Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 20/09/2021)

Gå på et eventyr for at kildre dine smagsløg og deltage i de bedste fødevarer ture i Europa. Hvis du er en ivrig foodie, din gane, samt din Instagram-feed vil hoppe af glæde med hvad du vil opleve. Selvfølgelig, den bedste måde at besøge gastronomiske geniale berygtede byer i Europa er med tog. Her er vores top 7 Bedste Food Tours at opleve i Europa.

 

1. Food Tours at opleve i Europa: Fra Baguettes Til Bistro i Paris, Frankrig

Hvis der er én by, der kan banke din socks off med kulinarisk kreativitet, det er Paris, og det er, derfor, den første på listen for de bedste fødevarer ture i Europa. Som resultat, mange fødevarer ture, der kører i Paris bør snarere hedde fødevarer uddannelser fordi de er badet i historien. Traditioner er gået i arv gennem århundreder.

Bliv inspireret af parisiske lidenskab.


Alt er dækket fra det grundlæggende i brød og ost til deres berømte delikatesse, Foie Gras samt hjemmelavede rillettes og Armagnac. Desuden, du kan også svælge i parisisk cafe kultur.

Vind din vej gennem sidegaderne og imponere dig selv på hvor mange smarte restauranter, cafeer, delikatesseforretninger, og boulangeries der er. Som resultat, du vil blive udsat for den perfekte blanding af ældgamle opskrifter og de nye og populære inden for foodiesfæren.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Baguettes Bistro In Paris, France

 

2. Mad Extravaganza: Amsterdam, Holland

Hvis du ønsker at se en anden side af Amsterdam og dens foodie scene, udforske gårde og tilbage gader i Jordaan District. Som resultat, vil du finde fint fødevarer kulturformidlende ivrige efter at dele deres kreationer samt give et indblik i byens rige indonesiske kulinariske arv.

Vi anbefaler at du prøver den æbletærte på den ikoniske 400-årige cafe, Cafe Papeneiland. Du kan også prøve røget pølse fremstillet af en århundrede gammel familie opskrift og lære den hollandske måde at spise sild.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

3. Kunsten at håndværksøl & Mad I Prag, Tjekkiet

Hvis du befinder dig i Prag, gøre, hvad de hipsters gøre og nyde en håndværk øl samt en fødevaremarked tur. Du kan endda tage en tur med en øl ekspert. De vil være glade for at tage dig med på en Pivo (øl) rejse i modsætning til alle andre.

Naturligt, håndværk øl er altid nydt ved at spise et par valg lokale bidder. Desuden, ogou kunne prøve skotsk æg eller tjekkiske dumplings med braiseret oksekød for at nævne nogle få af de foodie skatte af Prag. Det er en konkret for vores liste over de bedste fødevarer ture i Europa.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

The Art Of Craft Beer and Food In Prague, Czech Republic

 

4. Food Tours at opleve i Europa: Ældgamle traditioner i Madrid, Spanien

For en bonafide foodie eventyr, Madrid skuffer ikke! Slynge sig gennem Madrid og mødes lokale leverandører og restauratører. Prøve lokal vin og ost lækkerier i den historiske Anton Martin Marked. Har nogle af, velsagtens, de bedste cheesecakes i verden, hvoraf nogle er bagt i hundrede år gamle ovne.

 

Best Food Tours To Experience In Madrid Spain

 

5. Nyd The City fra en Insideres Perspektiv: Venedig, Italien

Book en tur, hvis du ikke ønsker at blive hastet i Venedig. Bog med nogen, der kender enkelthederne i byen, og hvordan man eventuelt undgå folkemængderne og lade dig finde nogle skjulte perler. For eksempel, tage en gondol tur over kanalen til en pasta restaurant og drikke et glas prosecco før du tjekke nogle berømte vinbarer, populært med lokal Casanovas.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

pizza fest in venice

 

6. Food Tours at opleve i Europa: Den International Food Scene In Berlin, Tyskland

Berlins mad scene er lige på tendensen og international mad guld, og som et resultat, det er det bedste sted at få venner, når du er en foodie, der rejser. Intet bringer folk sammen helt så mad gør.

Vi anbefaler, at du overveje en personlig fødevarer tour med en lokal, hvor man kan rulle ærmerne op og lave dig selv en traditionel fest, Berlin-stil.

Hvis du ikke ønsker at gøre alting selv:

Tjek Kreuzbergs tyrkiske marked eller stop (eller tre) ved forskellige caféer og bagerier.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

The International Food Scene In Berlin, Germany

 

7. En autentisk Foodie oplevelse: Wien, Østrig

Wien er alle charme, imidlertid, Dette er især tilfældet, når det kommer til smag. Det har en håndgribelig ægthed og du bør starte med et besøg på en klassisk Wienercafé. Fra kaffe hus, du kan gøre din vej til den populære Naschmarket, en traditionel perle med en bred vifte af østrigske specialiteter, der omfatter ost og eddike.

Hvis du ikke spiser en pølse og derefter tage et billede af det på gram, når du er i Wurstelstand, var du selv der? ?Men for real, de har de mest fantastiske pølser! Vaske det med nogle østrigske vine på en historisk kælder og ender det hele ud perfekt med nogle delish dessert ved at besøge en stor chokolade shop. ?

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Best Food Tours To Experience In Vienna

 

Food Tours at opleve i Europa: Konklusion

De bedste fødevarer ture i Europa er designet til blot blæse dit sind og gane. Der er ingen mangel på muligheder.

Hvorend du går, gennemse lister over de ture, der passer bedst til dig.

 

Vælg det, du gerne vil erfaring og brug Gem et tog til dit tog rejsebehov.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “7 Bedste Food Tours at opleve i Europa ” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-food-tours-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)