Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 27/05/2022)

Lovers modern művészet sok kirándulóhelyek Európában. Ilyen gazdag a választék, talán a legnagyobb kihívást a szolgáltató kiválasztása cél. azonban, ha keres, hogy látogatás Európa elsőszámú hotspotok művészi felfedezés, miért ne tervezze meg utazását körül? Egy jól megtervezett vonat túrák, akkor látogassa meg minden a legkeresettebbek a modern művészeti galériák Európában:

 

Tate Modern Művészeti Galéria, London, Anglia

Tate Modern Művészeti galéria ban ben London az egyik legnépszerűbb kortárs modern művészeti galériák Európában. Ez nem az egyetlen, hogy látogassa meg a város, amely büszkélkedhet több 1,000 galéria. azonban, az egyik, hogy a legtöbb népszerű turisták. Tate Modern eredetileg része a Tate Gallery, amely-ben alakult 1897. Túlóra, Tate kezdett bővülő és 2000 osztották négy különböző galéria. Azok közül négy, Tate Modern az, aki a legtöbb látogatás, és ez ad több, mint műalkotás. Ha szeretné megtapasztalni a londoni művészeti szcénában magad, könnyen elérheti a város vonattal a legtöbb fő Az európai városok.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

 

A National Gallery of Modern és Kortárs Művészeti, Róma, Olaszország

Hívott A Nemzeti Galéria Modern és Kortárs Művészeti olasz, ez művészeti galéria Róma mindent meg kell. És nemrég kapott egy friss új megjelenés, úgy, hogy a szakterületen látszanak még a kiállításokon. Ez a galéria a maga nemében páratlan módon bemutató. Ez jobban összpontosít témák, színek és forma, mint a hasonlóság korok és stílusok. Ez lehetővé teszi, hogy minden látogató, hogy megtapasztalják a művészet egy új, egyedülálló módon, annak biztosítása, hogy a látogatás lesz emlékezetes. Róma egy nagy város, hogy látogassa meg vonattal. Van néhány festői útvonalak veheted végig a tapasztalatot több Olaszország.

Firenze Rómába vonatok

Nápoly Róma vonatok

Firenze és Pisa vonatok

Róma Velence vonatok

 

Kunsthalle Zürich, Svájc

Kunsthalle Zurich Building

 

Svájc kortárs és modern művészeti jelenet burjánzó és élénk, számos galéria tartása életben. Az egyik, hogy gyakran ajánlott a látogatás a Kunsthalle Zürich. Ez ideiglenes kiállítási, hogy soha nem intrika a látogató. Ezek a gyakori változások segítik a Kunsthalle feltalálni identitásának minden alkalommal. Eljuthat Zürich vonattal München, Bécs, valamint más európai városokban meglátogatja a modern művészet vadászat.

München Zürich vonatok

Berlin Zürich vonatok

Basel Zürich vonatok

Bécs Zürich vonatok

 

Pompidou, Párizs, Franciaország

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Nem túra modern művészeti galéria Európa teljes felkeresése nélkül Párizs, Franciaország. azonban, ahelyett, hogy a Louvre, javasoljuk pont a Pompidou. Ott egy egyedülálló építészeti struktúrát, annak minden mozgólépcsők, csőhálózat, és acélváz látható a külső. De a tapasztalat nem ér véget, mint a Pompidou több mint 50,000 működik a gyűjtemény. Ez az egyik legjelentősebb gyűjteménye a modern és kortárs művészet, ami biztosan megér egy látogatást. Get Párizsba vonattal London, Amszterdam, Brüsszel és más városok Európában.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

 

Kortárs művészeti galériák Európában biztosan egy látvány. A legjobb az egészben tervez art-orientált út az, hogy ezekben a városokban is könnyen megközelíthető vonattal. Ha készen áll, hogy menjen, A Könyv A Vonatjegyet most és élvezze az utazást!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)