Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 29/12/2019)

Historiske Hoteller i Europa er ikke et sjældent syn, især i de store byer med en rig historie. Paris, London, Rom, München, Wien - alle disse byer har dejlige steder at tilbyde. Turister der tørster nogle traditionel luksus vil have nogen vanskeligheder med at finde et sted at bo i Europa. Det bedste ved det er, at du kan rejse til alle disse byer med tog, på et budget. Her er de fem historiske hoteller i Europa, og hvordan man kommer dertil med tog:

 

1. Vi begynder vores liste over historiske hoteller – The Ritz, Paris

Ingen liste over top historiske hoteller i Europa ville være komplet uden Paris. En perle af sin gæstfrihed industri skiller sig ud: The Ritz. Hotellet har en rig historie og et luksuriøst interiør til at gå med det. Det blev grundlagt i 1898, og selv da var højdepunktet af komfort.
The Ritz var naturligvis et populært valg for medlemmer af europæiske high society. Nogle af dens berømte gæster var hertugen og hertuginden af ​​Windsor, Coco Chanel, og Ernest Hemingway, blandt andre. Hvis du ønsker at udforske sin spændende historie, du kan tage et tog til Paris fra andre større europæiske byer som London, Rom, Amsterdam, eller Bruxelles.

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

2. Belmond Cadogan Hotel, London

Historiske Hoteller i Europa, Belmond Cadogan Hotel, London

Belmond Cadogan Hotel i London betragtes som en boutique-hotel, men det har en lang og spændende historie. Nogle vil sige, det var endnu dramatisk til tider, som Oscar Wilde afventede hans arrestation der i 1895. Cadogan har 64 værelser og en vidunderlig Edwardian atmosfære. Det er et historisk byhus, og det har holdt en masse af den unikke karakter af den æra. Hvis du tager vores første anbefaling, du kunne nemt rejse fra Paris til London med tog.

Amsterdam til London Tog

Lille til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

3. Albergo del Sole al Pantheon, Rom

Når det kommer til historiske hoteller i Europa, Albergo del Sole al Pantheon i Rom tager kagen. Det er et af de ældste hoteller i verden, grundlagt i 1467! Værelser med udsigt over Pantheon er de bedste, komplet med renæssance-stil senge og 17 århundrede kalkmalerier som dekoration. Det bliver ikke bedre eller mere historisk end det. En anden bonus er, at er ganske let med tog rejser til Rom, især ud fra andre større italienske byer.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Salerno til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

 

4. Hotel Torbrau, München

Hotel Torbrau er et godt sted at bo i Europa

Den Torbrau startede som et sted for trætte rejsende fra Salzburg at have en pause og en god øl. Det har været i drift i mere end 500 flere år, og den fik sin moderne renovering i 90'erne. Den Torbrau er en favorit af forretningsrejsende og turister, der ønsker en mere charmerende historiske hotel oplevelse. Hvis du er besøger München med tog fra Berlin, Wien eller andre europæiske byer, du kan planlægge at bo på Torbrau.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Køln ​​til München Tog

 

5. The Grand Hotel Wien, Wien

The Grand Hotel Wien bygget i 1870, og kun brugt en kort tid som en privat bolig. Det er den ældste af de ”Ring Hoteller” omkring Opera område af Ringstrasse i Wien. For så vidt angår historie går, hotellet har set sin andel af både spænding og hjertesorg. Det var på baggrund af den Mayerling affære, som endte tragisk, med død den østrigske kronprins Rudolf og hans kæreste, Baronesse Marie Vetsera. Hvis historien har du fascineret, du kan tilføje Grand til din liste af historiske hoteller i Europa til at besøge. Head til Wien med tog fra München, med et stop på Salzburg.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Innsbruck til Vienna Tog

Frankfurt til Wien Tog

 

Besøg historiske hoteller i Europa med tog Resumé!

Søger du at besøge nogle af de mest interessante historiske hoteller i Europa? Planlæg din rejse gennem de store europæiske byer og bestille togbilletter at få dig der!

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhistoric-hotels-europe%2F%3Flang%3Dda - (Rul lidt ned for at se Koden)