Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/04/2023)

Matkustajat, jotka suuntaavat Eurooppaan helmikuussa voivat nauttia maanosan parhaita nähtävyyksiä syrjäytä ilmaiseksi, mukaan lukien nähtävyyksiä kuten Espanjan portaat ja Tivoli-puutarhat.

Helmikuu on jotain hengähtää: sweet spot välillä kiireinen lomakauden ja kevät katkaisijat.

Jos tavoitteena on saada rusketus, Sitten Euroopassa helmikuussa ei aio leikata sitä. Jos tavoitteesi on kokea nämä eniten historiallinen sivustoja maan päällä, sitten aika varata että junamatkan!

Samalla kun kesäkuukausina tarkoittaa vähemmän tilaa vieviä vaatteita, on vaikea väittää vastaan ​​nolla väkijoukkoja ja halvemmalla kaikesta! Nämä uskomattomia kokemuksia on mahdotonta siirtää ylös (tai luoda aikana ruuhka-aikoina). Tässä on meidän syytä matkustaa Eurooppaan helmikuussa.

 

Euroopassa helmikuussa: Rooma, Italia

Rooma tunnetaan hoards sietämätön väkijoukkoja. Paitsi helmikuussa tietenkin. Helmikuu on Rooman matala kausi, ja voit odottaa saavansa paljon suosituimmat sivustot itsellesi. vieläkin parempi, paljon Top Sites ovat ilmaisia ​​yli helmikuu. Käytössä ensimmäisenä sunnuntaina helmikuun, valtion sivustot ja museot ovat ilmainen kaikille. Tämä sisältää arkeologisten kohteiden kuten Colosseum, foorumi, Palatiumiin, Caracallan kylpylät, ja Ostia Antica; ja museoita, kuten Galleria Borghese ja Palazzo Barberini.

Mitä tapahtuu Roomassa helmikuussa

Euroopassa tapahtuu paljon helmikuussa, erityisesti Roomassa, sen lisäksi, että se on kauden ulkopuolella. Tässä on luettelo siitä, mitä tapahtuu Roomassa helmikuussa.

  • helmikuu 9, 2019 – Six Nations Rugby Italia v Wales Stadio Olimpico, Rooma 17:45
  • helmikuu 11, 2019 – Tämä on kansallinen vapaapäivä SISÄLLÄ Vatikaanivaltio, koska se on vuosipäivä perusta Vatikaani. The Vatikaanin museot suljetaan tänä päivänä.
  • helmikuu 14, 2019 – st. Ystävänpäivä
  • helmikuu 24, 2019 – Six Nations Rugby Italia vastaan ​​Irlanti ja Stadio Olimpico, Rooma 16:00
  • maaliskuuta 1, 2019 – Karnevaali, OK teknisesti tämä on maaliskuuta Tämä vuosi, mutta jokainen rakastaa Carnival, Joten odota, että lapset pukeutuvat ja konfetti heitetään jo ennen maaliskuuta 1

helmikuun 6, West Coasters on uusi syy varata matkan Ikuisen kaupungin: Norja Air käynnistää kaikkien aikojen ensimmäisen suoran reitin Oakland Roomaan, lentojen jopa $200 kumpaankin suuntaan. Tämän pitäisi jättää tilaa ylimääräisiä menoja, kun se tulee majoitus, niin harkita grand, taidetta täynnä sviitissä Hotelli de Venäjä, maamerkki omalla rivipuutarhalla ja tappaja aivan kulman takana Espanjalaisista portaista.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Rooma,Italia, Euroopassa helmikuussa

 

Euroopassa helmikuussa: Portugali

Meillä on yksi sana, kun ajattelet Eurooppaa helmikuussa. karnevaali.

Portugali tunnetaan henkeäsalpaavan viininviljelyalueilla ja viehättävä ranta kaupungeissa, mutta siellä ei ole paljon, että voi verrata Carnaval! Neljän päivän juhla käynnistynyt viikko jälkeen Ystävänpäivä ja sisältää paraateja, missien, ja esityksiä kaikenlaisia.

Carnival festivaali Madeiran yksi alueen vilkkaimmista festivaaleilla. Funchalin herää perjantaiaamuna ääneen puhallinorkesterit ja karnevaali paraateja tuovat hyvää huumoria koko keskustan alueella. Tämä jatkuu illalla esityksiä ja konsertteja Praça do Município viiden peräkkäisen päivän ajan. Keskustele osapuoli!

Lauantai-iltana on meidän suosikki, vaikka. Upea kelluu! Kun seuraavan perinteisiä reitti kaupungin läpi, he keskittyvät Praça do Municípioon. Tässä on olemassa paljon laulua ja tanssia maagisen tunnelman musiikin ja juhliminen.

Päivänä Carnival itse (laskiainen), Funchal tulee suoritusmuodossa hauskaa! On aika suosittu paraati. Koko tämän ajan, Funchalin kadut on koristeltu kuvioita valot ja hukkuu taustalla musiikki viittaamatta Carnival kauden.

 

 

Euroopassa helmikuussa: Toscana, Italia

Toscana on aina hyvä idea, ja tässä kuussa, Ruusupuu Castiglion del Bosco - ylistämä omaisuuden 17-luvun maalaistaloissa, jotka on kunnostettu ylellisyys huvilat - on menossa kaikki ulos alueen suurin tapahtuma. Montalcinon alkuun viininviljelijöiden kokoontuvat vuosittaiseen Tervetuloa Brunello Festivaali (helmikuu 15th kohtaan 19th, 2019,).

Neljän päivän viini-fest - tai pitäisikö sanoa tapahtuma - on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä monia Montalcino kaksisataa plus tuottajan seisoo poski jowl niiden pyhävaatteet. Jos luulet kannattaa hiukset tapaaminen päivää aikaisemmin todella pitäisi harkita varaus nyt, ja sama pätee hotellit.

Unescon maailmanperintöluetteloon

Vastikään laajennettu ja kunnostettu boutique-hotelli, Monteverdi, sijoittuu Unescon maailmanperintöluetteloon alue Val d'Orcia, Toscana. jossa vehreä viinitarhoja viltti kukkulat. joka helmikuussa, oenophiles piirretään tähän paimen osa Italian. He juhlivat luominen uusimman Brunello ja Brunello Riserva vuosikertojen. Ihmiset kokoontuvat kukkulan laella Montalcinon kaupunki Benvenuto Brunellolle festivaali. Mutta tänä vuonna, Monteverdi isännöi omaa juhla, tarjoaa intiimimpi käsityksen hienoa viiniä tämä alue on tunnettu siitä kuratoinut matkat viinin luomisesta.

Koska festivaali avautuu helmikuussa 15th kohtaan 19th, 2019, sinun läksivät opastetulle matkalle, sadonkorjuusta ja vinting makuista ja pariksi, ryhtyy perintöä ja maisemaa, joka määrittelee tämän erityisesti viini.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Verona Florence Junat

Venetsia Firenze Junat

 

 

Haluatko tietää paras tapa saada jonkin näistä paikoista Euroopassa helmikuussa? Tallenna juna tietysti! Pään yli sivuillamme löytää parhaat hinnat, sekunneissa!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-february-travel-tips%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)