Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 02/07/2021)

Una dintre cele mai incitante vacanțe de familie face o excursie palpitantă la unul dintre cele mai bune parcuri tematice din Europa. Numai în Franța, o sa ai 3 parcuri tematice uimitoare, și am ales manual 10 cele mai bune parcuri tematice din Europa pentru următoarea călătorie în familie. Cele mai bune călătorii montane din lume, păduri fermecate, ținuturi magice, zane, și atracții care călătoresc în timp, te așteaptă, din Franța până în Austria și Marea Britanie.

Transportul feroviar este modul cel mai ecologic de a călători. Acest articol a fost scris pentru a educa despre tren de călătorie și a fost făcută de Salvare tren, Cele mai ieftine bilete de tren din Europa.

 

1. Europa-Park In Rust Germania

Cel mai mare parc tematic din Germania, parcul tematic Europa are mai mult de 100 atracții. Europa-Park este al doilea cel mai popular parc tematic din Europa, după Disneyland la Paris. Dacă copiilor tăi le plac montanii, atunci vor avea o explozie pe 13 montagne russe în parc.

Dacă intenționați o călătorie la Strasbourg, atunci ar trebui să planifici măcar 2 zile pentru Europa-Park. Acest lucru se datorează numărului de atracții interesante menționate deja, și spectacolele fantastice suplimentare. Cei mai tineri se vor bucura de o plimbare încântătoare cu elf, și circuitul Big-Bobby-Car pentru aspiranți la piloți de curse, în timp ce copiii mai mari și părinții vor fi aruncați în aer pe Blue Coaster Mega Fire în peisajul islandez.

în plus, dacă intenționați într-adevăr o vizită lungă, apoi ai putea sta într-unul dintre hotelurile din incintă. Astfel puteți profita la maximum de vizita dvs. în Europa-Park, și experimentați toate zonele tematice: De la Adventureland în Africa până la pădurea fermecată a lui Grimm.

Cum se ajunge la Europa-Park?

Europa-Park este aproape 3 ore de la Frankfurt, și poți ajunge la el călătorie cu trenul peste Germania până la Ringsheim. Apoi, puteți închiria o mașină sau un autobuz de transfer.

Koln la Frankfurt cu trenul

München la Frankfurt cu trenul

Hanovra la Frankfurt cu trenul

Hamburg la Frankfurt cu trenul

 

Europa-Park water slide

 

2. Disneyland Paris Franța

Este probabil cel mai faimos parc tematic de pe al nostru 10 cele mai bune parcuri tematice de pe lista Europei, Disneyland din Paris este un favorit printre vizitatorii de toate vârstele. Personajele fermecătoare din poveștile noastre Disney din toate timpurile, atrage milioane de vizitatori în fiecare an.

Disneyland se află în orașul Chessy, în Franța. Găzduiește studioul Walt Disney și parcul de atracții, unde poți păși într-un basm, și toate visele tale din copilărie se împlinesc. Lumea Walt Disney prinde viață, în atracții uimitoare, și spectacole precum labirintul lui Alice și spectacolul 4D al lui Mickey.

Puteți extinde această magie la un weekend întreg, și să stați la hotelurile Disney, sau hoteluri partenere care sunt doar o navetă gratuită departe de Disneyland.

Cum să ajungi în Disneyland?

Disneyland este doar 20 minute de Paris. Puteți ajunge aici direct de la aeroportul din Paris, sau gara Marne-la-Vallee Chessy.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Disneyland Paris castle

 

3. Parcul tematic vienez Prater din Austria

Prater Wien este cel mai bun parc tematic din Austria, și unul dintre 10 cele mai bune parcuri tematice din Europa. Familia ta va avea un timp uimitor pe numeroasele montagne russe sălbatice, și atracții de realitate virtuală, ca dr. Archibald.

în plus, există căruțe, castele bântuite, și pentru a termina totul, uriașa roată din Austria. Această mare roată este deschisă pe tot parcursul anului și este una dintre Cele mai importante repere din Viena.

Cum să ajungeți la parcul tematic Prater din Viena?

Praterul parc de distractii este situat în districtul 2 al Vienei, și poți ajunge cu taxiul sau cu metroul din centrul orașului.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Viennese Prater Theme Park In Austria Big Wheel

 

4. Gardaland Italia

După cum ați fi putut ghici, Gardaland este situat în apropiere de Lacul Garda din Italia. Ca un parc tematic care se află lângă apă, parcul tematic Gardaland are multe plimbări distractive pe apă, ca barca Colorado, și rapidele junglei.

în plus, Gardaland are, de asemenea, un acvariu de viață marină, desigur, de 13 zone tematice, și 100 specii. Fără îndoială, copiii tăi ar fi absolut fascinați sub mare, și nu va dori niciodată să plece.

Dimpotriva, dacă sunteți cu totul despre adrenalină, atunci ți-ar plăcea palatul rusesc palpitant al Tornadei Albastre.

Cum să ajungeți la parcul tematic Gardaland?

Puteți lua trenul Trenitalia de la Veneția la gara Peschiera del Garda, și apoi naveta către Gardaland.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Gardaland Italy kids mushroom

 

5. Efteling Park Olanda

Parcul tematic Efteling este unul dintre 10 cele mai bune parcuri tematice din Europa. Basmele pe care le-am crescut cu toții prind viață în atracțiile Efteling și în pădurea fermecată, de la Hans Christian Andersen la frații Grimm.

Fata Morgana te va duce în Orientul Îndepărtat și pe pământurile sultanilor, în timp ce coastele de apă și coastele de abur vă vor duce dincolo de cele mai sălbatice vise. Lumea zânelor te așteaptă pentru un plimbare cu barca în întunericul și misteriosul Droomvlucht.

Nici un cuvânt nu va fi suficient pentru a descrie magia parcului tematic Efteling pentru întreaga familie, deci pur și simplu trebuie să-ți faci timp pentru acest parc tematic în vacanța ta în Olanda.

Cum se ajunge la parcul tematic Efteling?

Puteți lua trenul de la Amsterdam la ‘s-Hertogenbosch, și apoi autobuz direct la parcul tematic Efteling.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

 

6. Parcul tematic Legoland din Windsor Marea Britanie

Când toate atracțiile sunt realizate în întregime de lego, acest parc tematic este un alt paradis pentru copii. Parcul tematic Legoland din Windsor a fost creat pentru copiii din jurul sistemului de jucării Lego.

Prin urmare, fiecare rusă, barcă, iar trenul de călători este realizat din piese imense de lego. Acest parc tematic uimitor din Anglia este situat în Berkshire și la doar o jumătate de oră de Londra.

Cum se ajunge în parcul tematic Legoland din Windsor?

Ar trebui să luați trenul de la Londra Paddington la Windsor & Eton Central cu conexiune, sau trenul direct din Londra Waterloo. Apoi, există autobuze de transfer din fiecare gară spre Legoland.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Legoland Theme Park In Windsor UK

 

7. Parcul tematic Asterix din Franța

În caz că nu știți, Parc Asterix se bazează pe celebra serie de benzi desenate a lui Albert Uderzo și Rene Goscinny, Asterix. Prin urmare, aproape de 2 milioane de vizitatori se bucură de minunile celui de-al doilea mare parc tematic din Franța. Prima este, desigur, magica Disneyland.

În parcul tematic Asterix puteți găsi marele Discobelix și vă puteți distra foarte bine, întâlnește delfinii și alte animale la Satul Gaulois, și, desigur, bucurați-vă de celelalte atracții interesante.

Cum să ajungi să parchezi Asterix?

Parcul tematic Asterix este doar 30 minute de Paris pe linia B cu trenul RER din Paris Gare du Nord. Apoi cobori la Charles de Gaulle 1 Aeroport, și îndreptați-vă spre naveta parcului.

 

Asterix Theme Park In France rollercoaster

 

8. Parcul Futuroscope în Franța

Dans cu roboți, calatorie in timp, și călătoresc la 4 colțurile pământului sus deasupra, Parcul tematic Futuroscope este în afara acestei lumi. Acest parc tematic uimitor este situat în frumoasa regiune Nouvelle-Aquitaine din Franța.

Futuroscopul combină atracțiile senzoriale cu știința și va fi o distracție și o experiență educativă deosebită pentru întreaga familie.

Cum se ajunge la parcul tematic Futuroscope?

Puteți ajunge la extraordinarul parc tematic Futuroscope de la Eurostar la Lille sau Paris, și treceți la TGV.

Parisul către Rouen cu trenul

Parisul către Lille cu un tren

Rouen la Brest cu un tren

Rouen la Le Havre cu un tren

 

Futuroscope Theme Park In France Glass building

 

9. Parcul tematic Chessington World Of Adventures din Marea Britanie

Chessington World of Adventures din Marea Britanie este un parc tematic safari. Aceasta înseamnă că orice vizită de familie la parcul de distracții Chessington se transformă într-o aventură de familie în lumea misterioasă și captivantă a animalelor sălbatice și din Africa.

Pe lângă aventurile sălbatice, vă puteți bucura de cazare în hoteluri tematice Safari și Azteca, și prelungiți-vă șederea. Asa de, dacă ești în aventuri sălbatice, veți avea un timp uimitor prin parc pe junglerii, Roca tigru, și plute fluviale.

Lumea aventurilor Chessington este concepută pentru familia aventuroasă, și trebuie să aveți timpul vieții voastre.

Cum să ajungi la Chessington World of Adventures?

Parcul tematic sălbatic Chessington este 35 la câteva minute de centrul Londrei cu trenul. Asa de, puteți lua calea ferată sud-vest de la Waterloo la gara Chessington South.

 

Chessington World Of Adventures Theme Park In The UK

 

10. Parcul tematic Fantasialand în Germania

În Fantasial și toate fanteziile copiilor devin realitate 6 lumi magnifice. În fiecare lume, vă puteți bucura de cele mai palpitante plimbări, și priveliști de lumină și culoare.

Asa de, ceea ce face din Fantasialand unul dintre cele mai bune parcuri tematice din Europa? China Town, Mexic, Africa, Berlin, Orașul Wuze, regat misterios, și Rookburgh, cu o atracție uimitoare în fiecare lume. De la Black Mamba la celebrul Taron, aceste plimbări te vor sufla.

Cum să ajungi în Fantasialand?

Puteți lua un serviciu de transfer de la gara Bruhl. Fantasialand este amplasată în Bruhl, la doar 2 minute de Köln.

Pentru a rezuma această distracție, Cele mai strălucite minți din Europa au creat cele mai uimitoare parcuri tematice din lume. Indiferent dacă călătoriți cu copii mici sau luați copiii mai mari într-o aventură, cel 10 cele mai bune parcuri tematice de pe lista noastră au cele mai bune atracții pentru toate vârstele.

Berlinul Aachen cu trenul

Frankfurt la Köln cu trenul

Dresda spre Köln cu un tren

Aachen la Köln cu un tren

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați călătoria la “10 Cele mai bune parcuri tematice din Europa”.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul nostru „Cele mai bune 10 parcuri tematice din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-theme-parks-europe%2F%3Flang%3Dro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)