Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 27/03/2021)

Călătoria cu trenul poate fi una dintre cele mai bune moduri de a descoperi o țară nouă - relaxare în trăsura, uitam de decor rostogolească pe de. Sunt, de asemenea, cel mai bun mod de a ajunge la locurile cele mai Instagrammable din Europa!

Când este vorba de a călători, ta telefon este mai mult ca sigur oriunde esti – de la realizarea de fotografii și clipuri video pentru a juca cu o multime de filtre și legende. Documentarea dvs. de călătorie, vacanta ta, este o modalitate foarte bună de a organiza amintirile minunate ale orașelor, țări, și să-ți croiești drum spre destinații. Nu numai că puteți salva aceste amintiri și privi înapoi pe ele în viitor, dar puteți folosi, de asemenea, Instagram pentru a partaja aceste momente cu prietenii tăi.

Dar, în cazul în care sunt cele mai Instagrammable locuri din Europa? În cuvintele nemuritoare ale lui Cady Heron din Fete rele, atunci când este vorba de numărul de oportunități Instagrammable, limita nu există.

 

Cele mai Instagrammable locuri din Europa: Venice Simplon-Orient-Express: Londra - Veneția

Ne omoară doi iepuri dintr-o piatră aici. Acest lucru nu este doar una dintre cele mai cele mai multe servicii de tren celebre în lume, dar este, de asemenea, cele mai Instagrammable locuri din Europa. Deși există câteva rute diferite pe care le poate lua, cel mai popular este Londra să călătorească Veneția. După ce ați luat trenul să Veneția, cu ajutorul Save A Train, opțiunile sunt nelimitate!

Londra Trenurile Lille

Londra Trenurile Paris

Lyon la trenuri Londra

Londra Trenurile Bordeaux

 

Podul Rialto (Podul Rialto)

Podul Rialto este unul dintre doar patru poduri care traversează Marele Canal venețian, ceea ce înseamnă că este foarte greu de fotografiat, fără oameni pe ea. O opțiune - La fel ca în toate aceste locații - este de a vizita foarte devreme dimineața.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Icecream în Veneția Canal Podul

 

Canal Grande

Mă îndoiesc că cineva părăsește orașul fără a obține o fotografie Canal Grande. Este ceea ce face Veneția, bine, Veneția! Una dintre cele mai bune vederi este din partea de sus a Podul Rialto.

Veneția Italia este punctele cele mai Instagrammable din Europa

 

Cele mai Instagrammable locuri din Europa: Bernina Express: Elveția - Italia

Călătorind între Chur în Elveţia și în Tirano Italia, călătoria 122 km va duce prin uimitoare elvețian Alpi. Perfect pentru Instagram!

Alpii elvețieni în iarna

 

După ce ați ajuns în Elveția, aici sunt locurile cele mai Instagrammable:

 

MUNTELE Toblerone

Are acest munte pare familiar? Dacă ați mâncat vreodată un bar Toblerone, probabil de asta! Este Munte care este prezentat pe ambalaj și de aceea se află pe lista noastră cu Cele mai Instagrammable locuri din Europa.

Pentru a obține același împușcat de mai jos, ia trenul Gornergrat din Zermatt tot drumul spre partea de sus, apoi mers pe jos până la punctul de observare (pe lângă hotel).

Bacsis: supermarket-uri din Zermatt de multe ori a alerga afară de bare Toblerone pentru această lovitură exactă! Deci, dacă doriți acest lucru împușcat și nu doresc să ia șansele dvs., apoi asigurați-vă că-l cumpere înainte de a ajunge la Zermatt.

Zurich la trenuri Zermatt

Geneva la trenuri Zermatt

Berna la trenuri Zermatt

Lucerna la trenuri Zermatt

INTERLAKEN

Dacă sunteți aici pentru aventura (adică. parapantă) atunci fără îndoială va fi să se rupă unele fotografii epice Instagram. Nu simt ca creșterea tensiunii arteriale? Puteți obține un jet de aer rece din partea de sus a Harder Kulm. Vei primi o vedere incredibilă asupra orașului Interlaken și Alpii Elvetieni.

Basel Trenurile Interlaken

Berna la trenuri Interlaken

Lucerna la Interlaken Trenuri

Zurich la trenuri Interlaken

Cele mai Instagrammable locuri din Europa: Brocken Feroviar. Harz Mountain Range, Germania

Pe acest traseu special, vei urca pe-1,142m de mare Brocken, cel mai înalt vârf din nordul Germania, se bucură vederi panoramice a peisajului înconjurător. Dar, nu trebuie să numai ca alpinism de munte pentru a vizita Munții Harz. de fapt, e mai bine dacă vă plac orașele de jucărie cu poveste castele, Site-uri UNESCO World Heritage, cetati, și mănăstiri din Evul Mediu, sau văzând animale sălbatice în habitatul lor natural. Perfect pentru feed Instagram!

Leipzig la trenuri Wernigerode Brocken

Hanovra către trenuri Wernigerode Brocken

München la trenuri Wernigerode Brocken

 

Vizitați Collegiate Church, castel, și orașul vechi din Quedlinburg

Cu o combinație de vile Gründerzeit și Art Nouveau, orașul vechi din Quedlinburg unul dintre cele mai Instagrammable locuri din Europa face. Este numărul și calitatea ridicată a schelet de lemn, clădirile care au convins UNESCO să declare Quedlinburg un exemplu excepțional al unui oras medieval european.

Leipzig Trenurile Quedlinburg

Hanovra Trenurile Quedlinburg

München la trenuri Quedlinburg

Quedlinburg este printre lista celor mai Instagrammable locuri din Europa

Linia Highland West: Scoţia

Călătorind de-a lungul Highland Linia de Vest, Trenul cu aburi Iacobit este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru rolul pe care îl joacă în filme Harry Potter - ca Hogwarts Express. Trenul se execută stretch 84 mile de separare Fort William de Mallaig pe linia feroviară West Highland. Este adesea numit unul dintre cele mai mari transporturilor pe calea ferată din lume, și pe bună dreptate!

Atunci o privire la unele dintre poze ai putea fi tu însuți snapping!

West Highland Railway Linia

 

Cele mai instagrammable locuri din Europa: Trenul galben, Franţa

Spune „Da’ pentru această călătorie! Pentru mai mult de un secol, acest contor-ecartament tren galben a fost de lichidare drumul prin Pirineii francezi de la Villefranche-de-Conflent la Latour-de-Carol. Ceea ce îi lipsește în distanță - este doar 63 km și aproximativ lung de trei ore - mai mult decât face în puncte de vedere total Instagrammable. Munții dramatice ale Parcul Natural Regional des Pyrenees Catalanes fiind unul dintre ele!

De asemenea, se oprește la cea mai mare stație de cale ferată din Franța, Bolquere-Eyne. Ceea ce stă la 1592m deasupra nivelului mării, și traversează Pont Gisclard, un pod suspendat de cale ferată.

Lyon Trenurile Toulouse

Paris Trenurile Toulouse

Marsilia către trenuri Toulouse

Bordeaux Trenurile Toulouse

 

Încărcați acel telefon și actualiza aplicația Instagram. Este timpul pentru a rezerva un bilet cu ajutorul Salvați ATrain și să obțină rupă!

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar ne da credit cu un link către această postare pe blog, sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-instagrammable-spots-europe%2F%3Flang%3Dro- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)