Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 20/09/2021)

Gå ut på et eventyr for å kile smaksløkene og delta i de beste mat turer i Europa. Hvis du er en ivrig foodie, din gane, samt din Instagram-feed vil hoppe av glede med hva du vil oppleve. Selvfølgelig, den beste måten å besøke gastronomiske geniale beryktede byer i Europa er med tog. Her er toppen vår 7 Best Food Tours å oppleve i Europa.

 

1. Food Tours å oppleve i Europa: Fra Baguetter Til bistro i Paris, Frankrike

Hvis det er en by som kan banke sokkene av med kulinariske kreativitet, det er Paris, og det er, derfor, først på listen for beste mat turer i Europa. Som et resultat, mange mat turer som kjøres i Paris bør heller bli kalt mat utdanninger fordi de er gjennomvåt i historie. Tradisjoner har gått ned gjennom århundrene.

Bli inspirert av parisiske lidenskap.


Alt er dekket fra det grunnleggende brød og ost til deres berømte delikatesse, foie gras som tillegg til hjemmelagde rillettes og Armagnac. I tillegg, Du kan også fråtse i Paris cafe kultur.

Vind vei gjennom sidegatene og amaze deg selv på hvor mange elegante restauranter, kafeer, delikatessebutikker, og boulangeries det er. Som et resultat, du vil bli utsatt for den perfekte blandingen av eldgamle oppskrifter og de nye og trendene i foodiesfæren.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Baguettes Bistro In Paris, France

 

2. mat Extravaganza: Amsterdam, Nederland

Hvis du ønsker å se en annen side av Amsterdam og dens foodie scene, utforske gårdsrom og bakgatene i Jordaan-distriktet. Som et resultat, vil du finne god mat formidlere ivrige etter å dele sine kreasjoner, samt gi et innblikk i byens rike indonesisk kulinariske arv.

Vi anbefaler at du prøver eplepai på ikoniske 400 år gammel kafé, Cafe Papeneiland. Du kan også prøve røkt pølse laget av en århundregammel familie oppskrift og lære den nederlandske måten å spise sild.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

3. Kunsten å lage øl & Mat I Praha, Tsjekkisk Republikk

Hvis du befinner deg i Praha, gjøre hva hipstere gjøre og nyte en håndverksbrygget øl samt en mat marked omvisning. Du kan også ta en tur med en øl ekspert. De vil gjerne ta deg med på en Pivo (øl) reise ulik alle andre.

Naturlig, håndverket øl er alltid likt ved å spise noen valg lokale retter. I tillegg, ogou kan prøve scotch egg eller tsjekkiske dumplings med stekt biff å nevne noen av foodie skattene i Praha. Det er et klart for vår liste over de beste mat turer i Europa.

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

The Art Of Craft Beer and Food In Prague, Czech Republic

 

4. Food Tours å oppleve i Europa: Eldgamle tradisjoner i Madrid, Spania

For en bonafide foodie eventyr, Madrid skuffer ikke! Meander gjennom Madrid og møte lokale leverandører og restauratører. Prøve lokal vin og ost behag i det historiske Anton Martin Market. Har noen av, under diskusjon, de beste cheesecakes i verden, noen som er bakt i hundre år gamle ovner.

 

Best Food Tours To Experience In Madrid Spain

 

5. Nyt byen fra en innsidere perspektiv: Venezia, Italia

Bestill en tur hvis du ikke ønsker å bli stresset i Venezia. Bok med noen som kjenner ins og outs av byen og hvordan du muligens unngå folkemengdene og la deg finne noen skjulte perler. For eksempel, ta en gondoltur over kanalen til en pasta restaurant og drikke et glass prosecco før du sjekker ut noen kjente vinbarer, populært med lokale Casanovas.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

pizza fest in venice

 

6. Food Tours å oppleve i Europa: The International Food Scene i Berlin, Tyskland

Berlins mat scenen er rett på trend og internasjonal mat gull, og som et resultat, det er det beste stedet å få venner når du er en foodie som reiser. Ingenting bringer folk sammen ganske som mat gjør.

Vi anbefaler at du vurderer en personlig mat tur med en lokal hvor du kan rulle opp ermene og fikse deg en tradisjonell fest, Berlin-stil.

Hvis du ikke ønsker å gjøre alt selv:

Ta en titt på Kreuzbergs tyrkiske marked eller stopp (eller tre) ved forskjellige kafeer og bakerier.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

The International Food Scene In Berlin, Germany

 

7. En autentisk Foodie Experience: Wien, Østerrike

Wien er all sjarm, derimot, Dette er spesielt tilfelle når det gjelder smak. Den har en følbar autentisitet og du bør starte med et besøk til en klassisk wienerkafé. Fra kaffehus, du kan gjøre veien til den populære Naschmarket, en tradisjonell perle med et bredt utvalg av østerrikske spesialiteter som inkluderer ost og eddik.

Hvis du ikke spiser en pølse og deretter ta et bilde av den på gram når du er i Wurstelstand, var du selv der? ?Men for ekte, de har de mest fantastiske pølsene! Vask det ned med noen østerrikske viner på en historisk kjeller og avslutte det hele perfekt med noen delish dessert ved å besøke en stor sjokolade butikk. ?

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Best Food Tours To Experience In Vienna

 

Food Tours å oppleve i Europa: Konklusjon

De beste mat turer i Europa er laget for å bare blåse ditt sinn og gane. Det er ingen mangel på alternativer.

Hvor enn du går, bla gjennom oversikten over turer som passer best for deg.

 

Velg hva du ønsker å oppleve og bruk Lagre et tog for toget ditt reisebehov.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “7 Best Food Tours å oppleve i Europa ” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-food-tours-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)