Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 28/08/2021)

Shrani vlak je, da ste prinaša 5 Najbolj Očarljivo Skritih Draguljev V Belgiji, na obisk! Obstaja več v Belgiji kot samo pivo. Odkrijte domiseln gradov, skrivnost skulpture, in mestih, ki še niso bili na vaš radar, ampak v celoti je treba! Belgija nima pomanjkanje skritih draguljev, boste kmalu pade v ljubezni z.

 

1. Na Podcenjene Mestu Mechelen

Mechelen je na pol poti med mestoma Bruselj in Antwerpen. Središče mesta je značilno, da ima zabat renesančnih hiš, skrbno obnovljena, medtem ko je trg prevladuje gotska katedrala na eni strani in mestno hišo, tudi gotsko, na drugi strani. Mechelen je, pogosto spregleda v korist bolj priljubljenih destinacij. Vendar, nič pod površino in boste kmalu odkrili, lepo Belgija naselje, ki je več kot vreden vaš čas, medtem ko v državi in zagotovo eden od Skritih Draguljev, V Belgiji, na obisk!

Bruselj-za-Mechlen Vlaki

Antwerpen, da Mechlen Vlaki

To, da-Mechlen Vlaki

Laž, da Mechlen Vlaki

Mechelen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

2. Sugar mesto Tienen

Mestece, ki bi lahko (s sladkorjem!) Če ste kdaj imeli kocki sladkorja poleg sveže kave ali skodelico čaja, potem ni dvoma, da bo verjetno so bili obdelani v majhnem mestu Tienen. Ta majhen mesta ni daleč od Leuven. Izven utečene poti in v samem osrčju flamanskega Brabanta na Flandriji, to naselje je bilo nekoč v središču Rimske keramike in stekla, zaradi česar! To je eden od glavnih razlogov, da je eden od skritih draguljev v Belgiji, da obiščejo!

Tienen ima še več, kot je videti na prvi pogled. Pogled preko očitnih glavnih cerkva. Vpijejo ambient in vzorec lokalne kuhinje (tradicionalna flamski kuhinja vključuje številne mesne težka sponke, kot so enolončnice, mesne kroglice, in školjke).

Bolj očitna značilnost mesta je Sint Germanuskerk, izjemna romanska cerkev vloži ploščo UNESCO belfry in sega vse do 13. stoletja. V juliju in avgustu, Carillon koncerti potekajo vsako sredo. Dodaj na svoj koledar!

Liege, da Tienen Vlaki

Bruselj Tienen Vlaki

Antwerpen, da Tienen Vlaki

Namur, da Tienen Vlaki

Tienen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

3. Howieart, flamski Brabant

Z lahkoto lahko ujeti vlak s pomočjo Shrani Vlak za Bruslju. Potem je hitro trideset minutna vožnja proti jugu do mesta Hoeilaart. Tukaj boste našli prehod v Sonian Gozd in eden od 5 Najbolj Očarljivo Skritih Draguljev V Belgiji obiskati!

Če imate radi raziskujejo naravo, to je odlična osnova, izven prometnih Bruslja. Obiščite Forest muzej Jan van Ruusbroec, spoznati gozd pred raziskuje enega od številnih sprehajalnih poti.

Hoeilaart ima še en skriti dragulj; to je dom za najboljše grozdje v Belgiji. Hoeilaart je bil nekoč znan kot stekleno mesto zaradi vsega grozdja, ki je napolnjena v rastlinjakih. Medtem ko se je proizvodnja zmanjšala v preteklih letih, Hoeilaart grozdje še vedno cenjen po vsej državi, in jih prodajajo tako hitro, zato je najbolje, da gredo naravnost do vira, da bi dobili svoje roke na njih.

Lille, da Hoeilaart Vlaki

Brusseles-za-Hoeilaart Vlaki

Antwerpen, da Hoeilaart Vlaki

Liege, da Hoeilaart Vlaki

Hoeilaart, Flemish Brabant, Belgium

 

4. Očarljivo Skriti Biser – Tongeren, Limburg

Obisk najstarejše mesto v Belgiji. Vzdevek je dobil zaradi svoje bogate Gallo Rimske zgodovine. Znaki te zgodovine so vidni v celotnem mestu, a najboljše izhodišče je nagrajeni Gallo Roman Museum. Ko ste namočen sami v interaktivnih eksponatov, zapeljali na ulice na enem od samoupravnih sprehajalne ture odkriti plasti zgodovine v Tongerenu.

To malo mesto ima dva UNESCO, navedenih spomenikov, zvonika bazilike Marije in Beguinage. Več o življenju Beguines, ženske, ki so se posvečeni cerkvi, na Beguinage muzeja Beghina. Ob nedeljah, Tongeren gostitelji Beneluxs največji starinsko trgu, z več kot 350 lastniki stojnic, ki prodajajo starine iz vseh zgodovinskih obdobij.

Če še niste imeli izpolnite preteklosti 5 Najbolj Očarljivo Skritih Draguljev V Belgiji, ustavi na bližnjem gradu Alden Beisen za sprehod skozi slikovito formalnem vrtu.

Maastrichtska da Tongeren Vlaki

Liege, da Tongeren Vlaki

Aachen, da Tongeren Vlaki

Bonnu, da Tongeren Vlaki

Tongeren, Limburg, Belgium

 

5. Očarljivo Skriti Biser – binche, Hainault

Mesto Binche v Belgijski regiji Hainaut izgleda kot veliko drugih manjših mest v Valoniji. To je zaspan, nekakšno mesto s samo en velik turistična znamenitost, odlično Mednarodni muzej karnevala in mask, ali MAMA.

V dneh, ki vodijo do pepelnice, Binche je vse prej kot zaspan. Karneval Binche je edinstvena na svetu in zagotovo skriti dragulj! Praznovanje vključuje izdelati kostume, glasba, ples, in pošten košček od pitja in zabave! To je tako posebnega v resnici, je napisano kot mojstrovino ustne in nesnovne dediščine človeštva UNESCO.

Tradicije in slovesnosti lahko zdi povsem nerazložljivo, da tujci, na srečo MAMA je tam, da pojasni vse, kar je v živo podrobnosti. Obiskuje Karneval Binche je resnično nepozabno doživetje.

Bruselj Binche Vlaki

Antwerpen, da Binche Vlaki

Lille, da Binche Vlaki

Reims, da Binche Vlaki

 

 

Pripravljen odkriti 5 Najbolj Očarljivo Skritih Draguljev V Belgiji? Potem pa naprej nad glavo Shrani vlak zdaj. Knjiga v nekaj minutah brez skritih stroškov, Samo skritih draguljev!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “5 Najbolj Očarljivo Skritih Draguljev V Belgiji” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-belgium%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)