Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 14/01/2022)

Če vas zanima, kako priti do Tomorrowland z vlakom, potem ni več videti. Rezervirajte svoje karte za vlak za Tomorrowland vnaprej z nami! Če ste nae od srečnih ljudi, da so vstopnice za Tomorrowland letos, pazite, da podrobnosti potovanja ne pustite v zadnjem trenutku!

 

Ko je Tomorrowland?

Ne bo dolgo, dokler festivalu začenja, zato poskrbite, da ste pripravljeni z Tomorrowland z vlakom vozovnic. Tomorrowland poteka na dva tedna za 2018. To je zadnja dva vikenda v juliju: 20-22nd in 27.- 29th. Zbiranje, ki je pre-festival prireditev za avtodome v Dreamville, poteka 19. julija in nato 26. julija za vikend 2.

 

Tomorrowland z vlakom notranji areni

 

Dostop do Tomorrowland z vlakom:

Dostop do festivala je možen le, če imate veljavno zapestnico Tomorrowland, registrirano na vaše ime.

Bruselj Boom Vlaki

Antwerpen, da Boom Vlaki

Liege na Boom Vlaki

Charleroi na Boom Vlaki

 

Prijava:

V petek & sobota, check-in je odprt do 22h00. Dostop bo zavrnjen po tem času.
V nedeljo prijava zapre ob 21.00. Dostop bo zavrnjen po tem času.

Tomorrowland je brez dvoma najboljši glasbeni festival na svetu. Več držav je na Tomorrowland kot na olimpijskih igrah. To je resnično edinstveno doživetje in odličen način, da se počutijo povezani. Vsako leto raste celo večji, tako da ne boste dobili preobremenjeni z množice s tem, da nepripravljeni, priti do Tomorrowland z vlakom.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

Kako priti do Tomorrowland Z vlakom:

Tomorrowland poteka na področju rekreacije, de Schorre, v Boom. Mesto Boom se nahaja v Belgija, med Antwerpnu & Bruselj. To mestece spremeni v prizorišče stranke. Ponavadi mirno mesto se prikaže zastavice Tomorrowland na svojih oknih v času festivala.

Najboljši Glavni postajo priti do Tomorrowland z vlakom je priti do Antwerpen Central. Ko ste tukaj, boste želeli, da bi dobili še en vlak Boom.

Izstopite na Boom postaji in prevzeti brezplačno avtobusom shuttle Tomorrowland / Dreamville. Po vsakem festivalskem dnevu, tri dodatna nočni vlaki bo potekal do glavne železniške postaje v Antwerpnu.
NOVO: Ob delavnikih, so zdaj 2 vlakov na uro med Antwerpen-Srednja in Boom. V soboto in nedeljo: 1 vlak na uro.

Rotterdam za Boom Vlaki

Pariz za Boom Vlaki

Maastricht na Boom Vlaki

Amsterdam za Boom Vlaki

 

Kaj je Tomorrowland Like?

Zdaj, ko smo dal lepši podatke o Tomorrowland z vlakom, je čas za zabavni del! Če je to vaš prvi čas bo Tomorrowland, ste verjetno sprašujete, kaj se dogaja, da je kot. Tomorrowland je vsekakor vreden hype, ki je bil ustvarjen okoli njega. Tomorrowland je glasovalo nesporno največji EDM glasbeni festival na svetu že več let zapored. Vsaj na obisku enkrat v življenju je postal obvezen za vsakega ljubitelja glasbe, stranka Kmet, ali festival navdušenec. Tomorrowland 2018 je napreduješ, da je največji v zgodovini festivala. To je resnično osupljivo vrsto fantastičnih mednarodnih umetnikov iz prižgati 16 neverjetno faze.

Bruselj v Antwerpen vlakih

Amsterdam, da Antwerp vlakih

Lille do Antwerp vlakih

Pariz, da Antwerp vlakih

 

 

Poleg tega imajo neverjetno zasedbo, organizatorji zdi, da so mislili na vse, vključno omarice lahko najem, mesta za polnjenje telefona, in celo svojo valuto, imenovano Biseri. Imate različne možnosti za top-up vaš zapestnica z biseri: Dodate lahko Pearls na spletu na vaš Tomorrowland račun, Na zavihku "Moj zapestnica’ Pred festivalom s kreditno kartico (VISA, Mastercard), sedanji Bancontact, Sofortüberweisung, ali iDeal. To res postane kraj, kjer lahko pustite vse svoje skrbi!

 

Priporočamo, da slediš Tomorrowland na Facebooku da bi dobili posodobitve na postavitvijo in festivala nasploh, in lahko tudi slediti Prihranite vlaku Twitter

 

za vse Evropski vlak vstopnice, in še posebej za Tomorrowland z vlakom iz vse Evrope, Samo vnesite spletni strani Save z vlakom in uživajte v vožnji z vlakom.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)