Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 02/07/2021)

En af de mest spændende familieferier går på en spændende tur til en af ​​de bedste forlystelsesparker i Europa. Kun i Frankrig, har du 3 fantastiske forlystelsesparker, og vi har håndplukket 10 bedste forlystelsesparker i Europa til din næste familietur. Verdens bedste rutsjebaner, fortryllede skove, magiske lande, feer, og tidsrejser attraktioner, venter på dig, fra Frankrig til Østrig og Storbritannien.

Jernbanetransport er den mest miljøvenlige måde at rejse på. Denne artikel blev skrevet for at uddanne om togrejser og blev foretaget af Save A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. Europa-Park i Rust Tyskland

Den største forlystelsespark i Tyskland, Europa forlystelsesparken har mere end 100 seværdigheder. Europa-Park er den næstmest populære forlystelsespark i Europa, efter Disneyland i Paris. Hvis dine børn elsker rutsjebaner, så vil de have en eksplosion på 13 rutsjebaner i parken.

Hvis du planlægger en tur til Strasbourg, så skal du i det mindste planlægge 2 dage til Europa-Park. Dette skyldes antallet af spændende attraktioner, der allerede er nævnt, og de ekstra fantastiske shows. Den yngste vil nyde en fortryllende elvetur, og Big-Bobby-Car kredsløb for håbefulde racerchauffører, mens de ældre børn og forældre vil blive sprængt væk på Blue Fire Mega coaster i det islandske landskab.

i øvrigt, hvis du faktisk planlægger et langt besøg, så kunne du bo på et af hotellets hoteller. På denne måde kan du få mest ud af dit besøg i Europe-Park, og opleve alle temaområderne: Fra Adventureland i Afrika til Grimm's Enchanted forest.

Sådan kommer du til Europa-Park?

Europa-Park handler om 3 timer fra Frankfurt, og du kan nå det ved togrejser over Tyskland til Ringsheim. Derefter, du kan leje en bil- eller busoverførsel.

Köln til Frankfurt med et tog

München til Frankfurt med et tog

Hannover til Frankfurt med et tog

Hamborg til Frankfurt med et tog

 

Europa-Park water slide

 

2. Disneyland Paris Frankrig

Det er sandsynligvis den mest berømte forlystelsespark på vores 10 bedste forlystelsesparker på Europas liste, Disneyland i Paris er en favorit blandt besøgende i alle aldre. De charmerende figurer fra vores all-time favorit Disney historier, tiltrækker millioner af besøgende hvert år.

Disneyland er i Chessy by, i Frankrig. Det er hjemsted for Walt Disney-studie og attraktionspark, hvor du kan træde ind i et eventyr, og alle dine barndomsdrømme går i opfyldelse. Walt Disneys verden kommer til liv, i fantastiske attraktioner, og shows som Alice's labyrinth og Mickey's 4D show.

Du kan udvide denne magi til en hel weekend, og bo på Disney-hotellerne, eller partnerhoteller, der kun er en gratis lufthavnstransport væk fra Disneyland.

Sådan kommer du til Disneyland?

Disneyland er bare 20 minutter væk fra Paris. Du kan komme her direkte fra Paris lufthavn, eller Marne-la-Vallée Chessy togstation.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Disneyland Paris castle

 

3. Wiener Prater-temapark i Østrig

Prater Wien er den bedste forlystelsespark i Østrig, og en af 10 bedste forlystelsesparker i Europa. Din familie vil have en fantastisk tid på de mange vilde rutsjebaner, og virtual reality attraktioner, ligesom Dr.. Archibald.

Desuden, der er vogne, hjemsøgte slotte, og på toppen af ​​det hele, det kæmpe pariserhjul i Østrig. Dette storslåede pariserhjul er åbent hele året rundt og er et af Wiens største vartegn.

Sådan kommer du til Wiens Prater-temapark?

Prater forlystelsespark ligger i Wiens 2. distrikt, og du kan nå det med taxa eller metro fra byens centrum.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Viennese Prater Theme Park In Austria Big Wheel

 

4. Gardaland Italien

Som du måske har gættet, Gardaland ligger nær Gardasøen i Italien. Som en forlystelsespark, der ligger i nærheden af ​​vand, forlystelsesparken Gardaland har mange sjove vandture, som Colorado-båden, og rapids i junglen.

Desuden, Gardaland har naturligvis også et akvarium i havet, af 13 temaområder, og 100 arter. Ingen tvivl, dine børn ville være helt fascinerede under havet, og vil aldrig nogensinde forlade.

Tværtimod, hvis du handler om adrenalin, så ville du elske den spændende rutsjebane Blue Tornado.

Sådan kommer du til Gardaland Theme Park?

Du kan tage Trenitalia-toget fra Venedig til Peschiera del Garda station, og kør derefter til Gardaland.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Gardaland Italy kids mushroom

 

5. Efteling Park Holland

Efteling temapark er en af 10 bedste forlystelsesparker i Europa. Eventyrene, som vi alle voksede op på, blev levende i Eftelings attraktioner og fortryllede skov, fra HC Andersen til brødrene Grimm.

Fata Morgana fører dig til Fjernøsten og Sultans lande, mens vand- og dampskibe vil tage dig ud over dine vildeste drømme. Feens verden venter på dig en bådtur i den mørke og mystiske Droomvlucht.

Ingen ord er nok til at beskrive magien i forlystelsesparken Efteling for hele familien, så du skal simpelthen tage tid til denne forlystelsespark på din ferie i Holland.

Sådan kommer du til Efteling Theme Park?

Du kan tage toget fra Amsterdam til ‘s-Hertogenbosch, og derefter bus direkte til forlystelsesparken Efteling.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

 

6. Legoland Theme Park i Windsor UK

Når alle attraktionerne er helt lego-made, denne forlystelsespark er et andet paradis for børn. Legoland forlystelsespark i Windsor blev oprettet for børn omkring Lego legetøjssystemet.

Derfor, hver eneste rutsjebane, båd, og passagertog er udformet af enorme lego-stykker. Denne fantastiske forlystelsespark i England ligger i Berkshire og kun en halv time fra London.

Sådan kommer du til Legoland Theme Park i Windsor?

Du skal tage toget fra London Paddington til Windsor & Eton Central med forbindelse, eller direkte tog fra London Waterloo. Derefter, der er shuttlebusser fra hver togstation til Legoland.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Legoland Theme Park In Windsor UK

 

7. Asterix Theme Park I Frankrig

Hvis du ikke ved det, Parc Asterix er baseret på Albert Uderzo og Rene Goscinnys berømte tegneserie, Asterix. Derfor, tæt på 2 millioner besøgende nyder vidunderne i Frankrigs næststørste forlystelsespark. Den første er selvfølgelig det magiske Disneyland.

I Asterix forlystelsespark kan du finde den store Discobelix og have en super hvirvlende tid, møde delfiner og andre dyr ved Village Gaulois, og selvfølgelig nyde de andre spændende attraktioner.

Sådan kommer du til Asterix Park?

Asterix temapark er kun 30 minutter fra Paris på linje B på RER-toget fra Paris Gare du Nord. Så går du af ved Charles de Gaulle 1 Lufthavn, og gå til park shuttle.

 

Asterix Theme Park In France rollercoaster

 

8. Futuroscope Park i Frankrig

Dans med robotter, Tidsrejser, og rejse til 4 jordens hjørner højt over, Futuroscope temapark er ude af denne verden. Denne fantastiske forlystelsespark ligger i den smukke Nouvelle-Aquitaine-region i Frankrig.

Futuroscope kombinerer sensoriske attraktioner med videnskab og vil være en sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

Sådan kommer du til Futuroscope Theme Park?

Du kan komme til den ekstraordinære Futuroscope-temapark ved Eurostar til Lille eller Paris, og skift til TGV.

Paris til Rouen med et tog

Paris til Lille med et tog

Rouen til Brest med tog

Rouen til Le Havre med tog

 

Futuroscope Theme Park In France Glass building

 

9. Chessington World Of Adventures Theme Park i Storbritannien

Chessington World of Adventures i Storbritannien er en park med safaritema. Dette betyder, at ethvert familiebesøg i Chessington forlystelsespark bliver til et familieeventyr i den mystiske og fængslende verden af ​​vilde dyr og over hele Afrika.

Ud over de vilde eventyr, du kan nyde overnatning på Safari- og Azteca-temahoteller, og forlæng dit ophold. Så, hvis du er i vilde eventyr, du vil have en fantastisk tid på tværs af parken på jungle rangers, Tiger rock, og flåder.

Chessington eventyrverden er designet til den eventyrlystne familie, og du er bundet til at have tiden i dit liv.

Sådan kommer du til Chessington World Of Adventures?

Chessington vilde temapark er 35 minutter fra det centrale London med tog. Så, du kan tage den sydvestlige jernbane fra Waterloo til Chessington South station.

 

Chessington World Of Adventures Theme Park In The UK

 

10. Fantasialand Theme Park i Tyskland

I Fantasialand bliver alle børns fantasier til virkelighed 6 storslåede verdener. I enhver verden, du kan nyde de mest spændende forlystelser, og seværdigheder i lys og farve.

Så, hvad gør Fantasialand til en af ​​de bedste forlystelsesparker i Europa? Kina by, Mexico, Afrika, Berlin, Wuze by, mysterium rige, og Rookburgh, med en fantastisk attraktion i enhver verden. Fra Black Mamba til den berømte Taron, disse rides vil sprænge dig væk.

Sådan kommer du til Fantasialand?

Du kan tage en shuttle fra Bruhl togstation. Fantasialand er placeret på Bruhl, kun 2 minutter fra Köln.

For at opsummere dette sjovt, Europas lyseste sind har skabt de mest fantastiske forlystelsesparker i verden. Uanset om du rejser med småbørn eller tager de ældre børn til et eventyr, det 10 bedste temaparker på vores liste har de bedste attraktioner for alle aldre.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

Her på Save A Train, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din rejse til “10 Bedste temaparker i Europa”.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "De 10 bedste temaparker i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-theme-parks-europe%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)