Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 14/01/2022)

Jika anda tertanya-tanya bagaimana untuk sampai ke Tomorrowland dengan kereta api, maka cuma perlu. Menempah tiket kereta api anda untuk Tomorrowland terlebih dahulu dengan kami! Jika anda menggunakane rakyat bernasib baik kerana mempunyai tiket ke Tomorrowland tahun ini, pastikan anda tidak meninggalkan butiran perjalanan hingga saat-saat terakhir!

 

Bilakah Tomorrowland?

Ia tidak akan lama sehingga perayaan bermula, jadi pastikan anda bersedia dengan Tomorrowland oleh tiket kereta api. Tomorrowland sedang berlaku pada dua hujung minggu untuk 2018. Ia adalah dua hujung minggu terakhir pada bulan Julai: 20-22nd dan 27- 29ke. Himpunan, yang merupakan acara pra-festival untuk berkhemah di Dreamville, berlaku pada 19 Julai dan kemudian Julai 26 pada hujung minggu 2.

 

Tomorrowland oleh Keretapi arena tertutup

 

Akses Kepada Tomorrowland oleh Keretapi:

Akses ke festival hanya boleh dilakukan jika anda mempunyai Gelang Tomorrowland yang sah didaftarkan atas nama anda.

Brussels ke Boom Kereta api

Antwerp Boom Kereta api

Liège Boom Kereta api

Charleroi dengan Boom Kereta api

 

Daftar masuk:

Pada hari Jumaat & sabtu, masuk dibuka sehingga 22h00. Capaian akan dihalang selepas waktu ini.
Pada hari Ahad daftar masuk ditutup pada 21h00. Capaian akan dihalang selepas waktu ini.

Tomorrowland adalah tanpa soalan festival muzik terbaik di dunia. Lebih banyak negara berada di Tomorrowland daripada di Sukan Olimpik. Ia benar-benar satu pengalaman yang unik dan cara yang baik untuk berasa disambungkan. Setiap tahun ia tumbuh lebih besar, jadi jangan mendapat terharu dengan orang ramai dengan menjadi bersedia, sampai ke Tomorrowland oleh Keretapi.

Luxembourg untuk Trains Brussels

Antwerp untuk Trains Brussels

Amsterdam untuk Trains Brussels

Paris untuk Trains Brussels

 

Bagaimana Untuk Dapatkan Untuk Tomorrowland Dengan Kereta Api:

Tomorrowland berlaku di kawasan rekreasi, de Schorre, dalam Boom. Bandar Boom terletak di Belgium, antara Antwerp & Brussels. Pekan kecil bertukar menjadi tempat kejadian parti. Biasanya sebuah bandar tenang mereka memaparkan bendera Tomorrowland di tingkap mereka pada hari raya.

Utama terbaik stesen untuk sampai ke Tomorrowland oleh Keretapi adalah untuk sampai ke Antwerp Central. Setelah anda di sini anda akan mahu untuk mendapatkan kereta api yang lain dengan Boom.

Turun di stesen Boom dan mengambil bas ulang-alik percuma ke Tomorrowland / DreamVille. Selepas setiap hari perayaan, tiga tambahan kereta api malam akan lari ke Antwerp Central Station.
BARU: pada hari minggu,, kini terdapat 2 kereta api pada jam antara Antwerp-Pusat dan Boom. Pada hari Sabtu dan Ahad: 1 kereta api setiap jam.

Rotterdam dengan Boom Kereta api

Paris Boom Kereta api

Maastricht dengan Boom Kereta api

Amsterdam Boom Kereta api

 

Apa Tomorrowland Like?

Sekarang kita telah memberikan butiran yang lebih terperinci di Tomorrowland oleh Keretapi, ia adalah masa untuk bahagian yang menyeronokkan! Jika ini kali pertama anda akan Tomorrowland, anda mungkin tertanya-tanya apa yang ia akan menjadi seperti. Tomorrowland pasti bernilai gembar-gembur yang telah dicipta di sekelilingnya. Tomorrowland telah mengundi dipertikaikan pilihan festival muzik EDM di dunia selama beberapa tahun berturut-turut. Melawat sekurang-kurangnya sekali seumur hidup telah menjadi satu kemestian bagi mana-mana peminat muzik, pawagam parti, atau perayaan peminat. Tomorrowland 2018 sedang dalam proses untuk menjadi yang terbesar dalam sejarah perayaan ini. Ia mempunyai beberapa benar-benar mengejutkan artis antarabangsa yang hebat ditetapkan kepada cahaya sehingga 16 peringkat yang luar biasa.

Brussels untuk Trains Antwerp

Amsterdam untuk Trains Antwerp

Lille untuk Trains Antwerp

Paris untuk Trains Antwerp

 

 

Selain mempunyai satu barisan yang luar biasa, penganjur seolah-olah telah memikirkan segala-galanya, termasuk loker anda boleh menyewa, tempat untuk mengecas telefon anda, dan juga mata wang mereka sendiri yang dipanggil Mutiara. Anda mempunyai pilihan yang berbeza untuk top-up gelang anda dengan mutiara: Anda boleh menambah mutiara dalam talian boleh anda Akaun Tomorrowland, pada tab 'gelang saya’ sebelum perayaan dengan kad kredit anda (VISA, Mastercard), Bancontact, Sofortüberweisung, atau iDeal. Ini benar-benar menjadi tempat di mana anda boleh meninggalkan semua kebimbangan anda di belakang!

 

Kami mengesyorkan bahawa awak ikut Tomorrowland di Facebook untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai barisan dan perayaan secara umum, dan anda juga boleh mengikuti Jimat A Train Twitter

 

Bagi apa apa tiket kereta api Eropah, dan terutamanya untuk Tomorrowland oleh Keretapi dari seluruh Eropah, hanya Masuk ke laman Save A Train dan menikmati perjalanan kereta api anda.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)