Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/06/2020)

Jos olet suunnitellut matkaa Amsterdam mutta mietitään paras aika mennä, sinä voit kannattaa harkita vierailun aikana Ravintola Viikko 2019 Alankomaissa.

Ravintola Viikko on kulinaarinen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain eri puolilla maailmaa 35 suuriin kaupunkeihin kuten Amsterdam, New York, ja Hongkong. Ensimmäinen ravintola Viikko pidettiin New Yorkissa; luoma Tim Zagat, perustaja Zagat Survey, ja Joe Baum, arvostettu ravintoloitsija.

Viikolla oli niin onnistunut, että se levisi ympäri muihin kaupunkeihin ympäri maailmaa. Päivämäärät ravintola Viikko vaihtelevat kaupungeittain; kuitenkin, käsite on yleensä sama kaikissa paikoissa. Osallistuva ruokapaikat edistää viikossa tarjoaa lounaan ja illallisen erikoisuuksia edulliseen hintaan.

 

Amsterdam Ravintola Viikko 2019

 

Jos sinä rakastavat ruokaa ja sinun budjetti on rajallinen, Ravintola Viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden ruokailla huippuravintoloista Amsterdamissa alennettuun hintaan. Tartu mahdollisuus syödä hieno Le Garage, Brasserie La Camelia Okura Hotel, tai Brasserie Amstel Hotel vähemmän!

Parasta on, että Kansalliset Ravintola Viikko esiintyy Amsterdamissa kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja jälleen syksyllä. Kaksi kertaa vuodessa, ravintoloita ympäri Alankomaat viikon tapahtumia jossa voit nauttia koko kurssin aterioita murto-osa siitä, mitä ne yleensä maksaa. Nauti 3 ruokalajin illallisen vain € 28,50!

suunnilleen 135 ravintoloissa ympäri Amsterdamin osallistua mikä tekee valintoja runsaasti. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma pyritään yksinkertaistamaan kokemusten. Syö ja juo Amsterdamin hienoimpia ravintoloita ottamalla näytteitä valikoimiinsa kiinteään hintaan. Ei ole parempaa aikaa voit maistaa ravintolan allekirjoitus ruokia, jotka muuten olisivat maksaa täysi hinta aikana muuhun aikaan vuodesta.

Mutta ennen kuin saat liian innoissaan, Ota huomioon, että et voi vain kävellä näistä ravintoloista ja odottaa istumaan. Varaukset ovat välttämättömyys, joten kannattaa varata niin aikaisin kuin mahdollista, koska nämä paikat ovat yleensä täyttyä nopeasti.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Antwerpenin Amsterdam Train

Lille Amsterdam Junat

 

Miten päästä Ravintola Viikko Hollannissa

Outdoor sitting during Restaurant Week

 

Vaikka on olemassa monia vaihtoehtoja matkustaa saada sinut Amsterdam Ravintola Viikko tapahtuma, junamatka on yksi ihanin ja jännittäviä tapoja matka. Se tekee koko kokemus enemmän muistettavaa kuin kulkevat Euroopassa, kiertoajelut ja saapuu teidän gastronominen kohde tyyliä ja mukavuutta.

Yksi parhaista asioista, kun matkustat Euroopassa on, että sinun ei tarvitse vaihtaa valuuttaa, se on aivan sama.

Hannover Rotterdam Junat

Dortmund Rotterdam Junat

Hampuri Rotterdam Junat

Köln Rotterdam Junat

 

 

Pariisi Amsterdam junalla on noin 3 ja puoli tuntia, samalla kun Berliini Amsterdam on 6 tuntia junamatka. Varaa ajoissa ja säästää lippujen hinnat. Tutustu päivämäärät ravintola Viikko 2019 Hollannissa niin voit varata juna paikkaa etukäteen ja nauti säästämisen. Saat parhaat hinnat junamatka kanssa Tallenna juna

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Frestaurant-week-netherlands%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)