av restauranter og hotell i 38 europeiske byer. Tre nye byer har blitt lagt til denne 2019 utgave: Zagreb og Dubrovnik, Kroatia, og Reykjavik, Island. Anonym trent inspektører å besøke og velge restauranter mens søknad feiret Michelin mat stjerne-rating system og bruke en lignende prosess for hoteller. Resultatet: et utvalg av anbefalte bedrifter for enhver smak og lommebok.

Reisende kan føle seg trygg avhengig på Michelin guider for å gjøre sine Togturen så mye mer deilig! Vi har snevret ned Best European restaurant Michelin-guiden, og selvfølgelig, sørget for at hvert stopp er enkelt tilgjengelig med tog!

 

Best European restaurant guide MICHELIN: Italia

the smile of a chef by Best European restaurant michelin

 

Italia er kjent for sine enorme bidrag til verdens kunst, arkitektur, mote, opera, litteratur, design, og film - listen fortsetter, og vi har ikke engang nevnt bidrag til beste europeiske restaurant scene.

Den store nyheten i 2019 er at Italia har en ny tre-stjerners restaurant, Michelin høyeste ære!

Uliassi, ligger i Senigallia på Italias Adriaterhavskysten, har endelig sine etterlengtede tre stjerner etter å ha tilbrakt flere år på tostjernersnivå.

I følge restaurantbloggen Fine Dining Lovers. Drevet av søster og bror teamet Catia og Mauro Uliassi, restauranten setter en tung fokus på sjømat og tilbyr både smaker menyer og à la carte-servering. Uliassi er nå en av ni andre tre-stjerners restauranter i Italia. Dette betyr at alle fjorårets tre-stjerners velsen opprettholdt sin status, inkludert den berømte Modena -restauranten Osteria Francescana.

Rimini til Senigallia Togene

Roma til Senigallia Togene

Tog til Ancona Senigallia

Florence til Senigallia Togene

 

Det er nå 367 spilte Best European restaurant med Michelin, opp fra 356 i fjor.

Det var ingen nye to-stjerners restauranter på listen i år. Guiden inkluderer en heidundrende 29 nye en-stjerners restauranter fra mer enn to dusin italienske kommuner. Dette bringer den totale til 318. Alt i alt, styrefunksjoner 367 stjernen restauranter, opp fra 356 i fjor.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Firenze til Milano Togene

 

Best European restaurant guide MICHELIN: Storbritannia

sushi in Best European restaurant MICHELIN

Kalt “Oscar-utdelingen i næringsmiddelindustrien” Prisutdelingen i Waterloo BFI IMAX kino er et høydepunkt for kokker fra hele landet.

I år, Best European restaurant i Storbritannia forble upåvirket med fem restauranter lære de klarte å beholde sine stjerner. Cue sukk av lettelse! den Araki, Restaurant Gordon Ramsay og Alain Ducasse på Dorchester var London etablissementer for å holde på sine utmerkelser, som gjorde Heston Blumenthal Fat Duck og Alain Roux Waterside Inn, både i Bray.

Det er nok av tog på vei til London på ulike tider i Europa. Drar mot SaveATrain å bestille en billett på få minutter for å sjekke ut den beste grubben!

Amsterdam til London Trains

Haag til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Michelin-guiden 2019 hele listen

Tre stjerner:

London

  • Alain Ducasse på The Dorchester
  • Restaurant Gordon Ramsay
  • den Araki

 

Best European restaurant guide MICHELIN: Nederland

Bougainville

 

Nederland (eller Holland) er et lite land og fullpakket med verdensberømte ikoner. Vakre blomsterenger, vindmøller, ost markeder, tre sko, kanalene i Amsterdam, mesterverk av gamle mestere, Delft blå keramikkmuseet, nyskapende vann-ledelse, og millioner av sykler. Og takk og lov for sykler. De 2019 MICHELIN Guide for Nederland har totalt 571 restauranter og 263 hoteller. Du kommer til å trenge treningen.

Årets valg har to nye to-stjerner og 12 etablissementer som mottar en stjerne for første gang.

Det er nå 89 en-stjerner i total. På Derozario i Helmond, Jermain De Rozario setter sin egen vri på indonesisk mat. På Monarch restaurant Tilburg, Paul Kappe lokker diners med sin moderne mat kombinert med intens smaker, akkurat som Jeroen Brouwer på den Loohoeve i Schoonloo og Thomas Van Santvoort på jente i Kerkdriel. Intensiteten av smaker er også hva som kjennetegner oppfinnsomhet utplassert av Jim og Mike Cornelissen på utsikt over Rhinen i Doornenburg, og det er delikatesse av rettene som tilbys på OONIVOO Uden. For elskere av god mat i luksus omgivelser, Bougainville i Amsterdam, og Voltaire i Leersum er absolutte musts.

Brussel til Tilburg Togene

Antwerpen Tilburg Togene

Berlin til Tilburg Togene

Paris til Tilburg Togene

 

Hvor kan man ta toget

Amsterdam sentralstasjon er sentralstasjonen og er det virkelige hjertet av byen: sentral ikke bare av navnet, men også som den største offentlig transport overføring sted, så det ville være et godt sted å rekke et tog også.

 

Best European restaurant guide MICHELIN: Spania

Madrid er hovedstaden i Spania og den største kommune både i Madrid-regionen og Spania som helhet.

Madrid er en kulturell fest. Det var hjerterytme av 1920-tallet. Besøkt av litterære storheter som Ernest Hemingway og Fitzgeralds, F Scott og Zelda, blant andre.

Den har en matmarkeds scene å elske, men restaurantene Michelin-stjerne er ikke de å gå glipp av enten!

Før du hodet til første, Vi foreslår at du starte kvelden med cocktailer fra broody Museo Chicote bar. Stedet er en av Hemingways haunts og her finner du hans favoritt drikke, og et par dusin andre du sannsynligvis ikke har prøvd. Hodet dit tidlig før publikum plukke opp.

 

Hvor skal vi spise?

Madrid har rundt 3,100 restauranter, men noen få utvalgte har blitt tildelt stjerner av den anerkjente guide Michelin. Det er 16 Restauranter i Madrid belønnet med Michelin-stjerner: Diverxo (tre stjerner); Santceloni, Kasinoterrassen, Sergio Arola, Ramon Freixa Madrid og El Club Allard (to stjerner); og Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Geit og Punto MX (én stjerne). I tillegg, i utkanten av byen, en restaurant (shell) har to stjerner og det er tre en-stjerners restauranter: Casa Jose, Chiron, og Montia. Alle av dem tjener verdensklasse mat og tilbyr utmerket service.

Våre beste Michelin-stjerne restaurant utvalg i Madrid byen er Diverxo (3 Fabelaktig stjerner!)

 

Best European restaurant chef david munoz

 

Kreasjoner av Chef David Munoz har imponert gourmeter over hele verden. Kulhet, tapperhet, og kreativitet er nøkkelen til suksessen til DiverXO. Denne restauranten Menyen endres med sesongen, men bare har to muligheter. Den XOW Meny og Meny Glotón XOW. Begge menyene tilbyr samme mat og varierer kun i mengde og pris.

Komme dit: Den beste måten å få til dette plukke av Best European restauranten er med Metro og deretter få av i Tetuan Station (Linje 1).

 

 

Vil du vite den beste måten å komme til noen av disse stedene i Europa med tog? Lagre et tog selvfølgelig! Hodet på over til vår hjemmeside for å finne de beste prisene, i løpet av sekunder!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)