Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 14/01/2022)

Lamun nuju wondering cara dibere Tomorrowland ku karéta, lajeng neuteup euweuh salajengna. Buku tiket karéta anjeun ka Tomorrowland sateuacanna kalawan kami! Mun anjeun dinae sahiji jalma untung mun boga tiket keur Tomorrowland taun, pastikeun anjeun moal ngantepkeun rinci perjalanan dina menit pamungkas!

 

Nalika geus Tomorrowland?

Eta moal bisa panjang nepi ka pestipal najong kaluar, janten pastikeun anjeun siap sareng tikét Tomorrowland ku Train. Tomorrowland ieu nyokot tempat di dua weekends pikeun 2018. It’s the last two weekends in July: 20-22nd jeung 27- 29th. ngumpul dina, nu kajadian pre-festival pikeun campers di Dreamville, lumangsung dina 19 Juli lajeng 26th Juli keur sabtu minggu 2.

 

Tomorrowland ku Train arena indoor

 

Aksés Pikeun Tomorrowland ku Train:

Access to the festival is only possible if you have a valid Tomorrowland Bracelet registered in your name.

Brussel mun booming Kareta

Antwerp mun booming Kareta

Liege mun booming Kareta

Charleroi mun booming Kareta

 

Cék in:

Dinten Jumaah & Septu, pariksa-di kabuka dugi 22h00. Aksés bakal nampik sanggeus waktos.
Dina Minggu dipariksa-di nutup di 21h00. Aksés bakal nampik sanggeus waktos.

Tomorrowland nyaéta sual festival musik pangsaéna di dunya. Langkung seueur nagara di Tomorrowland tibatan Olimpiade. Ieu sabenerna mangrupa pangalaman unik jeung cara sampurna ngarasa disambungkeun. Unggal taun tumuwuh malah leuwih gede, sangkan ulah meunang overwhelmed jeung panongton ku mahluk unprepared, nepi ka Tomorrowland ku Train.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Kumaha Ka Cokot Pikeun Tomorrowland Ku Train:

Tomorrowland lumangsung di aréa rekreasi, de Schorre, di Boom. Kota Boom aya di Bélgia, antara Antwerp & Brussel. kota leutik ieu transforms kana adegan pihak. Biasana mangrupa kota sepi aranjeunna mintonkeun umbul Tomorrowland on jandéla maranéhanana salila festival.

Utama pangalusna setasion nepi ka Tomorrowland ku Train téh nepi ka Antwerp Tengah. Sakali anjeun didieu nu nuju bade hayang meunang karéta séjén pikeun booming.

Turun di stasiun Boom sareng angkat ka shuttle beus gratis ka Tomorrowland / DreamVille. Sanggeus unggal dinten festival, tilu tambahan wengi karéta baris ngajalankeun mun Tengah Station Antwerp.
NEW: dina weekdays, aya ayeuna 2 karéta per jam antara Antwerp-Tengah sarta Gludug. Dina Saptu jeung Minggu: 1 karéta per jam.

Rotterdam ka booming Kareta

Paris keur booming Kareta

Maastricht mun booming Kareta

Amsterdam mun booming Kareta

 

Naon Dupi Tomorrowland Kawas?

Ayeuna eta kami geus dibikeun Anjeun sacara rinci finer on Tomorrowland ku Train, éta waktu keur bagian senang! Lamun éta mimitina waktos Anjeun bade Tomorrowland, Anjeun meureun nuju wondering naon eta nu keur jalan jadi kawas. Tomorrowland is definitely worth the hype that has been created around it. Tomorrowland geus milih anu greatest festival musik nyah undisputed di dunya pikeun sababaraha taun ngajalankeun. Visiting at least once in one’s lifetime has become a must for any music fan, goer pihak, atanapi enthusiast festival. Tomorrowland 2018 anu ngawangun janten anu paling hébat dina sajarah festival urang. Éta ngagaduhan sajumlah seniman internasional anu saé pisan anu matak pikasieuneun 16 hambalan luar biasa.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

 

Di sagigireun ngabogaan hiji lineup luar biasa, éta panitia sigana geus panginten sagalana, kaasup loker anjeun tiasa nyewa, places to charge your phone, and even their own currency called Pearls. Anjeun boga pilihan nu beda mun pinggel anjeun kalawan mutiara luhur-up: Anjeun tiasa nambihan Mutiara online di Akun Tomorrowland, dina tab ka 'pinggel abdi’ méméh festival jeung kartu kiridit Anjeun (pisa, MasterCard), Bancontact, Sofortüberweisung, or iDeal. Ieu leres-leres janten tempat dimana anjeun tiasa ningalikeun sadayana kahariwang anjeun!

 

Kami ngarékoméndasikeun yén Anjeun turutan Tomorrowland on Facebook mun meunang apdet dina lineup jeung festival sacara umum, anjeun ogé tiasa nuturkeun Simpen A Train Twitter

 

Kanggo naon waé tiket karéta Éropa, sarta hususna keur Tomorrowland ku Train ti sakuliah Éropah, ngan Lebetkeun situs web Simpen A sareng nikmati angkutan karéta anjeun.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dsu- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)