Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 02/07/2021)

Ta toget til det perfekte reisemålet for storbyferier eller shopping, de mest fantastiske hovedstedene i Europa har alt. Loppemarkeder er retro og moderne, nåtid og historie, komme sammen, der store ting dukker opp, og vår 7 de beste loppemarkedene i Europa er det perfekte eksemplet.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av å handle, og spesielt for vintage samleobjekter, så disse 7 beste loppemarkeder i Europa vil være en drøm som går i oppfyllelse. Følg bare de ultimate loppemarkedene i Europa, og ta tak i en stor koffert!

 

1. Loppemarked i München

Hvis du er på vei til Bayern for Europeiske høytider om våren, og leter etter noen friske vintageskatter, så vil du elske Münchens gigantiske loppemarked. Dette fantastiske loppemarkedet markerer vårfestivalen og arrangeres en gang i året.

Det vil være over 2000 leverandører, med fantastisk årgang er det, som en Louis Vuitton-veske til morsomme priser. Derfor, Du bør nok fjerne den lørdagen for loppemarkedet Riesen-Flohmarkt Theresienwiese i München. I tillegg, kommer med en tydelig handleliste, og vær der tidlig du kan. Dørene åpner kl 4 er, og du vil ikke være den eneste early bird!

Düsseldorf til München togpriser

Dresden til München togpriser

Nürnberg til München togpriser

Tog til München togpriser

 

Books offering at Munich Flea Market

 

2. Amsterdam loppemarked

I tilfelle du ikke visste det, Amsterdam er en by med en rik handelshistorie. Derfor, Det er ingen overraskelse at et av de beste loppemarkedene i Europa er i Amsterdam. En gang i året, de pittoreske gatene i Amsterdam, bli et friluftsmarked, hvor du kan handle og nyte den fantastiske atmosfæren i en av de største byene i Europa.

En gang i året, som en feiring på kongedagen, Kanalene og smugene i Amsterdam forvandles til et stort loppemarked. Elegant årgang, Kunst, dingser, og andre brukte skatter vil vente på deg på dette fantastiske loppemarkedet.

Når? 6 er å 8 pm 27. april.

Bremen til Amsterdam togpriser

Hannover til Amsterdam togpriser

Bielefeld til Amsterdam togpriser

Hamburg til Amsterdam Togpriser

 

Vrijmarkt Amsterdam Netherlands

 

3. Grande Braderie De Lille

Det største og mest berømte loppemarkedet i Frankrike, loppemarkedet Grande Braderie de Lille vil være vert 10,000 leverandører.

Lille loppemarked er årets største begivenhet og finner sted den første helgen i september. Hvis du liker vintage, og retro-gjenstander, bør du bestille en billett til Lille i september 4th– 5th, for en vintage ekstravaganza.

Det er sagt, at det tar deg nær 40 timer bare for å gå gjennom alle tribunene, og det er uten å stoppe og handle.

Noen nyttige setninger å beholde & lære:

“Hva er den beste prisen?”- Hva er den beste prisen din??

“Coupons la poire en Deux” - La oss møte hverandre i midten / slå et røverkjøp

"Handel!" - Avtale!

Hvordan komme seg dit? Ta en time TGV-togtur fra Paris.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

4. Portobello Road Market i London

Det beste loppemarkedet i England skjer hver dag i Portobello-markedet i London. Mote, antikviteter, mat, og brukte skatter vil vente på deg hver dag i uken, men vær forberedt på et løft av energi og farger på lørdag.

Så, etter en dag med antikkhandel, du kan ta deilige grønnsaker, ost, og andre godbiter for en rask lunsj før du fortsetter på vintageoppdraget ditt på motemarkedet på Westway. Å besøke Portobello Road Market er en av de beste tingene å gjøre i London, og du bør vie en hel dag til dette loppemarkedet og Londons landemerke.

ENAmsterdam til London Togpriser

Paris til London togpriser

Priser fra Berlin til London

Tog fra Brussel til London

 

Vinyl records at Portobello Road Flea Market In London

 

5. Paris loppemarked

Når vi tenker på Paris, vi ser øyeblikkelig på atmosfæren. Spesiell, mystisk, eldgamle, royal kommer alle til tankene med Paris, og til hennes fantastiske loppemarked.

Paris loppemarked er et av de beste loppemarkedene i Europa takket være de sjeldne skattene det skjuler. Afrikansk kunst, vintage dekorative stykker, og klær er bare noen få av tingene du finner i dette enorme loppemarkedet.

Hvis du ønsker å ta med deg et lite stykke Paris, da er loppemarkedet i Paris stedet å handle. Du starter din søken videre Rosiers Street, hovedgaten, og gå ned for å gå inn i de separate markedene.

Når? Lørdag-mandag

Hvordan komme seg dit? Ta metroen, gå til Porte de Clignancourt on Line 4, og følg folkemengdene mot den store betongovergangen.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Brussel til Paris

 

Paris Beautiful Flea Market

 

6. Brussels Ball Game Market

Det eneste loppemarkedet som er åpent 365 dager i året, Ball Game-markedet i Brussel, er også den største i Belgia.

I hjertet av Marolles-distriktet, du finner årgangsplater, og sjeldne bøker lagt på tepper. I nærliggende gater, finner du brukt- og antikvitetsbutikker.

Når? Den beste tiden å dra på skatter er torsdag og fredag.

Hvor? Place du Jeu de Balle Brussel

Luxembourg til Brussel togpriser

Antwerpen til Brussel togpriser

Amsterdam til Brussel togpriser

Paris til Brussel togpriser

 

Brussels Jeu De Balle Market

 

7. Milan

Det er flere loppemarkeder i Milano, og det er ikke overraskende, siden det er verdens motehovedstad. Mercatone dell’Antiquariato er det største loppemarkedet i Milano og finner sted den siste søndagen i hver måned.. Det blir det 380 stativer av antikke møbler og vintageklær, venter på deg.

derimot, det hippeste loppemarkedet i Milano er østmarkedet. Hvis du leter etter samleobjekter eller moderne kunstverk, vil du bli forelsket i det østlige loppemarkedet. I tillegg, du kan ta lunsj eller øl på DJ-settet, mens du vandrer rundt på de kule markedsstandene. Når du kommer inn, du vil aldri forlate dette retro & årgangsfest.

Hvor? Via Mecenate, 84

Når? Hver søndag

Hvordan komme deg til Østmarkedet i Milano? Ta metrolinjen M2

Togpriser for Firenze til Milano

Togpriser for Firenze til Venezia

Togpriser fra Milano til Firenze

Togpriser fra Venezia til Milano

 

Milan Clothing Flea Market

 

Konklusjon

Europa er en fortryllende sammensmelting av retro og moderne, som kommer til å bo i de mest fantastiske loppemarkedene. En tur til Europa vil ikke være komplett uten å tilbringe en dag i en av de beste 7 loppemarkeder i Europa. Dessuten, hjem igjen uten i det minste 1 stykke årgang er som om du aldri har besøkt Europa.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge reisen til disse 7 beste loppemarkeder i Europa tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "7 beste loppemarkeder i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)