Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Oletko rakastaja helmassa? Emme puhu metsien, järvet, kasvisto, ja eläimistö. vaellus, pyöräily, ja yleinen raikkaan ilman hyvyys. Sitten löytää kaunein kansallispuistot Euroopassa, ja miten sinne pääsee junalla.

Unohda väkijoukkoja, unohtaa rantoja, unohtaa kaupunkien ja ostoksilla, ja tulevat rentoutumaan paras kansallispuistot Euroopassa.

Vaikka vierailevien luonnon nähtävyydet kuten metsät voivat olla monimutkaisia ​​on juna matka, se ei ole syytä jättää ne. Nämä luontokohteita tarjoavat täydellisen toisin kuin kiireinen kaupungit, ja vain vähän tutkimusta, huomaat, että ne ovat yllättävän käteviä Save A Trainin avulla.

 

Kansallispuistot Euroopassa: Saksassa ja Sveitsissä

Birds eye view of Saxon Switzerland which is part of National Parks in Europe

 

Huolimatta sen hämmentävä nimi, Saksin Sveitsin kansallispuisto on hyvin paljon Saksa. Se on valtava luonnon alue, joka rajoittuu Luoteis -Tšekin tasavaltaan. Se on maan ainoa rock-kansallispuisto, Mutta se on myös käsitelty erinomainen metsissä. Monet lähtevät alueelle patikoimaan, mutta siellä on myös kiehtova historia tutkia, lukien Konigstein Fortress.

Miten päästä Saksin Sveitsi junalla:

Lähin suuri kaupunki puistoon on Dresden, joka on helppo päästä rautateitse paljon Saksa. Sieltä, S-Bahn yhteyden Saxon Sveitsi joka 30 minuutit.

Kun olet Saksassa, suosittelemme myös käydä Musta metsä. Ehkä Keski-Euroopan tunnetuimmista metsä, tämä ei ole yksi ikävä. Tällä upealla vuoristoalueella Lounais -Saksassa on kaikki - tiheät ikivihreät metsät, dramaattinen vuoret, ja viehättäviä kyliä. Se on koti käkikellot vuodelta 1700, ja monia kyliä tuntuu kauhistuneesti jumittuneelta kaukaisesta ajasta. The sadun tunnelmaa sopii täydellisesti täyden escapism todellisesta maailmasta, jos se mitä etsit!

Miten päästä Schwarzwaldin junalla:

Yksi parhaista tavoista kokea Schwarzwaldin junalla. Schwarzwaldin viiva kulkee Offenburgin Konstanzin. Se tarjoaa uskomattomat näkymät alueelle ja pysähtyy useissa kaupungeissa matkan varrella.

Offenburg Konstanz Junat

Stuttgart Offenburg Junat

Leipzig Dresden Junat

Nürnberg Stuttgart Junat

 

Belgia

Hallerbos Forest aka The Blue Forest

 

Hallerboksen metsä, tai ”Blue Forest”, on upea metsä täydellinen pitkiä luonnonkaunis vaellukset. Valtavat sinikellojen matot, jotka avautuvat sisään huhtikuun puolivälissä Anna joka vuosi kauniille metsälle nimi. Myös mammuttipetäjä puita, jotka tekevät vierailun tämän kauniin taipaleen virkistävän kokemuksen.

Huomaa, että paras aika käydä Hallerbos kiinni Sinikellot on erilainen joka vuosi ja riippuu säästä. Mitä nopeammin lämpötilan noustessa, ennemmin kukat kukkivat. Nyt olisi hyvä aika lähteä, koska näyttää siltä, ​​että tämän vuoden huhtikuun puolivälissä on tullut lämpimämpää. Mutta se on kilpajuoksu aikaa lämpimämpi sää myös sitä, että puut saavat lehtensä takaisin, riistää Sinikellot auringonvalon, mikä tekee niistä muuttuvat harmahtava. Ei hyväksi Instagram kuvia!

Tässä on vihje:

Kun Bluebell kausi lähestymistavat, verkkosivuilla Hallerbos virkaa päivittäiset (viikon aikana) kunnosta Bluebellsin. Tällä tavoin valokuvaajat ja muut kävijät tietävät, onko se on vielä liian aikaista mennä, vai pitää kiirettä.

Miten päästä Hallerbos Forest junalla:

On säännöllinen junat Brysselistä Halle että kestää vain 16 minuutit. Sieltä, saalis TEC bussi numero 114 päästä metsään sisäänkäynti.

Valmis saada luonnon? Tilaa sitten lippu suurelle ulkona avulla Save A Train. Ei piilotettuja maksuja. Vain suuri matka!

Bryssel Halle Junat

Antwerpenin Halle Junat

Brugge Halle Junat

Gent Halle Junat

 

Hardangerviddan PARK, NORJA

Suurin kansallispuisto Norja on ulkona miehen paratiisi. Laaja tasanne, yksi suurimmista eroosion tasangoilla Euroopassa 2,500 neliömailia, kuuluu vaivainen nummimaista ja lukuisat järvet, joet, ja virrat. Täysin edellä treeline, voit nähdä mailia joka suuntaan, joten se suuri hotspot retkeilyyn.

Jos olet suunnittelu Pitkän vaelluksen, Muista pakata onkivapa: vedet täällä ovat täynnä kalaa. Porofanit huomaavat, että Hardangervidda on heille parhaiden kansallispuistojen joukossa, koska sen laumat ovat joitakin maailman suurimmista. Ei ole mitään aivan kuin katselisi tuhansia poroja liikkuvat sopusoinnussa yli tasankojen; se on näky kaikkien pitäisi nähdä jossain vaiheessa elämäänsä.

Kun olet Oslossa, tarvitset päästä Hardangervidda junalla Voit ottaa juna Oslo Bo Telemark. Sieltä voit saalis “Haukeliekspressen” jotta Rauland. Voit myös ottaa Bergen Railway välillä Oslo useita paikkoja, jotka ovat hyvin lähtökohdat tutustumiseen Hardangervidda - Flam on Myrdal, suomalainen, Haugastøl, Ustaoset, ja Geilo.

Bergenistä Hardangervidda junalla, Bergenin rautatie pysähtyy useissa paikoissa, jotka ovat loistava lähtökohta Hardangervidda - Myrdalin tutkimiseen, suomalainen, Haugastøl, Ustaoset, ja Geilo. Voit myös junalla Voss ja bussilla Voss Eidfjord.

 

 

Valmis lisäämään joitakin parhaista kansallispuistot Euroopassa Bucket List? Päästää Tallenna juna auttaa sinua sinne nopeasti, ja ilman lisättyä, piilokustannuksia.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnational-parks-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)