Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 02/07/2021)

Iki Musings ing paling pasugatan lokal aku wis tau sante, sak sandi tetep ing Austria. Aku ana ing panas 2016 kanggo sandi internship 4-sasi ing NGO lokal cilik-ukuran. Pengalaman internship ana dadi gedhe, aku tak ketemu individu bakat enom, kang aku tetep ing tutul karo munggah nganti saiki, lan aku wis bisa kanggo ngleksanakake skills memulang ing internship ing peran sandi saiki ing Singapura.

panganan iki uga apik ing Austria. Nalika iku ora gampang kanggo kula kanggo nurun rasa Austria ing Singapura amarga biaya bahan sing luwih (kene, paling panganan iki diimpor saka manca negara, minangka Singapore pabrik banget sethitik amarga ukuran tanah cilik), kadang kang paling apik kanggo mung reminisce bab dina Austria lawas kanggo nggawe dhewe seneng ing urip saben dina ramai ing Singapura. Sing kenangan apik isih seger ing atine.

Sadurunge jumping hak menyang pangan tartamtu lan crita sandi ing, Aku seneng marang dicokot saka backstory pangan ing. Minangka Kakaisaran Habsburg wis mrentah wilayah luwih akeh (saiki sapuniki Italia, Czech Republic, Slovakia, Romania, Ukraina, Poland, Slovenia, Croatia, lan Bosnia) ing Eropah, masakan Austria modern wis akèh pengaruh saka mantan bagéan saka Kakaisaran lan lokal ing pasugatan diimpor dikarepake ing Austria lokal '. Mugi sampeyan bakal Njelajah kaleidoscope iki masakan lan ngalami mau cara Aku digunakake kanggo mangan sak wektu ing Austria.

 

Kasespatzle (krasan pasta Austria direngga karo ilang keju)

Asal-usul panganan kasebut bisa dibantah banget - sawetara negesake manawa iki asale saka wilayah Swabia, lan sawetara wong negara sing rekaman paling tuwa saka Kasespatzle tanggal bali menyang cookbook tangan-ditulis ing awal abad kaping 17. Jeneng uga wis teka saka gerakan kneading doughs menyang Piece cokotan-ukuran, nanging ana bukti sajarah saka iku. Ing jaman modern, sajian iki dikenal kanggo bagean saka comfort pangan sawise hiking dawa ing udhara Alpine asri. Yen, sampeyan bisa nemokake iku ing paling restoran lokal. Dadi ing bagéan negara Jerman-speaking, ing Vorarlberg Kasespatzle (Vorarlberg ing West saka Austria) punika Highly populer ing Austria. pasta ingkang kadamel saking glepung, minangka kasebut ing asal jeneng, rampung menyang nyokot cilik dicemplungke ing keju panggang. teksture saestu swarga, leleh ing tutuk. bawang goreng lan spring bawang nambah rempah-rempah kanggo sajian swarga ono krime iki (padha bener aja proyek gedhe!).

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Zurich kanggo Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

käsespätzle

 

ngemas proses wafer

Njupuk kula bali menyang Austria - Aku tansah exclaim kapan aku golek iki ing cedhak Candy Kakaisaran (importers anjog Singapore kang kanggo confectioneries internasional, iki mung panggonan Aku bisa tuku produk proses). Proses punika panyiapan bisnis kulawarga tradisional Austria sing didegaké ing pungkasan abad ka-19. Bersenjata karo kontrol kualitas ketat, úa milih kanthi teliti, lan paket pinkish apik, account iki misuwur kanggo kang souvenir teken ing Austria. Mannerschnitten (paket a saka hazelnut coklat tipis) iku kudu dicoba; ora dadi manis utawa supaya tasteless, iki misale jek ora kanggo gagal kanggo ngematake waos manis sandi. hazelnut tansah transports kula bali kanggo dina sarwa sandi ing Wina. Saiki aku nyoba nyoba wafer coklat Manner kanggo cemilan utawa kapan wae aku kepengin banget. Aku wis panginten sing proses kasedhiya ing kopi ing Eropah Tengah mung. Nanging, Aku temenan salah minangka Mannar gulali kasedhiya ing Singapore banget.

Graz to Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Graz

Wina kanggo Trains Salzburg

 

proses Pack wafer

 

Schlutzkrapfen (pasta setengah wulan diisi keju ricotta lan bayem)

Aku nemoni sajian iki nalika nggoleki ing Innsbruck ing Kulon Austria sing misuwur amarga asale tengara, Golden Roof. Aku hopped menyang cafe lan golek soko vegetarian. Reading munggah menu, ing pasta karo fillings sayur-sayuran nyuworo becik kanggo kula, aku dhawuh. Aku iki mikir saka pasta dawa karo sayuran disigar, nanging diaktifake metu sing iki diratakake pasta karo soko nang iku lan direngga karo sprinkle saka keju lan spring bawang disigar. butter sing ilang makarya ton kanggo nggawe panganan iki lunyu ing tutuk. liyane Jahwéh, Aku isih eling waitress teka kanggo meja lan takon yen ana apik. Aku marang dheweke iku dadi sedhep - aku iki supaya kena dening ngrawat dheweke babagan kepuasan pelanggan 'lan atiku iki kapenuhan anget. Asalé saka Tirol South (saiki bagéan saka Italia), iku prevalently pangan umum ing tetanggan Tirol uga. A jumlah ageng saka pegawe iku melu nggawe iki senadyan kasunyatan sing katon dadi gampang kanggo nggawe.

Nuremberg menyang Sepur Vienna

Leipzig kanggo Trains Vienna

Innsbruck kanggo Trains Vienna

Stuttgart kanggo Trains Vienna

 

pasta setengah rembulan

 

Sachertorte (coklat cake pait karo basa senggol apricot)

Salah sawijining "kudu-mangan" ing Wina, Austria. Iku beluk saestu lokal digawe ing pungkasan periode Habsburg. Apa sampeyan ngerti sing ana perang khayal nanging penting konco cake iki? Loro raksasa jajanan Chaplin, Demel lan Sacher wis ing negara perang "manis" kanggo dangu malah mimpin kanggo sidang ridiculous; sing kudu nelpon piyambak lan "asli Sachertorte"? Carane akeh apricot kudu digunakake kanggo nyampurnakaké jajan? Apa suhu cocok kanggo coklat Cairan? akeh, padha ndhukung kabeh iki ing pengadilan negara, ora ing kelas masak utawa saka urutan. Neng akhir, Sacher menang perang lan saiki prides piyambak ing kang "lan torte Sacher asli." Liyane Sajarah, Aku wong disenengi ing Demel siji kang luwih manis lan alus tinimbang sing saka Sacher. Punapa punika prabédan antarane Sacher "Sacher torte" lan pasangan Demel? mantan tak reregan rada luwih lan lapisan cake liyane lan tambah apricot nang jajan. Sing terakhir iku dicokot luwih murah lan luwih creamier.

Frankfurt kanggo Trains Salzburg

Berlin kanggo Trains Salzburg

Cologne to Trains Salzburg

Dresden to Trains Salzburg

 

sachertorte ing austria

 

Falafel

A wakil saka cosmopolitanism Vienna kang. Wina, ana kathah pasar sade "endah" 'úa teka saka meh kabeh ndonya. Sampeyan bisa nemokake masakan lan bahan-bahan saka Rusia, Turkey, Japan, India, lan liyane. Originally saka Timur Tengah, iki salah siji saka Chaplin driji opsi pangan ditemokaké ing pasar internasional. Digawe saka chickpeas mashed, bal Falafel bisa dipangan ing wangun Falafel nggabung utawa iringan karo flattening roti. Salah sijine dalan, Falafel nerangake karo Bunch saka Motong sayuran lan yogurts nang kabeh Lebokake oat utawa pita roti. Kang pokok vegan sampurna, iki sajian kanca digunakake kanggo kurban kula lagi sumurup aku mung wis diwatesi pilihanipun pangan minangka vegetarian. Ana ton Falafel warung kabeh liwat Vienna, nanging ngadeg Falafel favorit iku siji ing Brunnenmarkt. Dikenal minangka pasar mirah edan kabeh wong bisa njaluk Uploaded luwih akeh úa ing prices luar biasa ngisor, pasar iki nawakake bagean saka Falafel Lebokake sing uga biaya kurang saka USD 1 utawa supaya, dadi paling murah ing kutha. Ora perlu ngomong, rasane bungkus wis enak kaya sing ana ing pasar Wina liyane.

Zurich kanggo Trains Innsbruck

Salzburg kanggo Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Innsbruck

Cologne to Trains Innsbruck

 

falafel

 

Apfelstrudel

dessert Austria favorit! Kue buttery lan sawetara irisan apel lan kismis bisa digunakake kanthi tenung lan nggawe aku rumangsa swarga. legenda wis iku sing Austria diimpor ing Baklava panganan cuci mulut manis saka Timur Tengah. Baklava digawe saka jajanan alus lan gula lan sirup, arti iku kleleb jajanan ing sirup. Kang ing sisih liyane fruity, Apfelstrudel wis versi lokal Baklava- iki becik pasugatan Austria, akèh wong bisa trek tilak saka tilas dhaérah kekaisaran Austria kang padha wis diimpor saka. Ana kaetung Apfelstrudel resep-resep online, lan sawetara saka penulis resep sing cukup loman kanggo nuduhake kulawarga resep karo donya. Nanging, aturan universal iku keuangan sing dadi lancip sing chef jajanan bisa maca koran liwat.

About penulis: Mami dianggo ing Singapura full-time kanggo bab 2 taun. Dheweke wis kesah kanggo bagean sing beda ing donya cetha lan pancen tresna njajahi panggonan anyar dheweke wis tau ndeleng. Nalika ora bisa digunakake utawa lelungan, dheweke spares wektu free dheweke muter olahraga naga boat utawa Learning basa manca.

 

apfelstrudel ing austria

 

Apa sampeyan siap kanggo njelajah Austria lan seneng ditresnani panganan? website paling apik kanggo Supaya Trains karcis iku Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F6-must-try-austrian-dishes%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)