Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 28/01/2022)

Rejser til Europa rejser tilbage i tiden til et fortryllet paladsland, skove, og den smukkeste natur og vandfald. Uanset om du rejser til Italien eller Schweiz, planlægning a 2 måneders euro-tur, eller kun have en uge for ét europæisk land, du skal give dig tid til at udforske 1 af de smukke vandfald i Europa, anført i vores 7 smukkeste vandfald i Europa.

 

1. De smukkeste vandfald i Europa: Marmore vandfald, Italien

Vandfaldet i Marmore når 165 m med den højeste ud af 3 i højden af 85 m. Derfor, det højeste menneskeskabte vandfald i Europa er Marmore vandfaldet. Dette betagende vandfald ligger i hjertet af Umbrien-regionen og blev skabt af gamle romere.

De hvide farvede klipper og vandfald med flere niveauer nås let med tog fra Rom Termini til Terni by. Togene til Terni er meget hyppige, og et tog afgår hver time. Når du ankommer til Terni togstation, der er busser, der kan føre dig til vandfaldet. Der er adgang til vandfaldene.

Imidlertid, med Trenitalia-togbilletten, med Trenitalia-togbilletten:)

Et lille insidertips fra os til dig, der er gode restauranter ved foden af ​​Marmore vandfaldene, men vi anbefaler stærkt at gribe en panini at gå på Da Panzerotto. At have en picnic på et roligt sted ved vandfaldet er meget bedre end den turistmæssige oplevelse.

Rom til Terni billetter

Firenze til Rom billetter

Billetter til Pisa til Rom

Billetter til Napoli til Rom

 

Marmore, Italy

 

2. Geotermiske vandfald, Italien

Det mest kendte og fotograferede vandfald i Italien er det geotermiske vandfald i landsbyen Di Saturnia. Beliggende i Toscana, Saturnia hot springs er en af ​​de smukkeste naturlige varme kilder i Europa. Denne lille by er hjemsted for de berømte varme kilder siden romertiden. Din Toscana-ferie bliver ikke komplet uden en dag i Saturnias varme vandfald. Fjedrene er dejlige til afslapning efter at have besøgt de andre smukke vandfald i nærheden, Mølle, og Gorellos fald.

De fantastiske Saturnia-vandfald er en togtur væk fra Rom. Først, du tager toget til Orbetello-Monte Arg. og derfra kan du nå de smukke vandfald i bil eller taxa, alt i mindre end 3 timer fra Rom.

Rom til Orbetello Monte Argentario billetter

Genova til Florence Tog

Sestri Levante til Rom Tog

Parma til Florence Tog

 

Most beautiful waterfalls in Italy

 

3. De smukkeste vandfald i Europa: Rhinen vandfald, Schweiz

Med udsigt over Worth Castle og Schloss Laufen palads, Rhinen vandfald er et af de bredeste vandfald i Europa. Ved første øjekast, Rhinen vandfald synes at være meget korte, men de er meget brede. Du vil være i stand til at opdage disse smukke vandfald i al deres herlighed fra a bådtur i floden.

Det er bedst at besøge Rhinen-vandfaldene om sommeren, når isen er smeltet, og alt omkring er frodigt grønt. Rhinen vandfald er en 50 minutters togtur væk fra Zürich, og der er faktisk to togstationer på begge sider af vandfaldene. Derfor, det er meget let at rejse til de fantastiske vandfald både for familier og enlige rejsende.

Billetter til München til Zürich

Berlin til Zürich Togbilletter

Basel til Zürich Togbilletter

Wien til Zürich Togbilletter

 

Rhine, Switzerland one of the most beautiful waterfalls in Europe

 

4. Staubbach-vandfaldet, Schweiz

Med udsigt over en sød alpin landsby, Staubbach vandfald i Lauterbrunnen-dalen i Schweiz er storslået. Landskabet omkring dette høje vandfald ligner et romantisk maleri. Der er faktisk 72 vandfald i Lauterbrunnen-dalen, men uden tvivl, Staubbach vandfald er det mest naturskønne og romantiske af dem alle. Om foråret, dalen kommer til live i smukke farver, og den behagelige temperatur tillader vandreture og udforskning af området.

Nogle siger, at denne schweiziske dal har inspireret J.R.R Tolkeins roman Rivendell, der måske opholdt sig i den lille landsby og beundrede udsigten over vandfaldet fra en café ved dens fødder.

Staubbach-vandfald ligger i nærheden af ​​byen Bern, og du kan komme til Lauterbrunnen-dalen på mindre end 3 timer med togrejser fra Lucerne eller på mindre end 4 timer fra Genève. Fra togstationen, vandfaldene er en gåtur væk, og du skal bare krydse byens centrum.

Lucerne til Lauterbrunnen billetter

Geneve til Lauterbrunnen billetter

Lucerne til Interlaken billetter

Zürich til Interlaken billetter

 

Staubbach Falls, Switzerland

 

5. De smukkeste vandfald i Europa: Stuibenfall, Tyrol, Østrig

Hvis du elsker ekstremitet og leder efter specielt smuk udsigt, du vil absolut elske Stuibenfall vandfaldet i Tyrol. Hængebroerne og spiralformede tårne ​​gør vandreturen til dette fantastiske vandfald spændende og spændende. Tyrols højeste og største vandfald er 2,4 km, med Trenitalia-togbilletten. Det vandresti begynder og slutter ved parkeringspladsen i byen Umhausen.

Du kommer helt sikkert til at møde mange vandrere og turister undervejs, så rol ikke med at føle dig ensom eller gå tabt.

München er kun 3 timer væk med tog fra Stuibenfall. Så, dette betyder, at du let kunne flygte i weekenden fra den travle by til et af de smukkeste vandfald i Europa. Så, du vil nyde både landskabet og München på din foråret ferie i Europa.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Prag til Wien

 

Most Beautiful Waterfalls In Europe

 

6. Krimml Falls, Østrig

Beliggende i Østrigs største nationalpark, High Tauern National Park, Krimml-vandfaldet er et tre-lags vandfald, nå 1490 m i højde og 380 m høj. Gamle skove, fauna, rød Hjort, og kongeørne er blot nogle få af parkens indbyggere, der måske krydser stier med dig på vej til et andet fantastisk vandfald i Europa. Hvis du er en campingentusiast og erfaren vandrere, med Trenitalia-togbilletten med Trenitalia-togbilletten med Trenitalia-togbilletten.

Landskabet omkring vandfaldene er især bemærkelsesværdigt i foråret, efter at sneen smelter, når Krimml-vandfaldene hælder, fuglesang og den storslåede fauna, der vågner op efter den lange vinter.

Du kan enten køre eller tage et tog & bus til Krimml vandfald. Rejsen er mindre end 3 timer fra Salzburg, og det er ikke tid, at du går i Østrigs paradis.

München til Innsbruck billetter

Salzburg til Innsbruck billetter

Oberstdorf til Innsbruck billetter

Graz til Innsbruck billetter

 

 

7. Vandfald af Gavarnie, Frankrig

Beliggende i en frodig grøn dal, de høje Gavarnie-vandfald i Frankrig er 422 meter høj og meget populær blandt turister. Med udsigt til Hautes Pyrenees, Gavarnie-vandfaldet er både romantisk og perfekt til seriøse vandrere, der ønsker at udforske og erobre vandet Franske Pyrenæer. Gavarnie vandfald er kun 40 minutters kørsel fra landsbyen Gavarnie.

De smukke vandfald er på grænsen mellem Frankrig og Spanien i de spektakulære Pyrenæer og kun 4 timer væk fra Toulouse med tog.

Europa er en drømmedestination til solo rejsende og familier. Det er meget let at rejse over Europa, og alle de smukke vandfald på vores liste er meget tilgængelige med tog eller bus, til endagsture eller camping, for erfarne rejsende eller begyndere, der føler sig eventyrlige og drømmer om at udforske det bedste af Europas natur.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Billetter til Bruxelles til Paris

 

Gavarnie, France waterfall

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter og rejseruter til nogen af ​​de smukke vandfald på vores liste.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “7 De smukkeste vandfald i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-waterfalls-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)