Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 07/06/2020)

Pencinta seni moden mempunyai banyak tempat untuk melawat di Eropah. Dengan pelbagai pilihan, mungkin bahagian yang paling mencabar ialah memilih destinasi. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mencari untuk lawatan titik panas perdana Eropah untuk penerokaan seni, kenapa tidak merancang perjalanan anda sekelilingnya? Dengan beberapa terancang keretapi, anda boleh melawat semua pilihan utama kami galeri seni moden di Eropah:

 

Galeri Seni Moden Tate, London, England

Tate Galeri Seni moden dalam London adalah salah satu daripada galeri seni moden yang paling popular kontemporari di Eropah. Ia tidak adalah satu-satunya untuk melawat di bandar yang mempunyai lebih 1,000 galeri. Walau bagaimanapun, ia adalah salah satu yang paling popular dengan pelancong. Tate Modern pada mulanya sebahagian daripada Galeri Tate yang ditubuhkan pada 1897. Lebih masa, Tate mula semakin meluas, 2000 dibahagikan kepada empat galeri yang berbeza. Daripada keempat-empat, Tate Modern adalah satu dengan yang paling dekat, dan ia menempatkan lebih daripada sekadar karya seni. Jika anda ingin mengalami dunia seni di London untuk diri sendiri, anda boleh dengan mudah mencapai bandar dengan kereta api dari yang paling utama bandar-bandar Eropah.

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

 

The National Gallery of Art Kontemporari dan Moden, Rome, Italy

dipanggil National Gallery Moden dan Kontemporari Seni di Itali, ini galeri seni di Rome mempunyai semua yang anda perlukan. Dan baru-baru ini mendapat wajah baru yang segar, supaya seni itu boleh menonjol lebih di pameran. Galeri ini adalah unik dalam cara persembahan. Ia lebih tertumpu kepada tema, warna dan bentuk daripada persamaan era dan gaya. Yang membolehkan setiap pelawat untuk mengalami seni dalam baru, cara yang unik, memastikan lawatan itu akan menjadi kenangan. Rom merupakan sebuah bandar yang hebat untuk melawat dengan kereta api. Ada sesetengah laluan indah anda boleh melalui pengalaman lebih banyak dari Itali.

Florence ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

Florence untuk Trains Pisa

Rom ke Kereta api Venice

 

Kunsthalle Zurich, Switzerland

Kunsthalle Zurich Bangunan

 

dunia seni kontemporari dan moden Switzerland adalah luas dan bersemangat, dengan banyak galeri menjaganya agar tetap hidup. Antara perkara yang sering disyorkan untuk lawatan adalah Kunsthalle Zurich. Ia mempunyai pameran sementara yang tidak pernah gagal untuk menarik minat pelawat. Perubahan yang kerap membantu Kunsthalle mencipta semula identitinya setiap kali. Anda boleh sampai ke Zurich dengan kereta api dari Munich, Vienna, serta bandar-bandar Eropah yang lain yang anda lawati pada memburu seni moden anda.

Munich untuk Trains Zurich

Berlin untuk Trains Zurich

Basel untuk Trains Zurich

Vienna untuk Trains Zurich

 

Pompidou, Paris, Perancis

Pompidou di Paris adalah salah satu yang Terbaik Moden Galeri Seni di Eropah

Tiada lawatan ke galeri seni moden di Eropah lengkap tanpa melawat Paris, Perancis. Walau bagaimanapun, bukannya Louvre, kami cadangkan menuju ke Pompidou. Di sana anda akan mencari struktur seni bina yang unik dengan semua eskalator yang, paip, dan kerangka keluli boleh dilihat pada bahagian luar. Tetapi pengalaman tidak berakhir di situ, sebagai The Pompidou mempunyai lebih 50,000 kerja-kerja dalam koleksi. Ia adalah salah satu koleksi yang paling ketara seni moden dan kontemporari yang sudah pasti bernilai lawatan. Dapatkan ke Paris dengan kereta api dari London, Amsterdam, Brussels dan bandar-bandar lain di Eropah.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

 

 

galeri seni kontemporari di Eropah pasti penglihatan untuk melihat. Bahagian yang terbaik tentang merancang perjalanan seni berorientasikan bahawa semua bandar-bandar ini mudah dicapai dengan kereta api. Jika anda sudah bersedia untuk pergi, Buku Anda Tiket Kereta Api sekarang dan menikmati perjalanan!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)