Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/02/2020)

Kun se tulee maanosassa kulttuurisesti moninaisia ​​kuin Euroopassa, voit lyödä vetoa gastronomian perinteet ovat yhtä vaihtelevia! Jos olet valmis haastamaan kykyäsi alas kaikenlaisia mielenkiintoista (käytämme että adjektiivi kaunistelevasti täällä) hinta, sitten vilkaista lista Mielenkiintoisin lähiruuan yrittää Euroopassa ja mistä se löytyy – ja ehkä kaivaa jos et tunne uteliaita tai rohkea.

 

Mielenkiintoisin lähiruuan kokeilla Euroopassa: Schwarzenauer

MISSÄ: Saksa

Schwarzsauer is on the list of The most interesting local food to try in Europe

 

Käsite ruoka veri tekee meistä heti mieleen Skotlannin perinteisen aterian Haggis. A suolaisia ​​vanukas joka sisältää lampaan kynän (sydän, maksa, ja keuhkot); jauhettu sipulin kanssa, kaurapuuro, tali, mausteet, ja suolaa, sekoitettuna liemeen, ja kypsennetty perinteisesti eläimen mahassa. Niin, käsite veri keitto ei ole ainutlaatuinen Saksa, mutta Schwarzsauer, sen suolainen maku, on.

Tehty paljon sian verestä (tai verimakkara), hanhi sivutuotteita, ja etikka, sekä kaneli, mausteneilikka, pippureita, ja muut mausteet, Tämä erikoisuus Pohjois-Saksasta on kamaa vegaani painajaisia.

Hyvä uutinen on, että yksi runsas kulhoon Schwarzsauer huolehtii oman proteiinin tarpeet loppupäivän. Huono uutinen on, että voimakas maku (ja aromi) ei ole jotain, joka miellyttää kaikkia.

Tämä on ruokalaji löydät lähiruoka markkinoita tai perinteisiä ravintolat. Tässä yksi kahvila olemme huomanneet, että palvelee sitä, Cafe Musta Sauer joten tarkista se!

Berliini Hampuri Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Berliini München Junat

 

Mielenkiintoisin lähiruuan kokeilla Euroopassa: Viili

MISSÄ: Ruotsi

Filmjolk food in Sweden

 

Filmjolk tunnetaan myös fil, on perinteinen fermentoitu maitotuote Ruotsista, ja yhteinen maitotuote Pohjoismaissa. Se on valmistettu fermentoimalla lehmän maitoa, jonka eri bakteerien lajien Lactococcus lactis ja Leuconostoc mesenteroides. Bakteerit metaboloivat laktoosi, sokeri luonnostaan ​​maidossa, maitohapoksi mikä tarkoittaa ihmisiä, jotka ovat laktoosi-intoleranssi voi sietää sitä paremmin kuin muut maitotuotteet. Happo antaa Viili hapan maku ja aiheuttaa proteiinien maidon, pääasiassa kaseiini, hyytyä, siten paksuuntuminen lopputuote. Bakteerit tuottavat myös rajoitetun määrän diasetyylin, yhdiste, jossa on voinen maku, joka antaa Viili sen ominaisen maun.

Emme ole täysin myyty tähän, mutta pyysit Mielenkiintoisin lähiruuan kokeilla Euroopassa, ei maukkaita ?

 

Mielenkiintoisin lähiruuan kokeilla Euroopassa: paimen Hove

MISSÄ: Norja

Kun ajattelet Skandinavian joulu, herkullinen kaneli evästeet ja gravdlax ehkä mieleen. Mitä voisi ajatella on smalahove. (Varautukaa) Torched ja keitetty lampaan pään että ylpeä paikassa jouluna ruokapöydässä. Mukana perunaa, rasvaa ja muussattu lanttu. Kuka on onni kokeilla tätä lautasen, on ilo chowing alas fattiest bitti ensin - silmät, korvat, ja kielen jos se sisältyy - ennen scooping loput pää pois lusikalla. Se on - Hyvää joulua!

 

Mielenkiintoisin lähiruuan kokeilla Euroopassa: silli

MISSÄ: Tanska

Herring is one of The most interesting local food to try in Europe

 

Lopetetaan tämä pois on maukkaampaa huomautuksen, voisimmeko? Useimmat ihmiset tietävät Tanskan voita evästeiden (makkara), ja lakritsia (lakritsi), mutta entä muut ateriat ja herkut?

Silli on hyvin suosittu on Tanskassa! Sitä myydään Savustettu, currya, marinoitu, tai Sol Yli Gudhjem. Se on suosikki etenkin Tanskan Bornholmin saarella. "Aurinko Gudhjemin yllä". Käännetty ’aurinko yli Gudhjem’ – kaupunki Bornholm. On voideltuun pala ruisleipää. Päällä silli, punasipulia, ja munankeltuainen. Muut kalat, kuten lohi, punakampela, ja turskaa syödään kastikkeet kuten persiljakastiketta ja perunat.

Hampuri Kööpenhamina Junat

Hannover Kööpenhamina Junat

Berliini Kööpenhamina Junat

 

On suussa sulavia kiinnostavimmat lähiruuan kokeilla Euroopassa? Varaa seuraava seikkailu avulla Tallenna juna !

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finteresting-local-food-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)