Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Tutustu paikallisiin ilman, että turistijoukot katsovat olkapääsi yli ja hyökkäävät söpöyn pieneen kahvilaan, nämä sesongin ulkopuoliset matkakohteet ympäri maailmaa ovat parhaita unohtumattomalle lomalle.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Sesongin ulkopuoliset matkapaikat: Irlanti Lokakuussa

Kullalla koristeltu, raikas ilma, Irlannin luonnon kauneus Wicklow Mountains, vain lyhyen ajomatkan päässä Dublinista ja tulet kauniiseen pyhäkköön. Tässä, mikä tahansa vaellusreitti johtaa hämmästyttäviin vesiputouksiin, eeppisiä näkemyksiä, ja sininen taivas tai Glendaloughin laakso ja 6. vuosisadan keskiaikainen luostariasutus.

Lisäetu Irlannin vierailulle sesongin ulkopuolella on mahdollisuus nauttia tuoppi Guinnessia paikallisessa pubissa, aivan avotulen edessä.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italia Huhtikuussa

Uiminen Välimerellä, tryffeleiden poiminta, ja upeat syksyn lehdet, Italia on huhtikuun lopullinen matkailukohde. Kevät on paras aika vierailla Italiassa lämpötiloina, kosteus, hintoja, ja väkijoukot vähenevät.

Kaikki haluavat lomailla Amalfin rannikolla, tai Toscanan rypäleiden keskellä. kuitenkin, se on kallista ja tungosta kesällä, huippukausi. Niin, Huhtikuussa matkustaminen Italiaan sesongin ulkopuolella on paras aika lähteä.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

Off-Season coastline promenade location in Italy

 

3. Sesongin ulkopuoliset matkapaikat: Loiren laakso Ranskassa syyskuun puolivälissä

Syksyn dahlia -kukka, raikas vuoristoilma, syksyn lehdet, ja leuto tuuli lämpiminä päivinä, löydät kauden Loiren laakson ehdoton unelma. Viehättävä ranskalainen maaseutu tunnetaan valkoviinistä, ja sadonkorjuuaika alkaa yleensä syyskuun puolivälissä.

Niin, Paras aika matkustaa Loireen on syyskuu, sesonkiajan loppu. Pääset Chateau de Chaumont Garden -festivaalille, tomaattien festivaali Chateau de la Bourdaisiere, ja Festivini suurella juhlallisuudellaan Fontevraudin luostarissa. Sienen poiminta viileissä luolissa, tai vaellus, kun lämpötila laskee, mutta päivät ovat edelleen pitkiä ja paljon päivänvaloa – Loiren laakso on hämmästyttävä sesongin ulkopuolinen kohde syyskuussa.

Dijon - Provence junalla

Pariisista Provenceen junalla

Lyonista Provenceen junalla

Marseille Provenceen junalla

 

Off Season at Loire Valley France In Mid-September

 

4. Paras sesongin ulkopuolinen matkakohde Saksassa: München Syys-lokakuussa

Harhaanjohtavasta nimestä huolimatta, suuri olutfestivaali alkaa syyskuussa. Oktoberfest on hämmästyttävä syy matkustaa Saksaan, ja sen alkuperäiseen kaupunkiin, München. Tänä aikana, löydät kaupungin hälinässä ja Münchenissä on hienoja tunnelmia.

Tämä tarkoittaa sitä, että olet todennäköisesti turistien ympäröimä, vaikka ei ole sesonkiaika. Kannattaa silti matkustaa Müncheniin sesongin ulkopuolella syyskuussa, vain Oktoberfestin taian kokemiseksi.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

 

5. Sesongin ulkopuolinen matkapaikka Kiinassa: Shanghaissa marraskuussa

Asukkaan kanssa 26 miljoonaa ihmistä, löydät aina Shanghain joukosta. kuitenkin, matkustaminen sesongin ulkopuolella Shanghaihin tarkoittaa, että turistit ovat palanneet kotiinsa kesäloma, niin seurustelet paikallisten kanssa.

Lisäksi, Shanghain sää on yleensä lämmin ja kosteus nousee, joten enemmän syytä matkustaa sesongin ulkopuolella ja ihailla Shanghain taivaanrantoja marraskuussa. Loka-marraskuu on kausi Shanghaissa, jolloin kosteus, majoitus, ja väkijoukot putoavat. Näin hyödyt paljon enemmän jännittävästä ja upeasta kaupungista.

 

Skyscrapers skyline in Shanghai

 

6. Sesongin ulkopuoliset matkakohteet ympäri maailmaa: Andalusia Espanja Syyskuussa

Fiesta ja festivaali melkein joka päivä, kaunis ja lumoava Andalusian alue on unelma syyskuussa. Viininkorjuutapahtumasta meren antimiin ja rannalla parkitukseen - syyskuun loppu on paras aika vierailla Andalusiassa.

Vaikka elokuusta syyskuun alkuun on vielä erittäin lämmin, syyskuun lopussa saatat saada sateen mahdollisuuden, tai aurinkoinen ranta täydellinen päivä, mutta ei siinä määrin, että et voi hengittää tai kävellä kauniissa Andalusian kaupungeissa. polttavat kuumia päiviä. Siksi, Andalusia on täydellinen sesongin ulkopuolinen kohde Espanjassa syyskuun lopussa.

 

Andalucia View in Mid-September

 

7. Algarve Portugali syyskuun puolivälissä

Algarve on upea ympäri vuoden, joten ei ole huonoa aikaa vierailla. Uimiseen ja rentoutumiseen Portugalin upeilla rannoilla, ja on Atlantin rannalla ja lahtia kaikki itsellesi, syyskuun puoliväli on ihanteellinen aika vierailla Algarvessa.

Vaikka kesä on lämpimin, se on myös väkirikkain, ja talvella, tapaat paljon surffaajia ympäri maailman parhaita surffailijoita. Siksi, Algarve on ihanteellinen sesongin ulkopuolinen kohde syyskuun puolivälissä. Saat harvinaisen mahdollisuuden nauttia upeista lahdista, kallioita, ja kalastajakylät rannikolla.

 

Algarve Stones Portugal In Mid-September

 

8. Sesonkimatka Wieniin syyskuussa

Wieniläinen katuruoka, viini, gin, tai valitsemasi cocktail ovat hämmästyttäviä syitä matkustaa Wieniin syyskuussa. Vaikka kesä on melkein ohi, ja sen kanssa turistijoukkoja, mutta wieniläiset ovat palanneet kaupunkiin ja niin ovat myös suuret festivaalit.

Siksi, Wien on yksi parhaista 10 sesongin ulkopuoliset matkakohteet Euroopassa. Voit valita kävelykierroksen viinitarhoilla tai juhlia yhdessä monista messuista ja festivaaleilla Wienissä vasta syyskuussa ja vain paikallisille. Ei ole parempaa tapaa nauttia itävaltalaisesta keittiöstä, kulttuuri, ja Wienin kauneutta kuin sekoittamalla paikallisten kanssa.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

A fountain in Vienna at fall

 

9. Sveitsin Alpit

Juuri ennen kuin maisemat muuttuvat syksyisiksi väreiksi ja huiput pukeutuvat lumivalkoiseen asuunsa, sen Sveitsin Alpit on maaginen off-season. Heti sen jälkeen, kun suurin osa turisteista palaa kotiin, Sveitsin Alpit palauttavat rauhallisen taikuutensa, tehdä tilaa Ulkoilu ja piknikille.

Siksi, Sveitsin Alpit ovat hämmästyttävä sesongin ulkopuolinen matkakohde syyskuussa. Sää on lämmin, kirkas sininen taivas ja voit nauttia vaelluksesta, pyöräily, rentoutua ja tutustua kauniisiin näkymiin. Niin, voit jopa kiivetä yhteen Euroopan viehättävimmät vuoret Jungfrau.

Zürichistä Wengeniin junalla

Geneve Wengeniin junalla

Bernistä Wengeniin junalla

Baselista Wengeniin junalla

 

A Hiking Trail On Swiss Alps

10. Sesongin ulkopuoliset matkakohteet ympäri maailmaa: Pariisi Joulukuussa

Kävely Champs-Alyeesea pitkin, tai Tuileries -puutarhan kautta Louvreen ilman turisteja on Pariisissa poikkeuksellinen kokemus. Pariisin sesongin ulkopuolella on vielä romanttisempaa, kun voit kävellä maailman matkailukeskuksen läpi, ilman turisteja joka kulmassa. Kesä tarjoaa parhaan sään ja aurinkoiset päivät, Joulukuu on ehdottomasti paras loma Pariisissa.

Matkustaminen Pariisiin sesongin ulkopuolella joulukuussa on lupaus upeista näkymistä. Lisäksi, saatat pitää hauskaa monista Joulumarkkinat.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Off Season Paris cold streets in December

 

täällä Tallenna juna, autamme sinua mielellämme suunnittelemaan sesongin ulkopuolisen matkan näihin unenomaisiin paikkoihin maailmanlaajuisesti.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme ”10 sesongin ulkopuolista matkapaikkaa maailmanlaajuisesti” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Foff-season-travel-locations%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)