Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

Esti un iubitor de mare in aer liber? Vorbim păduri, lacuri, floră, și faună. Drumeții, ciclism, și bunătatea generală a aerului curat. Apoi descoperi cele mai multe parcuri naționale frumoase din Europa, și cum se ajunge acolo cu trenul.

Uitați de mulțimile, uita plaje, uita orașe și cumpărături, și vin să se relaxeze în cele mai bune parcuri naționale in Europa.

Deși vizita naturale atracții cum ar fi pădurile pot fi complexe pe călătorie cu trenul, asta e nici un motiv pentru a le exclude. Aceste atractii naturale ofera contrastul perfect pentru a ocupat orase, și doar cu un pic de cercetare, veți găsi că sunt surprinzător de convenabile cu ajutorul Save A Train.

 

Parcuri naționale în Europa: Germania și Elveția

Birds eye view of Saxon Switzerland which is part of National Parks in Europe

 

În ciuda numelui său confuz, Saxon National Park Elveția este foarte mult în Germania. Este o vastă regiune naturală care se învecinează cu nord-vestul Republicii Cehe. Este doar parc național de rock din țară, dar este, de asemenea, acoperit de păduri restante. Mulți se îndreaptă spre regiune pentru a face drumeții, dar există, de asemenea, o istorie fascinantă a explora, inclusiv Cetatea Konigstein.

Cum se ajunge la Saxon Elveția cu trenul:

Cel mai apropiat oraș mare în parc este Dresda, care este ușor accesibil cu trenul de la o mare parte din Germania. De acolo, Trenurile S-Bahn conecta la Saxon Elveţia fiecare 30 minute.

În timp ce ești în Germania, vă sugerăm să vizitați, de asemenea, Padure neagra. Probabil cel mai faimos centru de pădure din Europa, acest lucru nu este una de dor. Această regiune muntoasă uimitoare din sud-vestul Germaniei are toate - păduri dense, veșnic verzi, dramatic munţi, și sate ciudat. Este acasa, la ceasuri cu cuc care datează din anii 1700, și multe sate simțiți-vă înfricoșat blocat într-un timp îndepărtat. The atmosfera de basm se pretează perfect la escapism completă din lumea reală, dacă asta e ceea ce căutați!

Cum să ajungi la Pădurea Neagră cu trenul:

Una dintre cele mai bune moduri de a experienţă Pădurea Neagră este cu trenul. Linia Pădurea Neagră se execută între Offenburg și Konstanz. Oferă vederi incredibile asupra regiunii și opriri in mai multe orase pe parcurs.

Offenburg la trenuri Konstanz

Stuttgart la trenuri Offenburg

Leipzig Trenurile Dresda

Nürnberg la trenuri Stuttgart

 

Belgia

Hallerbos Forest aka The Blue Forest

 

Pădurea Hallerbos, sau „The Blue Forest“, este o pădure uimitoare perfectă pentru mult timp pitoresc drumeții. Covoarele vaste de clopote albastre care apar în mijlocul lui aprilie în fiecare an dați frumoasei păduri numele său. Există, de asemenea gigant copaci Sequoia, care fac o vizită la această porțiune frumoasă de teren o experiență de întinerire.

Rețineți că cel mai bun timp pentru a vizita Hallerbos pentru a prinde Bluebells este diferit în fiecare an și depinde de vreme. Cu cât mai repede temperatura crește, cu cât mai repede florile înfloresc. Acum ar fi un moment mare pentru a merge, deoarece se pare că s-a încălzit puțin mai târziu decât la mijlocul lunii aprilie a acestui an. Dar este o cursă contra cronometru vremea este mai caldă De asemenea, înseamnă că arborii obține frunzele lor înapoi, privarea Bluebells de lumina soarelui, ceea ce le face rândul său, gri. Nu-i bine pentru dvs. poze Instagram!

Iată un sfat:

Când Bluebell sezon abordari, site-ul web al postărilor Hallerbos actualizări de zi cu zi (în timpul săptămânii) despre starea Bluebells. În acest fel fotografi și alți vizitatori știu dacă este încă prea devreme pentru a merge, sau dacă acestea ar trebui să se grăbească.

Cum se ajunge la Hallerbos Forest cu trenul:

Există regulate trenuri de la Bruxelles la Halle, care ia doar 16 minute. De acolo, captura autobuzul numărul TCE 114 pentru a ajunge la intrarea de pădure.

Gata pentru a obține natura pe? Apoi comandă acel bilet către cel mare în aer liber cu ajutorul Save A Train. Fără taxe ascunse. Doar o mare călătorie!

Bruxelles la trenuri Halle

Antwerp Trenurile Halle

Brugge la trenuri Halle

Gent la trenuri Halle

 

Parcul Național Hardangervidda, NORVEGIA

Cel mai mare parc național în Norvegia este un paradis în aer liber-man. Platoul expansiv, una dintre cele mai mari câmpii erodate din Europa la 2,500 mile patrate, este acoperit de necultivate și arbuști numeroase lacuri, râuri, și fluxuri. Entirely deasupra copacilor, puteți vedea de mile în orice direcție, făcându-l un mare hotspot pentru drumeții.

Daca esti planificare o calatorie lunga, asigurați-vă că pentru a împacheta un pol de pescuit: apele de aici sunt teeming cu pesti. Fanii renilor vor constata că Hardangervidda este printre cele mai bune parcuri naționale pentru ei, ca efectivele sale sunt unele dintre cele mai mari din lume. Nu e nimic destul ca uitam mii de reni muta în armonie în câmpiile; este o vedere pentru toată lumea ar trebui să vadă la un moment dat în viața lor.

După ce vă aflați în Oslo, ai nevoie pentru a ajunge la Hardangervidda cu trenul Puteți lua trenul de la Oslo la Bo in Telemark. De acolo, puteți prinde “Haukeliekspressen” la Rauland. Puteți lua, de asemenea, calea ferată Bergen de la Oslo la un număr de locuri, care sunt puncte de plecare excelent pentru a explora Hardangervidda - Flam la Myrdal, finlandeză, Haugastol, Ustaoset, și Geilo.

De la Bergen la Hardangervidda cu trenul, Calea ferată Bergen oprește în mai multe locuri care sunt puncte de plecare excelente pentru explorarea Hardangervidda - Myrdal, finlandeză, Haugastol, Ustaoset, și Geilo. Puteți lua, de asemenea, trenul spre Voss și un autobuz de la Voss la Eidfjord.

 

 

Gata pentru a adăuga unele dintre cele mai bune parcuri naționale din Europa în lista de cupă? Lăsa Salvați un tren ajuta să ajungi acolo repede, și fără adaos, costuri ascunse.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnational-parks-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)