Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Niille ei tiedossa jo, Schwarzwald on laaja metsäinen alue Lounais-Saksassa. Tarkemmin, se sijaitsee valtion Baden-Württembergin ja vie huomattavan osan siitä.

Lisäksi, alue on rajalla Ranska ja Sveitsi, joten se on saavutettavissa näiden maiden lisäksi.

Tässä artikkelissa, me puhua enemmän, miksi se on arvoinen. Ennenkaikkea, kerromme miten päästä Schwarzwaldin Saksassa junalla.

 

The Beauty Alueen

Scenic landscape in South of Germany

Kauneus alue sijaitsee sen luonne, mutta myös joitakin luonnonkaunis kaupungeissa ja kylissä. Mitä luonto osaa, alue on, hyvin, täynnä metsiä. Että osa on itsestään selvä. kuitenkin, siellä on paljon muutakin!

Schwarzwaldin, tai Schwarzwald kuten sitä kutsutaan saksaksi, on monia paikkoja, joissa kauniit panoraamanäkymät. Se on myös täynnä upeat näkymät joelle laaksot ja aurinkoinen, upea huiput monista kukkulat jonka löydät täältä.

Lisäksi, on paljon kohteita, jotka voivat kiinnostaa monia ihmisiä. Löydät rauhallinen perhe kohteet, pari retriittejä, ja kunnioitusta herättävä maisemia entistä Jännitystä ihmiset.

Lisäksi, löydät koko alueen upea ja sadunomaisessa ympäri vuoden! Se tosiasia, koska se näyttää vaikuttavan, kun se on aurinkoinen, sateinen, ja kun on lunta. Voit nähdä sen selvästi useimmat kuvia alueelta.

Offenburg Konstanz Junat

Stuttgart Offenburg Junat

Leipzig Dresden Junat

Nürnberg Stuttgart Junat

 

Miten päästä Schwarzwaldin junalla

Tavoittaminen Schwarzwaldin junalla on jotain, voit tehdä monella tavalla. Se enimmäkseen siksi, että alueen sijaintia ja se, että junan kulkevat Saksa on fantastinen.

 

 

kuitenkin, ei siinä kaikki. Pääset moniin kohteisiin alueella melkein mistä tahansa osa Eurooppaa. Se on erityisen totta suurkaupungit muissa maissa, kuten Ranskassa, Sveitsi, Itävalta, Belgia, Italia, ja paljon muuta.

Kuten Saksa, junamatka on tehty helpoksi yhtenä yhtiönä - Deutsche Bahn toimii se. Eri ICE-junat, EuroCity, Kaupunkiyö, kaupunkien välinen, ja TGV linjat voi viedä sinut monin paikoin alueella. Voit ajaa junalla Karlsruhe, Baden-Baden, freiburg, ja Offenburg. Nämä junat menevät kaikista Saksan suurkaupunkeihin, joten vierailevat Schwarzwaldin junalla on helppoa.

Mitä ikinä päättää tehdä, et mene pieleen, koska vierailevat Schwarzwaldin voi olla maaginen kokea. Sanomme tämän lähinnä koska voit käyttää luonnonkaunis juna ja kulkea koko alueen. Koet kaunein asiat Schwarzwaldin on tarjota. Schwarzwaldin luonnonkaunis reitti toimii reitillä Offenburg-Konstanz.

Offenburg Freiburg Junat

Stuttgart Freiburg Junat

Leipzig Freiburg Junat

Nürnberg Freiburg Junat

 

Käy Schwarzwaldin Train milloin haluat!

The Black Forest from above

Kuten näet, kauneuden alueen ja mukavuus junamatka tekevät tämän matkan hieno kokemus. Olemme erittäin teitä menemään maagisimmat alueella Saksassa ainakin kerran elämässä! kuitenkin, Tuon matkan tulisi olla riittävän pitkä, voit nähdä kaiken, Schwarzwaldin on tarjota!

 

Kun päätät ottaa meidät ylös tämän tarjouksen, rohkeasti Ota Save A Train. Voimme auttaa käyt Schwarzwaldin junalla ja saat todella unohtumaton kokemus.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)