Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 25/01/2021)

Det råder ingen brist på extrema attraktioner i Europa. Adrenalin arbetssökande och älskare av extrema sporter kan erfarenhet olika europeiska destinationer med ett brett utbud av aktiviteter. Om du undrar hur man kommer dit med tåg, Vi har du omfattas, för! Här är våra top picks för bästa extrema attraktionerna i Europa:

 

Bästa Extrema Sevärdheter i Europa – Innsbruck, Österrike

För en adrenalinpumpande dag, ser längre än Innsbruck Österrike. Det finns gott om saker att göra, oavsett om du letar efter lugn eller spänning. medan många turister gå till Innsbruck just på grund av sin idylliska utseende, det har mycket mer att erbjuda. Du kan uppleva en bobsleigh rida på Olympia, ta en bungee jump off Europabrücke eller gå skidåkning. Naturen är hisnande, och den Utsikten är fantastisk. Vad du än väljer att göra på Innsbruck, en sak är säker - du kommer inte bli uttråkad. Och du kan lätt nå det med tåg. Den ansluter till resten av Österrike och andra stora Europeiska järnvägs hubbar.

München till Innsbruck Tåg

Salzburg till Innsbruck Tåg

Oberstdorf till Innsbruck Tåg

Graz Innsbruck Tåg

 

Extrema Sevärdheter i Interlaken, Schweiz

Best Extreme Attractions in Europe in Interlaken Switzerland

 

Schweiz kanske inte det första landet man tänker på när motivet är den bästa Extreme Sevärdheter i Europa. i alla fall, första framträdanden kan säkert vara vilseledande. Interlaken anses vara en av de främsta hotspots för extrema sporter i Europa. Det är en vacker region fullt utrustade för att tillfredsställa fantasin hos en adrenalinsökande. Några av de aktiviteter i Interlaken är skärmflygning, Flott, bungee jump, och canyoning. nå Schweiz är tillgänglig med tåg, som det finns rutter från grannländerna och städer i Europa.

Basel till Interlaken Tåg

Bern till Interlaken Tåg

Lucerne till Interlaken Tåg

Zürich till Interlaken Tåg

 

Sevärdheter på Le Marche, Italien

Östra Italien är mest känd för sin konst, kultur och kulinariska underverk. Fortfarande, detta rykte betyder inte att det finns inget annat att denna vackra region. Le Marche är känd för en unik och oväntad anledning. Det ser bra ut när du hoppar ut ur en plan flygande över den. Erfarna fallskärmshoppare vet detta, men Le Marche är också ett bra ställe att prova Extrema Sevärdheter i Europa och i synnerhet fallskärmshoppning för första gången. Om detta låter spännande för dig, du kan ta en trevlig, natursköna tåg rida genom Italien Le Marche.

Florens till Macerata Tåg

Florens till Jesi Tåg

Rom till Ancona Tåg

Rom till Pesaro Tåg

 

Extreme på Mont Blanc

Mont Blanc France snow peaks

 

Som den högsta toppen i hela Europa, Mont Blanc har alltid lockat sin beskärda del av besökare. Det klättra till toppen är inte för svag i hjärtat, vilket är anledningen till turister som söker en spännande älskar det så mycket. Mont Blanc lovar äventyr, dramatiska landskapet, och det utgör en utmaning inte alla kan träffas. Dess en perfekt semester plats för dem som letar efter extrema attraktioner i Europa. Och om du inte är på humör för klättring, du kan fortfarande uppleva Mont Blanc genom skärmflygning. alternativt, utforska en glaciär på en av de många guidade vandringar som är populära i regionen. Du kan nå staden Chamonix genom tåg och sedan resa till Mont Blanc ombord på Mont Blanc Express.

Dijon till Paris Tåg

Reims till Paris Tåg

Lille till Paris Tåg

Turer till Paris Tåg

 

Letar du efter din nästa adrenalinfyllda Extreme Sevärdheter i Europa?

Ser längre än dessa extrema attraktioner. Alla dessa platser är lätt att nå med tåg, Allt du behöver göra är att Boka dina biljetter och planera din resa!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-extreme-attractions-in-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)