Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/11/2021)

Eurooppa on paras kohde romanttinen kaupunki pako. kuitenkin, se on iso paikka, ja kannattaa kaventaa sitä. Onneksi, on paljon pitävän Saksasta, etenkin sen romanttinen kaupungeissa. Miksi ei tehdä rakkaasi matkalle he eivät koskaan unohda? Joiden avulla voit päättää, minne mennä, tässä ovat 10 romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa:

 

Romanttinen kaupunki: Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg on ensimmäinen luettelossa romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa, Se on täydellinen satu kaupunki, joka houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain. kuitenkin, kun käyt, näette, miksi se on niin suosittu. Perustettiin keskiajalla, inspiroiva kuvastoa lukemattomia sarjakuvia ja elokuvia, Rothenburg on kaupunki ja romanttinen kaupunki, jota et unohda.

Berliini Rothenburg ob der Tauber Junat

Stuttgart Rothenburg ob der Tauber Junat

München Rothenburg ob der Tauber Junat

Frankfurt Rothenburg ob der Tauber Junat

 

Romanttinen kaupunki: Bamberg

Bamberg on kaupunki Saksassa seitsemästä kukkulasta, paljon kuten Roomassa Italiassa. Ja aivan kuten Rooma, tämä romanttinen kaupunki on täynnä loistavia historiallista arkkitehtuuria ja näkymät joka pyyhkäisee sinut pois jalat. Mikä on enemmän, Bamberg on oma ”Pikku Venetsia” piiri, joka tarjoaa mahdollisuuden ottaa gondoli ratsastaa.

Nürnberg Bamberg Junat

Frankfurt Bamberg Junat

Stuttgart Bamberg Junat

Dresden Bamberg Junat

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Romanttinen kaupunki Saksassa: Monschau

Lähellä Aachenissa, Monschau on kaikki: viehättävä näköala, mutkaista, joki, ja a majesteettinen linna, ja romantiikkaa. Mikä tekee siitä täydellisen romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa kohde luonnon ystäville on monine vaellusreitit kukkuloilla. Lisäksi, jos sinä vierailla talvella, voit nauttia sen perinteiset joulumarkkinat.

München Salzburg Junat

Salzburg Passau

Wienistä Salzburg Junat

Salzburg Wien Junat

 

Romance tarina – Meissenin

Meissenin istuu Elben, ja se on vanhin kaupunki koko saxony ja romanttinen kaupunki. Elben laakso on mitä lainaa Meissenin niin romanttinen valitus. kuitenkin, on enemmän nähdä, kuten sen kaunis punainen katot, jotka ovat muistuttaa Praha. Lisäksi, arkkitehtuurin ystävät voivat nauttia tutustumalla majesteettiseen goottilaiseen katedraaliin jossa on 1500-luvun linna.

Berliini Meissenin Junat

Freiberg Meissenin Junat

Cottbus Meissenin Junat

Chemnitz Meissenin Junat

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Big romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa: Heidelberg

Heidelberg on täydellinen kohde, jos haluat tuntea hengessä romantiikan ja nauttia viehätys tämä kaupunki. Mikä on enemmän, voit tutustua linnan raunioihin mäellä ja kävele rakkaasi kanssa Neckar-jokea pitkin.

Frankfurt Heidelberg Junat

Stuttgart Heidelberg Junat

Nürnberg Heidelberg Junat

Bonn Heidelberg Junat

Heidelberg

 

Romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassafreiburg

Jos etsit aurinkoinen aikaa kun etsit romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa, katso enää kuin Freiburg, reunalla kuuluisa Musta metsä. Että lähellä rajaa Sveitsi, voit odottaa upea näköala ja ihana puroihin kaupungin ulkopuolella. Freiburg täydellinen vierailla ympäri vuoden.

Offenburg Freiburg Junat

Stuttgart Freiburg Junat

Leipzig Freiburg Junat

Nürnberg Freiburg Junat

 

Lindau

Sea-sininen vesillä Bodensee järven ja Alpit ympäröivät Lindaun. Täällä voit nauttia upeista näkymistä, sekä erilaisia ​​vesiurheilu ja veneretket, ja jotkut Romance. Lisäksi, Lindau on kaunis talvella, varsinkin kun Bodensee jäätyy.

Konstanzin Lindau Junat

Memmingen Lindau Junat

Biberach Lindau Junat

Ulm Lindau Junat

Lindau

 

kokeilija

Trier on vanhin kaupunki Saksassa, Se on luettelossa romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa, mutta juuri niin tiedät, että se on hyvin lähellä Luxemburg, seisoi pankit ja Mosel sillä yli kahden tuhannen vuoden. Kuvaamaan sen kauneutta, Trier tarjoaa roomalainen arkkitehtuuri, sekä keskiajan ja goottilainen rakennuksia. Toisin sanoen, Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee Trierin todellinen ihme.

Koblenz Trier Junat

Frankfurt Trier Junat

Mainz Trier Junat

Stuttgart Trier Junat

 

Romanttinen kaupunki nimeltään: Cochem

Jos aiot jokiristeily Saksassa, muista sisällyttää Cochem as yksi pysäkeistäsi. Viinitilat ja henkeäsalpaava 1100-luvun linna ovat tämän jokikaupungin ja erittäin romanttisen kaupungin pääpiirteet.

Frankfurt Cochem Junat

Bonn Cochem Junat

Köln Cochem Junat

Stuttgart Cochem Junat

Cochem

 

Viime romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa – Quedlinburg

Tämä pieni keskiaikainen kaupunki voidaan laskea myös luetteloon romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa, tämä kaupunki vie sanattomaksi sen viehättäviä mukulakivikatuja ja viehättävät talot. Lisäksi, Historian ystävät voivat tutustua sen ainutlaatuinen historia. Koska lepopaikka kuningas Heinrich I, Quedlinburg on merkittävä kaupunki.

Berliinistä Quedlinburg Junat

Hannover Quedlinburg Junat

magdeburgilaisen Quedlinburg Junat

Bielefeld on Quedlinburg Junat

Quedlinburg

 

Oletko päättänyt mikä romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa haluat valita niin seuraava pako? Suunnittele matka johonkin 10 romanttisimmista kaupungeista Saksassa ja Varaa Junaliput ajoissa Save A Train!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Romanttisimmista kaupungeista vierailla Saksassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fromantic-cities-visit-germany%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)