Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 13/08/2021)

Harry Potter-filmerna var den mest framgångsrika filmserie genom tiderna. Många av scenerna från Harry Potter-filmerna spelades in i London själv. Oavsett om du är en hård fan av Harry Potter-filmen eller bokserien, London är utan tvekan den bästa platsen att besöka för en äkta Harry Potter erfarenhet. Vill du veta vad 5 Platser att besöka för Harry Potter Weekend i London? Spara A Train har sammanställt den här listan för att göra din trollkarls äventyr ett enklare och mer spännande!

 

1. Harry Potter helg: Warner Bros Studios rundtur i London

Detta är den ultimata upplevelsen i våra böcker! Se första hand uppsättningar, kostymer, och rekvisita som används i alla Harry Potter-filmerna! Steg innanför några av de platser av filmen, inklusive; Stora salen, Dumbledore-kontor, och Hagrid hydda.

Var hittar här? huvud på över till Warner Bros. Studios Tour London. The Making of Harry Potter är en offentlig attraktion i Leavesden i sydöstra England. Inte att förväxla med Wizarding World of Harry Potter från Universal Studios nöjesparker. Det är en permanent utställning som erbjuder en autentisk bakom kulisserna glimt av Harry Potter-filmerna. Ha en magisk dag ut med en bakom kulisserna rundtur i Harry Potter-filmerna på Warner Bros. Studiotur i London.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Studio tour while on Harry Potter Weekend in London

 

2. Harry Potter helg: Ta del Merch At Platform 9 3/4

Kings Cross Station är, självklart, utgångspunkten för studenter i Hogwarts, varav den mest kända elev, Harry Potter, Attends. Hogwarts Express avgår från Platform 9 ¾.

Inom Kings Cross Station, den huvudsakliga tågstation i London för tåg till Edinburgh och Skottland, a turist attraktion har etablerats, med en bagagevagn halv inbäddad i väggen, där du kan återskapa din egen Harry Potter ögonblick.

För att spara trängsel med köer av människor, detta är nu att finna i den stora salen området Kings Cross station, inte mellan plattformar 9 och 10 som man kan tro.

Mellan timmarna av 9 är och 9 pm du kan betala för att ha en professionell fotograf och en assistent hjälpa dig att få bästa möjliga bild, komplett med en Harry Potter-halsduk och / eller trollstav. Du kan fortfarande ta ditt eget foto här gratis.

Om du bara kan besöka under rusningstid och har pengar att skona, du kanske vill överväga att köpa ett VIP Photo Pass-snodd. Detta inkluderar en plattform 9 ¾ snodd, ditt fotografi, och köhopp, allt för £ 20.

Stationen är nu hem till en Harry Potter butik som heter Platform 9 3/4 där du hittar alla dina trollkarls varor. Du kan även köpa en personlig Hogwarts brev här för £ 15 eller ens en personlig Hogwarts trunk för £ 65!

Calais till London Tåg

Brygge till London Tåg

The Hague till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

 

Harry Potter Weekend in London

3. Stanna kvar: Trollkarlen Chamber At The Georgian House Hotel

Varje rum har målat glasfönster, stenväggar, och fyra affisch sängar, medan braskaminer, grytor, och gobelänger slutföra förtrollande bild på detta hotell i London. Det är garanterat att få dig att känna magisk.

Antwerpen till London Tåg

Gent till London Tåg

Middelburg till London Tåg

Leiden till London Tåg

 

 

4. Harry Potter helg: Ta en drink i kitteln

Vad är en Harry Potter Weekend i London utan att försöka en kittel? Denna magiska Cocktail Erfarenhet är en 1 hr 45 min uppslukande klass i london. Don dina kläder, ta tag i dina trollstavar, och gör dig redo för din mest livliga Potions-klass än, med denna Immersive Magical Cocktail upplevelse för två på Cauldron, london.

På din interaktiva arbetsstation, du kommer att få testa ditt trollspö genom att hälla en välkomstdrink. Du kommer då att använda speciella molekylära mixology färdigheter för att brygga din läckra elixir, där var och en har olika egenskaper och effekter. Gör dig redo att blanda upp lite magi på Londons mest förtrollande cocktail erfarenhet!

Vad ingår?

  • 1 timme 45 minuters uppslukande magisk cocktail upplevelse för två på Cauldron, london
  • Arbeta magiska rör och kläder tillhandahålls
  • Skapa tre drycker med användning av molekyl mixology
  • Alkoholfri, gluten, och veganska alternativ är alla tillgängliga
  • Erfarenhet gåva pack inklusive personligt presentkort och meddelandekort
  • avbokning ersättning

Den Helder till London Tåg

Maastricht till London Tåg

Köln till London Tåg

Bonn till London Tåg

 

Go to Cauldron on your Harry Potter Weekend in London

 

5. Se sevärdheter från böcker och filmer på en Muggle Walking Tour

De 2.5 timmars Muggle Walking Tour täcker många av Londons landmärken som nämns i böckerna, inklusive nummer 12 Grimmaldiplan och Trolldomsministeriet. Du kommer också att besöka gator och gränder som var inspirationen för många av serien platser som; Diagongränden och Knockturn Alley. i alla fall, Vi älskar hur den här turen är inte bara kunnig. Det ger också en inblick i några av de historiska platser du kommer att passera på vägen.

Düsseldorf till London Tåg

Essen till London Tåg

Munster London Tåg

Leuven till London Tåg

 

See Sights From The Books And Movies On A Muggle Walking Tour

 

Känsla inspirerade att skapa din egen magiska dig runt London? Använd vår lista över 5 Platser att besöka för Harry Potter Weekend i London, nu. Boka din biljett på några minuter med hjälp av Rädda ett tåg!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Platser att besöka för din Harry Potter helg i London” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fharry-potter-weekend-london%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)