Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 17/09/2021)

The Best Restaurant Eropah Michelin guide nawakake wiwitan gedhe kanggo planning Sepur trip watara Eropah. The Michelin guide saiki nawakake lelungan Eropah pilihan saka restoran lan hotel ing 38 kota Eropa. Telu kutha anyar wis ditambahaké kanggo iki 2019 edition: Zagreb lan Dubrovnik, Croatia, lan Reykjavik, Iceland. Anonymous dilatih inspektur kanggo ngunjungi lan pilih restoran nalika nglamar ngrayakake Michelin lintang-HFS pangan lan nggunakake proses padha kanggo Hotel. Hasile: sawetara perusahaan dianjurake kanggo kabeh raos lan modal.

Lelungan bisa aran mesthi nyadari ing Michelin nuntun kanggo nggawe sing trip Sepur sing luwih enak! Kita wis narrowed mudhun restaurant Eropah paling Michelin guide, lan mesthi, mesthekake yen saben mandheg gampang diakses dening Train!

 

restaurant Eropah Best Ristoranti Guide: Italia

eseman saka Juru masak dening Best Restaurant Eropah Michelin

 

Italia misuwur panganggo ageng menyang donya seni, arsitektur, fashion, opera, sastra, desain, lan film - dhaftar dadi, lan kita wis ora malah kasebut ing kontribusi kanggo Best pemandangan restaurant Eropah.

Kabar amba ing 2019 iku Italia wis Restaurant star-telu anyar, pakurmatan ingkang paling inggil Michelin kang!

Uliassi, dumunung ing Senigallia ing Adriatik pesisir Italia, pungkasane duwe lintang telu sing ditunggu-tunggu sawise ngenteni pirang-pirang taun ing level bintang loro.

Miturut blog restoran Fine Penyayang Dining. Mbukak dening adhine lan tim sadulur Catia lan Mauro Uliassi, Restaurant nempatno fokus abot ing laut lan nawakake menu ngicipi lan carte dining la. Uliassi saiki salah siji bintang telu-sangang liyane restoran ing Italia. Iki tegese kabeh star-telu taun pungkasan tujuan maintained status sing, kalebu restoran Modena sing kondhang Osteria Francescana.

Rimini kanggo Trains Senigallia

Roma kanggo Trains Senigallia

Sepur kanggo Ancona Senigallia

Florence kanggo Trains Senigallia

 

Ana saiki 367 mbintangi restaurant Eropah Best Michelin, saka 356 pungkasan taun.

Ora ana restoran star-loro anyar ing dhaftar taun. guide ora kalebu kekalahan a 29 anyar star-siji restoran saka luwih saka rong rolas munisipalitas Italia. Ndadekke total kanggo 318. sakabèhé, fitur guide 367 restoran mbintangi, saka 356 pungkasan taun.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

 

restaurant Eropah Best Ristoranti Guide: Great Britain

sushi ing Best Restaurant Eropah Ristoranti

Julukan "Oscar industri pangan" Anugrah upacara ing Waterloo kang BFI IMAX wayang murup kanggo koki saka tengen negara.

taun iki, Restaurant Eropah Best in Great Britain tetep kena pengaruh karo limang restoran learning padha ngatur kanggo nyegah bintang sing. Cue desahan saka relief! The Archi, Restaurant Gordon Ramsay lan Alain Ducasse ing Dorchester padha perusahaan London terus ing accolades sing, minangka iya Heston Blumenthal kang Lemak Duck lan Alain Roux kang Waterside Inn, loro ing Bray.

Ana kathah sepur tumuju kanggo London ing warna kaping ing Eropah. sirah kanggo SaveATrain kanggo pesen tiket sawetara menit kanggo mriksa grub sing paling apik!

Amsterdam kanggo London Trains

The Hague kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Michelin Guide 2019 dhaftar pepak

tiga Bintang:

London

  • Alain Ducasse ing Dorchester
  • Restaurant Gordon Ramsay
  • The Archi

 

restaurant Eropah Best Ristoranti Guide: Walanda

Bougainville

 

Walanda (utawa Holland) minangka negara cilik lan ngemot ikon sing misuwur ing saindenging jagad. kothak bohlam ayu, kincir angin, keju pasar, wooden shoes, kanal-kanal ing Amsterdam, mahakarya Master Old, Delft Blue earthenware, inovatif banyu-manajemen, lan mayuta-yuta pit. Lan matur kaluhuran kanggo pit. ing 2019 Pandhuan MICHELIN kanggo Walanda duwe total 571 restoran lan 263 Hotel. Sampeyan lagi arep perlu karyawan ing.

pilihan iki taun kang fitur loro restoran loro-lintang anyar lan 12 perusahaan nampa siji star pisanan.

Ana saiki 89 restoran siji-lintang ing total. Ing Derozario ing Helmond, Jermain De Rozario nempatno muter dhewe ing masakan Indonesia. ing rojo restaurant Tilburg, Paul Kappe entices Deelite karo masakan modern kang gegandhengan karo roso kuat, kaya Jeroen Brouwer ing ing Loohoeve ing Schoonloo lan Thomas Van Santvoort ing girl ing Kerkdriel. Kakiyatan saka roso uga apa characterizes inventiveness tugasaken dening Jim lan Mike Cornelissen ing Rijnzicht ing Doornenburg, lan iku delicacy pasugatan ana ing OONIVOO Uden. Kanggo penyayang pangan apik ing kemewahan sakcedhake, Bougainville ing Amsterdam, lan Voltaire ing Leersum sing musts Absolute.

Brussels kanggo Trains Tilburg

Antwerp kanggo Trains Tilburg

Berlin kanggo Trains Tilburg

Paris kanggo Trains Tilburg

 

Where nyekel Sepur

Station Central Amsterdam is the main train station and is the real heart of the city: tengah ora mung dening jeneng, nanging uga minangka paling gedhe Transportasi umum transfer Panggonan, supaya bakal dadi papan sing apik kanggo nyekel Sepur banget.

 

restaurant Eropah Best Ristoranti Guide: bongso Spanyol

Madrid iku ibukutha bongso Spanyol lan sing paling gedhé kotamadya ing loro District lan Spanyol minangka kabèh.

Madrid iku riyaya budaya. Iku deg-degan saka taun 1920-an. Dibukak dening kasusastran greats kayata Ernest Hemingway lan Fitzgeralds, F Scott lan Zelda, antara liya.

Wis a pemandangan pasar panganan kanggo tresna, nanging restoran Michelin Star ora gedhe-gedhe kanggo kantun salah siji!

Sadurunge Kepala kanggo siji Panjenengan, kita suggest miwiti sore mati karo koktail saka broody Museo Chicote bar. Panggonan iku salah siji haunts Hemingway lan kene sampeyan nemokake ombenan kang favorit, lan sawetara rolas liyane sing mbokmenawa wis ora nampa. Kepala ana sadurungé wong akeh Pick munggah.

 

Where to Mangan?

Madrid wis watara 3,100 restoran, nanging pilih sawetara wis dianugerahi stars dening kesuwur Michelin Guide. ana 16 restoran ing Madrid dianugrahi Michelin lintang: DiverXO (lintang); Santceloni, La Terraza del Casino, Sergi Arola, Ramon Freixa Madrid lan El Club Allard (kalih lintang); lan Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Kambing lan Punto MX (siji star). Saliyane, ing pinggiran kutha, siji restoran (Nihan) wis loro lintang lan ana telu restoran star-siji: Casa Jose, Chiron, lan Montia. Kabeh mau ngawula pangan donya kelas lan kurban layanan banget.

ndhuwur Michelin pilihan restaurant star kita ing kutha Madrid punika DiverXO (3 stars apik!)

 

Best Restaurant Eropah chef david Munoz

 

Gaweyan saka Chef David Muñoz duwe gourmets kesengsem donya. coolness, kawani, lan kreativitas minangka kunci sukses DiverXO. Iki restaurant menu diganti karo mangsa, nanging mung duwé loro kemungkinan. The XOW Menu lan Menu Glotón XOW. Both the menus offer the same food and only vary in quantity and price.

njupuk Ana: Cara paling apik kanggo njaluk kanggo Pick iki restaurant Eropah Best dening Metro banjur njupuk mati ing Tetuan Station (Line 1).

 

 

Pengin ngerti cara sing paling apik kanggo njaluk marang salah siji saka panggonan iki ing Eropah dening Sepur? Simpen A Train mesthi! Kepala ing liwat kita website kanggo nemokake prices paling, ing detik!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)