Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 14/08/2020)

Jos mietit miten päästä Tomorrowland junalla, sitten katso enää. Varaa junaliput huomispäivienmaahan etukäteen meihin! Jos olete onnekas ihmisiä saada lippuja Tomorrowland tänä vuonna, varmista, ettet jätä matkatietoja viime hetkeen!

 

Milloin Tomorrowland?

Se ei ole kauan, kunnes festivaali käynnistymässä, joten varmista, että olet valmis kanssa huomispäivienmaahan by Junaliput. Tomorrowland tapahtuu kahdella viikonloppuisin 2018. Se on kaksi viimeistä viikonloppu heinäkuussa: 20-22ND-27- 29th. Kokoontuminen, joka on ennalta festivaalin tapahtuma leiriläiset Dreamville, tapahtuu 19. heinäkuuta ja sen jälkeen 26 heinäkuu viikonloppuna 2.

 

Tomorrowland junalla hallista

 

Pääsy Tomorrowland junalla:

Pääsy festivaali on mahdollista vain, jos sinulla on voimassa oleva huomispäivienmaahan rannerengas rekisteröity nimesi.

Bryssel Boom Junat

Antwerpenin Boom Junat

Liege Boom Junat

Charleroi Boom Junat

 

Ilmoittautua:

Perjantaina & lauantai, check-in on avoinna 22.00. Käyttö estetään tämän jälkeen.
Sunnuntaina lähtöselvitys sulkeutuu klo 21h00. Käyttö estetään tämän jälkeen.

Tomorrowland on epäilemättä paras musiikin festivaali maailmassa. Useammat maat ovat huomispäivienmaahan kuin olympialaisissa. On todella ainutlaatuinen kokemus ja täydellinen tapa tuntea kytketty. Joka vuosi se kasvaa vieläkin suuremmaksi, joten älä päästä hukkua väkijoukkoja olemalla valmistautunut, päästä Tomorrowland Junalla.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Miten päästä Tomorrowland Junalla:

Tomorrowland tapahtuu virkistysalueella, de Schorre, Boom. Kaupunki Boom sijaitsee Belgia, Antwerpenin & Bryssel. Tämä pieni kaupunki muuttuu osapuoli kohtauksen. Yleensä rauhallinen kaupunki ne osoittavat huomispäivienmaahan lippunsa ikkunat festivaalin aikana.

Paras Tärkeimmät asema päästä huomispäivienmaahan junalla on päästä Antwerpenin. Kun olet täällä olet menossa haluavat päästä toiseen junalla Boom.

Jää pois Boom asemalle ja ottaa ilmainen bussikuljetus Tomorrowland / DreamVille. Jokaisen juhlapäivä, kolme ylimääräistä yöjunat juoksevat Antwerpenin päärautatieasemalle.
UUSI: Arkisin, on nyt 2 junaa tunnissa välillä antwerp-Keski- ja Boom. Lauantaina ja sunnuntaina: 1 juna tunnissa.

Rotterdam Boom Junat

Pariisi Boom Junat

Maastricht Boom Junat

Amsterdam Boom Junat

 

Mikä on Tomorrowland Like?

Nyt kun olemme antaneet teille tarkempia yksityiskohtia on Tomorrowland junalla, on aika hauska osa! Jos se on ensimmäinen kerta menossa Tomorrowland, olet luultavasti ihmettelevät, mitä se tulee olemaan kuin. Tomorrowland on ehdottomasti kannattaa hype että luotu ympärille. Tomorrowland on äänestetty kiistaton suurin EDM musiikin festivaali maailmassa usean vuoden ajan. Vieraileva ainakin kerran oman elinaikana on tullut on kaikista musiikista, osapuoli goer tai festivaali harrastaja. Tomorrowland 2018 on muotoutumassa olevan suurin festivaalin historiassa. Se on todella hämmästyttävää useita upeita kansainvälisiä taiteilijoita asetettu syttyä 16 uskomaton vaiheita.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

 

Lisäksi ottaa uskomaton kokoonpanolla, järjestäjät näyttävät ajatelleet kaikkea, lukien kaapit voit vuokrata, paikkoja ladata puhelimen ja jopa oma valuutta nimeltään Pearls. Sinulla on eri vaihtoehtoja Top-up your rannerengas helmillä: Voit lisätä Pearls netissä teidän Tomorrowland Tili, klo välilehti Oma rannerengas’ ennen festivaalia luottokortilla (VISA, Mastercard), Bancontact, Sofortüberweisung tai iDeal. Tämä todella tulee paikka, jossa voit jättää kaikki huolet taakse!

 

Suosittelemme sinä seuraat Tomorrowland Facebookissa saada päivitykset kokoonpanolla ja festivaalin yleensä, ja voit myös seurata Save A Train Twitter

 

Mille tahansa Euroopan junaliput, ja erityisesti huomispäivienmaahan junalla kaikkialta Euroopasta, Kirjoita vain Save A Train verkkosivuilla ja nauti junamatkan.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa nähdä upotuskoodin)