Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 27/05/2022)

Elskere af moderne kunst har mange steder at besøge i Europa. Med sådan et væld af valg, måske den mest udfordrende del er at vælge en bestemmelsessted. Imidlertid, hvis du er på udkig til besøg Europas vigtigste hotspots for kunstnerisk udforskning, hvorfor ikke planlægge din tur omkring det? Med nogle godt planlagt togture, du kan besøge alle vores picks for moderne kunst gallerier i Europa top:

 

Tate Modern Art Gallery, London, England

Tate Moderne Kunst galleri i London er en af ​​de mest populære nutidige moderne kunstgallerier i Europa. Det er ikke den eneste til at besøge i byen, som kan prale af mere end 1,000 gallerier. Imidlertid, det er den der er mest populære med turister. Tate Modern var oprindeligt en del af Tate Gallery, som blev grundlagt i 1897. Over tid, Tate begyndte at udvide og i 2000 blev delt i fire forskellige gallerier. Ud af disse fire, Tate Modern er den med flest besøg, og det huser mere end bare kunst. Hvis du ønsker at opleve Londons kunstscene for dig selv, du kan nemt komme til byen med tog fra de fleste større europæiske byer.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

Statens Museum for Moderne Kunst og Samtidskunst, Rom, Italien

Hedder The National Gallery af moderne og samtidskunst i italiensk, denne kunstgalleri i Rom har alt hvad du har brug for. Og det fik for nylig et frisk nyt udseende, så kunsten kan fremstå endnu mere på udstillingerne. Dette galleri er unik i sin måde for præsentation. Den fokuserer mere på temaer, farver og form, end ligheden mellem epoker og stilarter. Det gør det muligt for alle besøgende at opleve kunst i en ny, unik måde, sikre, at besøget vil blive mindeværdig. Rom er en fantastisk by at besøge med tog. Der er nogle naturskønne ruter du kan tage undervejs for at opleve mere af Italien.

Firenze til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

Firenze til Pisa Tog

Rom til Venedig Tog

 

Kunsthalle Zürich, Schweiz

Kunsthalle Zurich Building

 

Schweiz 'nutidig og moderne kunstscene er sprudlende og levende, med mange gallerier holde det i live. Den ene, der ofte anbefales til et besøg er den Kunsthalle Zürich. Det har midlertidige udstillinger, som aldrig undlader at intriger den besøgende. Disse hyppige ændringer hjælper Kunsthalle genopfinde sin identitet, hver gang. Du kan nå Zürich med tog fra München, Wien, såvel som andre europæiske byer, du besøger på din moderne kunst jagt.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

Pompidou, Paris, Frankrig

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Ingen tur til moderne kunstgallerier i Europa er komplet uden at besøge Paris, Frankrig. Imidlertid, i stedet for Louvre, anbefaler vi på vej til Pompidou. Der finder du en unik arkitektonisk struktur med alle dets rulletrapper, VVS, og stålramme synlig på ydersiden. Men erfaringerne stopper ikke der, som Pompidou har over 50,000 arbejder i sin samling. Det er en af ​​de mest betydningsfulde samlinger af moderne og nutidig kunst, som bestemt er et besøg værd. Kom til Paris med tog fra London, Amsterdam, Bruxelles og andre byer i Europa.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

Moderne kunst gallerier i Europa er helt sikkert et syn at se. Det bedste ved at planlægge en kunst-orienteret tur er, at alle disse byer nemt nås med tog. Hvis du er klar til at gå, Bog Toget Billetter nu og nyd turen!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)