Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 28/08/2021)

Gem et tog er at bringe dig den 5 Mest Charmerende Skjulte Juveler I Belgien for at besøge! Der er mere til Belgien end bare øl. Oplev finurlige slotte, hemmelige skulpturer, og byer, der endnu ikke var i brug, men helt bør være! Belgien har ingen mangel på skjulte perler, som du snart vil falde i kærlighed med.

 

1. Den Undervurderede Byen Mechelen

Mechelen er halvvejs mellem Bruxelles og Antwerpen. Byens centrum er præget af gavlede renæssance huse, omhyggeligt restaureret, mens markedet er domineret af den gotiske katedral på den ene side og rådhuset, også gotisk, på den anden. Mechelen er ofte blevet overset til fordel for mere og mere populær destinationer. Imidlertid, bunden under overfladen, og du vil snart opleve en smuk Belgien løsning, der er mere end værd at din tid mens du er i landet, og helt sikkert én af de Skjulte Juveler I Belgien for at besøge!

Bruxelles-til-Mechlen-Tog

Antwerpen til Mechlen-Tog

Denne at-Mechlen-Tog

Løgn at Mechlen-Tog

Mechelen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

2. Sukker Byen Tienen

Den lille by, der kunne (med sukker!) Hvis du nogensinde har haft en sukkerknald sammen med din friskbrygget kaffe eller en kop te, så ingen tvivl om det vil sandsynligvis er blevet behandlet i den lille by Tienen. Denne lille by er ikke langt fra Leuven. Fra den slagne vej og i hjertet af Flamsk Brabant i Flandern, dette forlig var engang i hjertet af Romersk keramik og glas at gøre! Dette er en af ​​de vigtigste årsager er det en af ​​de skjulte perler i Belgien for at besøge!

Der er mere ved Tienen, end det ser ud til. Se ud over de åbenlyse vigtigste kirker. Nyd den stemning og smage det lokale køkken (traditionelle flamske køkken omfatter mange kød-tunge hæfteklammer såsom gryderetter, frikadeller, og muslinger).

Et mere åbenbart must-see-træk ved byen er Sint Germanuskerk, en bemærkelsesværdig romansk kirke kronet af en UNESCO klokketårnet og stammer fra det 13. århundrede. I juli og august, Carillon koncerter finder sted hver onsdag. Føj den til din kalender!

Liege at Tienen Tog

Bruxelles for at Tienen Tog

Antwerpen til Tienen Tog

Namur at Tienen Tog

Tienen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

3. Hoeilaart, Flamsk Brabant

Du kan nemt fange et tog med hjælp af Gem Et Tog til Bruxelles. Så det er en hurtig tredive minutters kørsel mod syd til byen Hoeilaart. Her finder du indgangen til de Soignes-Skov og en af de 5 Mest Charmerende Skjulte Juveler I Belgien at besøge!

Hvis du elsker at udforske naturen, det er den perfekte base, uden for travle Bruxelles. Besøg Forest Museum Jan van Ruusbroec, at lære om skoven før udforske en af ​​de mange vandrestier.

Hoeilaart har en anden skjulte perle; det er hjemsted for de bedste druer i Belgien. Hoeilaart var engang kendt som glasset city på grund af alle de druer, fyldt drivhuse. Mens produktionen er faldet gennem årene, Hoeilaart druerne er stadig værdsat rundt om i landet, og de sælger ud, så hurtigt, det er bedst at gå direkte til kilden for at få dine hænder på dem,.

Lille til Hoeilaart Tog

Brusseles-til-Hoeilaart Tog

Antwerpen til Hoeilaart Tog

Liege at Hoeilaart Tog

Hoeilaart, Flemish Brabant, Belgium

 

4. Charmerende Skjulte Perle – Tongeren, Limburg

Besøg den ældste by i Belgien. Et tilnavn, der blev givet på grund af sin rige Gallo-Romersk historie. Tegn på denne historie er synlige i hele byen, men det bedste udgangspunkt er det prisbelønnede Gallo Roman Museum. Når du har fordybet dig i den interaktive udstillinger, ramte gaderne på en af ​​de selvstyrede gåture at opdage historiens lag i Tongeren.

Denne lille by har to UNESCO-fredede monumenter, den klokketårn af basilikaen Vor Frue og beguinage. Lær om livet i de Beguines, kvinder, der er dedikeret sig til kirken, på Beguinage Museum Beghina. Om søndagen, Tongeren værter Beneluxs største antikmarked, med mere end 350 stallholders, der sælger antikviteter fra alle perioder af historien.

Hvis du stadig ikke har haft din fylde af fortiden 5 Mest Charmerende Skjulte Juveler I Belgien, stoppe på den nærliggende Alden Beisen Slot til en spadseretur gennem den maleriske formelle haven.

Maastricht til Tongeren Tog

Liege at Tongeren Tog

Aachen for at Tongeren Tog

Bonn til Tongeren Tog

Tongeren, Limburg, Belgium

 

5. Charmerende Skjulte Perle – Binche, Hainaut

Den by Binche i den Belgiske region af Hainaut ligner mange andre små byer i Vallonien. Det er en søvnig slags sted, med kun én stor turistattraktion, den fremragende Internationalt Museum for karneval og Masker, eller MOR.

I dagene op til Askeonsdag, Binche er alt andet end søvnig. Karneval i Binche er enestående i verden og helt sikkert en skjult perle! Fejringen indebærer kunstfærdige kostumer, musik, dans, og en retfærdig bit af drikkevand og sjov! Det er så specielt i virkeligheden, den er indskrevet som et mesterværk af den mundtlige og immaterielle kulturarv af menneskeheden af ​​UNESCO.

De traditioner og ceremonier kan virke helt uforklarlig til udenforstående, heldigvis er MOR, er der til at forklare alt i levende detaljer. At deltage i Karneval i Binche er en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Bruxelles for at Binche-Tog

Antwerpen til Binche-Tog

Lille til Binche-Tog

Reims at Binche-Tog

 

 

Klar til at opdage 5 Mest Charmerende Skjulte Juveler I Belgien? Så hovedet på over til Gem et tog nu. Bog på få minutter uden skjulte omkostninger, bare skjulte perler!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Mest Charmerende Skjulte Juveler I Belgien” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-belgium%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)