Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 25/01/2021)

Nu există nici o lipsă de atracții extreme în Europa. Solicitanții de Adrenalină și iubitorii de sporturi extreme pot experienţă diverse europene destinații cu o gamă largă de activități. Dacă vă întrebați cum să ajungi acolo cu trenul, v-am acoperit, de asemenea! Aici sunt ponturi noastre de top pentru cele mai bune atracții extreme din Europa:

 

Cele mai bune Atracții extreme din Europa – Innsbruck, Austria

Pentru o zi alimentat de adrenalină, nu căutați mai departe de Innsbruck Austria. Exista o multime de lucruri de făcut, dacă sunteți în căutarea pentru liniștea sau agitația. În timp ce multe turiști du-te la Innsbruck tocmai din cauza aspectului său idilic, are mult mai mult de oferit. Puteți experimenta o plimbare cu bob la Olympiaworld, să ia un salt bungee off europabrücke sau pleacă schi. Natura este uluitoare, si vederi sunt uimitoare. Orice ai alege să faci la Innsbruck, un lucru e sigur - nu va fi plictisit. Și puteți ajunge cu ușurință cu trenul. Se conecteaza la restul Austriei și a altor majore hub-uri feroviare europene.

München la trenuri Innsbruck

Salzburg la Innsbruck Trenuri

Oberstdorf la trenuri Innsbruck

Graz Trenurile Innsbruck

 

Atracții extreme în Interlaken, Elveţia

Best Extreme Attractions in Europe in Interlaken Switzerland

 

Elveţia s-ar putea să nu fie prima țară vă gândiți la atunci când subiectul este Atracții cele mai bune extreme din Europa. in orice caz, Primele apariții cu siguranță, pot fi înșelătoare. Interlaken este considerat a fi unul dintre principalele puncte de atracție pentru sporturi extreme în Europa. Este o regiune frumoasă complet echipate pentru a satisface imaginatia unui solicitant de adrenalina. Unele dintre activitățile din Interlaken sunt parapantă, plutărie, sărituri bungee, și canyoning. Atingerea Elveția este accesibil cu trenul, deoarece există rute din țările vecine și orașe din Europa.

Basel Trenurile Interlaken

Berna la trenuri Interlaken

Lucerna la Interlaken Trenuri

Zurich la trenuri Interlaken

 

Atracții Le Marche, Italia

Italia de Est este cunoscut mai ales pentru arta, cultură și minuni culinare. Încă, această reputație nu înseamnă că nu e nimic altceva în această regiune frumoasă. Le Marche este faimos pentru un motiv unic și neașteptat. Se pare minunat atunci când sari dintr-un plan de zbor peste ea. parasutisti cu experiență știu acest lucru, dar Le Marche este, de asemenea, un loc minunat pentru a încerca Atracții extreme în Europa și în special parașutism pentru prima dată. Dacă acest lucru sună interesant pentru tine, puteți lua o plăcută, tren pitoresc plimbare prin Italia Le Marche.

Florența Trenurile Macerata

Florența Trenurile Jesi

Roma Trenurile Ancona

Roma Trenurile Pesaro

 

Extreme la Mont Blanc

Mont Blanc France snow peaks

 

Ca cel mai înalt vârf din toată Europa, Mont Blanc a atras întotdeauna partea sa de vizitatori. Urca la summit-ul nu este pentru cei slabi de inimă, motiv pentru care turiștii care caută un fior place atât de mult. Mont Blanc promite aventura, peisaje dramatice și uluitoare, și reprezintă o provocare nu toată lumea poate întâlni. Este o vacanță perfectă loc pentru cei care caută atracții extreme în Europa. Și dacă nu ești în starea de spirit pentru alpinism, ai putea experimenta în continuare Mont Blanc prin zborul cu parapanta. Alternativ, explora un ghețar pe una dintre multele călătoriile ghidate care sunt populare în regiune. Puteți ajunge în orașul Chamonix de tren și apoi de călătorie Mont Blanc la bordul Mont Blanc Express.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

Căutați următoarea dvs. umplut-adrenalină Atracții extreme în Europa?

Nu căutați mai departe de aceste atracții extreme. Toate aceste locații sunt ușor accesibile cu trenul, Tot ce trebuie să faci este Rezervați-vă biletele și planificați călătoria!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-extreme-attractions-in-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)