Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 13/08/2021)

filme Harry Potter au fost cele mai de succes serii de film din toate timpurile. Multe dintre scenele din filmele Harry Potter au fost filmate în cadrul Londra în sine. Fie că sunteți un fan dur al filmului sau seriei de cărți Harry Potter, Londra este, fără îndoială, cel mai bun loc pentru a vizita pentru o experiență autentică Harry Potter. Vrei să știi ce 5 Locuri de vizitat pentru dvs. Harry Potter week-end la Londra? Salvați Un tren a alcătuit această listă pentru a face aventura vrajitorilor una mai ușoară și mai interesant!

 

1. Harry Potter week-end: Warner Bros Studios Tour Londra

Aceasta este experiența supremă în cărțile noastre! A se vedea prima mana seturi, costume, și elemente de recuzită folosite în toate filmele Harry Potter! Pas în interiorul unora dintre locațiile filmului, inclusiv; Sala Mare, Biroul Dumbledore, și coliba Hagrid.

În cazul în care pentru a găsi această? la peste cap la Warner Bros. Studiouri Tour Londra. Making of Harry Potter este o atracție publică în Leavesden în sud-estul Angliei. Nu trebuie confundat cu Lumea vrăjitoare a lui Harry Potter din Universal Studios parcuri tematice. Este o expoziție permanentă care oferă o autentică în spatele scenei bucatica din filmele Harry Potter. Au o zi magică cu un spatele tur scene din filmele Harry Potter la Warner Bros. Studio Tour Londra.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Studio tur în timp ce pe Harry Potter week-end la Londra

 

2. Harry Potter week-end: Prinde Unele La platforma Merch 9 3/4

Kings Cross Station este, desigur, punctul de plecare pentru studenții de la Hogwarts, dintre care cel mai faimos student la sale, Harry Potter, Studiază la. The Hogwarts Express PLECAREA de la platforma 9 ¾.

In cadrul Kings Cross Station, maiorul gară la Londra, pentru trenurile spre Edinburgh și Scoția, A atractie turistica s-a stabilit, cu cărucior de bagaje jumătate încorporat în perete, în cazul în care vă puteți retraim propriul moment de Harry Potter.

Pentru a salva congestie cu cozi de oameni, acest lucru este acum să fie găsit în zona principală a stației sala de Kings Cross, nu între platforme 9 și 10 așa cum s-ar putea crede.

Între orele de 9 am și 9 pm puteți plăti pentru a avea un fotograf profesionist și un asistent vă ajuta să obțineți cea mai bună fotografie posibilă, complet cu o eșarfă și / sau baghetă Harry Potter. Puteți lua în continuare propria fotografie aici gratuit.

Dacă se poate vizita doar în timpul perioadelor de vârf și au bani de rezervă, poate doriți să luați în considerare achiziționarea unui șnur VIP Photo Pass. Aceasta include o platformă 9 ¾ lonja, fotografia ta, și coada sari, toate pentru 20 £.

Stația este acum acasă la un magazin numit Harry Potter Platforma 9 3/4 în cazul în care veți găsi toate marfa dvs. vrajitorilor. Puteți cumpăra chiar și o scrisoare Hogwarts personalizate aici pentru £ 15 sau chiar un trunchi Hogwarts personalizat pentru £ 65!

Calais la trenuri Londra

Bruges spre Londra Trenuri

Haga la trenuri Londra

Rotterdam Trenurile Londra

 

Harry Potter week-end la Londra

3. Stau: Camera Expertul The Georgian House Hotel

Fiecare cameră are vitralii, pereti de piatra, și patru paturi poster, în timp ce, sobe cu lemne, ceaune, și tapiserii completează tabloul feeric la acest hotel din Londra. Acesta este garantat pentru a face să vă simțiți magic.

Antwerp Trenurile Londra

Gent la trenuri Londra

Middelburg la trenuri Londra

Leiden la trenuri Londra

 

 

4. Harry Potter week-end: Au o băutură la Cauldron

Ce este un Harry Potter week-end la Londra, fără a încerca o Cauldron? Acest cocktail magic Experiența este un 1 HR 45 min clasa captivantă în Londra. Don hainele tale, apuca baghetele tale, și pregătește-te pentru cea mai plină de viață a clasei Poțiuni de până acum, cu acest Immersive Magical Cocktail de experiență pentru două persoane la Cauldron, Londra.

La stația dvs. de lucru interactivă, veți obține pentru a testa magia bagheta prin turnarea o băutură de bun venit. Vei folosi apoi abilități speciale mixologie moleculara pentru a prepara elixiruri tale delicioase, fiecare dintre acestea vor avea trăsături diferite și efecte. Pregătește-te să amestece unele magie la cea mai mare experiență încântătoare de cocktail din Londra!

Ce este inclus?

  • 1 ora 45 experiență captivantă minut cocktail magic pentru două persoane la Cauldron, Londra
  • magie de lucru Baghete și haine oferite
  • Creați trei băuturi folosind mixologie moleculara
  • Fără alcool, gluten, și opțiuni vegane sunt toate disponibile
  • Experiența cadou de ambalaj, inclusiv voucher personalizat și un card de mesaj
  • indemnizație de anulare

Den Helder la trenuri Londra

Maastricht Trenurile Londra

Koln la trenuri Londra

Bonn la trenuri Londra

 

Du-te la Cauldron pe dvs. Harry Potter week-end la Londra

 

5. A se vedea Atractii turistice din cărți și filme de pe un Incuiat Walking Tour

La 2.5 oră Incuiat Walking Tour acoperă multe din Londra repere menționate în cărțile, inclusiv numărul 12 Grimmauld Locul și Ministerul Magiei. Vei vizita, de asemenea străzi și alei care au fost sursa de inspiratie pentru multe din seria de locații, cum ar fi; Aleea Diagon Alley și Knockturn. in orice caz, ne place modul în care acest tur nu este doar informat. Acesta oferă, de asemenea introspecție în unele dintre cele mai locuri istorice va trece de-a lungul drum.

Dusseldorf la trenuri Londra

Essen la trenuri Londra

Munster la trenuri Londra

Leuven la trenuri Londra

 

A se vedea Atractii turistice din cărți și filme de pe un Incuiat Walking Tour

 

Simtindu-inspirat pentru a crea vă propriul magic în jurul valorii de Londra? Utilizați lista noastră de 5 Locuri de vizitat pentru dvs. Harry Potter week-end la Londra, acum. Rezerva biletul dvs. în câteva minute cu ajutorul Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Locuri de vizitat pentru dvs. Harry Potter Weekend la Londra” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fharry-potter-weekend-london%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)