Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 02/07/2021)

Mlaku menyang tujuan sing cocog kanggo istirahat kutha utawa blanja, ibukutha paling apik tenan ing Eropa kabeh duwe. Pasar loak saiki gaya modern lan modern, saiki lan sejarah, teka bareng, ing kana ana prekara-prekara gedhe, lan kita 7 pasar loak paling apik ing Eropa minangka conto sing sampurna.

Yen sampeyan seneng banget blanja, lan utamane kanggo koleksi antik, banjur iki 7 pasar loak sing paling apik ing Eropa bakal dadi impen. Cukup tindakake pandhuan loak utama ing Eropah, lan njupuk a koper amba!

 

1. Pasar Kutu Munich

Yen sampeyan menyang Bavaria kanggo Preinan Eropa nalika musim semi, lan golek sawetara harta karun sing anyar, banjur sampeyan bakal seneng pasar loak raksasa Munich. Pasar loak sing apik tenan iki minangka festival musim semi lan dianakake setaun sepisan.

Ana bakal rampung 2000 vendor, karo apik tenan Vintage iku, kaya tas Louis Vuitton kanthi rega lucu. Mulane, sampeyan mesthine kudu jelas dina Setu kanggo pasar kutu Riesen-Flohmarkt Theresienwiese ing Munich. Saliyane, teka karo dhaptar blanja sing jelas, lan tekan kana luwih cepet. Lawang mbukak ing 4 iki, lan sampeyan ora bakal dadi siji-sijine manuk wiwitan!

Rega Sepur Dusseldorf nganti Munich

Rega Sepur Dresden menyang Munich

Rega Sepur Nuremberg nganti Munich

Rega Sepur Bonn nganti Munich

 

Buku sing ditawakake ing Pasar Loak Munich

 

2. Pasar loak Amsterdam

Yen sampeyan ora ngerti, Amsterdam minangka kutha kanthi sejarah perdagangan sing akeh. Mulane, ora kaget yen salah sawijining pasar loak paling apik ing Eropa yaiku ing Amsterdam. Setahun sepisan, lurung-lurung apik ing Amsterdam, ganti dadi pasar terbuka, ing ngendi sampeyan bisa blanja lan nyedhot swasana sing luar biasa ing salah sawijining kutha paling gedhe ing Eropa.

Setahun sepisan, minangka pahargyan ing Dina Raja, kanal lan gang Amsterdam dadi pasar loak gedhe. Vintage antik, gambar, gadget, lan harta karun liyane bakal ngenteni sampeyan ing pasar loak sing apik tenan iki.

Nalika? 6 iki kanggo 8 pm tanggal 27 April.

Rega Sepur Bremen nganti Amsterdam

Harga Sepur Hannover menyang Amsterdam

Rega Sepur Bielefeld nganti Amsterdam

Rega Sepur Hamburg nganti Amsterdam

 

Vrijmarkt Amsterdam Walanda

 

3. Grande Braderie De Lille

Pasar loak paling gedhe lan misuwur ing Prancis, pasar kutu Grande Braderie de Lille bakal dadi tuan rumah 10,000 vendor.

Pasar loak Lille minangka acara paling gedhe ing taun iki lan ana ing akhir minggu pertama wulan September. Yen sampeyan menyang Vintage, lan item retro, mula luwih becik sampeyan tiket tiket menyang Lille kanggo wulan September 4th– 5th, kanggo extravaganza vintaj.

Wis jarene, sing bakal nggawa sampeyan cedhak 40 jam mung kanggo mlaku liwat kabeh ngadeg, lan iku tanpa mandheg lan blanja.

Sawetara ukara sing migunani & sinau:

“Rega regane regane piro?”- Apa regane paling apik?

"Kupon la poire en Deux" - Ayo ketemu ing tengah / nyerang tawaran murah

"Nyang-nyangan!”- Deal!

Carane wonten? Nganti sakjam Perjalanan Sepur TGV saka Paris.

Rega Sepur Paris nganti Rouen

Rega Sepur Paris nganti Lille

Rouen nganti Rega Sepur Brest

Rega Sepur Rouen nganti Le Havre

 

4. Pasar Dalan Portobello Ing London

Pasar loak paling apik ing Inggris saben dina ing pasar Portobello ing London. Pantun, barang antik, pangan, lan bandha liyane bakal nunggu sampeyan saben dina seminggu, nanging siyap-siyap ningkatake energi lan warna ing dina Setu.

dadi, sawise dina blanja antik, sampeyan bisa njupuk sayuran sing enak, keju, lan panganan liyane kanggo nedha awan kanthi cepet sadurunge nerusake nggoleki ing antik ing pasar mode ing Westway. Mengunjungi pasar Portobello Road minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing bisa ditindakake ing London, lan sampeyan kudu ngaturake sedina muput kanggo pasar loak iki lan landmark London.

AAmsterdam nganti Rega Sepur London

Rega Sepur Paris nganti London

Rega Sepur Berlin nganti London

Rega Sepur Brussels menyang London

 

Cathetan vinil ing Pasar Kutu Dalan Portobello Ing London

 

5. Pasar Kutu Paris

Nalika kita mikir Paris, kita langsung nggambarake swasanane. Khusus, aneh, kuna, kraton kabeh kelingan karo Paris, lan pasar loak sing apik tenan.

Pasar loak Paris minangka salah sawijining pasar loak paling apik ing Eropa amarga harta karun langka sing didhelikake. Seni Afrika, potongan dekorasi vintaj, lan sandhangan mung sawetara perkara sing bakal ditemokake ing pasar loak gedhe iki.

Yen sampeyan pengin nggawa sepotong Paris, mula pasar loak Paris minangka papan kanggo blanja. Sampeyan miwiti nggoleki Rue des Rosiers, dalan utama, lan mlaku mudhun kanggo mlebu pasar sing kapisah.

Nalika? Setu-Senen

Carane wonten? Mlaku ing metro, menyang Porte de Clignancourt on Line 4, lan tututi wong akeh menyang dalan gedhe beton sing gedhe.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

Pasar Kutu Cantik Paris

 

6. Pasar Game Bal Brussels

Siji-sijine pasar loak sing mbukak 365 dina setaun, pasar Ball Game ing Brussels, uga paling gedhe ing Belgia.

Ing jantung distrik Marolles, sampeyan bakal nemokake cathetan sing lawas, lan buku langka sing dilebokake ing kemul. Ing lurung-lurung cedhak, sampeyan bakal nemokake toko barang bekas lan barang antik.

Nalika? Wektu paling apik kanggo nggoleki harta karun yaiku dina Kamis lan Jumuah.

Endi? Selehake du Jeu de Balle Brussels

Rega Sepur Luksemburg nganti Brussels

Rega Sepur Antwerp menyang Brussels

Rega Sepur Amsterdam nganti Brussels

Rega Sepur Paris nganti Brussels

 

Pasar Game Bal Brussels

 

7. Milan

Ana sawetara pasar loak ing Milan, lan iku ora ngagetne amarga ibukutha fashion ing donya. Mercatone dell'Antiquariato minangka pasar loak paling gedhe ing Milan lan ditindakake ing dina Minggu pungkasan saben wulan. Bakal ana 380 jati perabotan antik lan klambi antik, ngenteni kowe.

Nanging, pasar loak paling apik ing Milan yaiku Pasar Wetan. Yen sampeyan nggoleki barang sing bisa dikoleksi utawa karya seni modern, mula sampeyan bakal seneng karo pasar loak Timur. Kejabi, sampeyan bisa njupuk nedha awan utawa bir ing pesawat DJ, nalika sampeyan ngubengi pasar sing adhem. Sawise mlebu, sampeyan ora bakal pengin ninggalake iki Retro & pesta vintaj.

Endi? Liwat Mecenate, 84

Nalika? Saben dina Minggu

Cara menyang Pasar Wétan ing Milan? Pilih jalur metro M2

Rega Sepur Florence menyang Milan

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Milan nganti Florence

Venice nganti Sepur Sepur Harga

 

Pasar Kutu Sandhangan Milan

 

kesimpulan

Eropa minangka gabungan saka gaya modern lan modern, sing bakal urip ing pasar loak sing paling apik tenan. Perjalanan menyang Eropa ora bakal rampung tanpa nggunakake dina sing paling apik 7 pasar loak ing Eropa. Menapa malih, mulih tanpa paling ora 1 Piece saka vintage kaya sampeyan durung nate ngunjungi Eropa.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang perjalanan sampeyan menyang kene 7 pasar loak paling apik ing Sepur Eropa.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "7 Pasar Kutu Terbaik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)