Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 19/08/2022)

At være gravid er en af ​​de mest vidunderlige tidspunkter i dit liv. Det gør det, imidlertid, kommer med visse begrænsninger. Især hvis du planlægger at rejse, mens du er gravid. At bære og opbygge en baby begrænser den slags transport, du kan bruge til at komme rundt, især når man rejser mens man er gravid internationalt. Man kan ikke flyve og mange andre former for rejser, mens man er gravid, når man er over et bestemt antal måneder, eller hvis du oplever komplikationer. Sørg for at medtage alt dette i din rejseplan for graviditet. En meget nem måde at komme til din destination, når du rejser, mens du er gravid, er via tog. Togfirmaer tager ofte højde for gravide kvinder, gør det til et af de mest populære transportmidler, når du rejser mens du er gravid.

  • Tog Transport er den miljøvenlig måde at rejse til, Især når Traveling Mens gravid. Denne artikel er skrevet til at uddanne om Travel Train af Save A Train, Webstedet for de billigste togbilletter I verden.

Før du begynder

Før du selv begynder din rejse med din lille ombord, tage lidt tid på at forberede din krop til at rejse, mens du er gravid. Prøv at udføre så meget træning, som du kan, dette vil Sørg for, at din krop er i den bedste form at slibe op til strenge rejser. At rejse mens du er gravid kan tage meget ud af dig. Øv dig på at strække, og styrke din kerne og ben. Sove i rejserum er ofte mere trang end du er vant til, og du har muligvis brug for den ekstra fleksibilitet for at blive komfortabel, når du rejser, mens du er gravid.

Amsterdam til London

Paris til London

Berlin til London

Bruxelles til London

 

Rejser, mens gravid tip 1: Kontakt din læge

Før du går på rejse, mens du er gravid, Kontroller med dit dokument, at du faktisk er ryddet for det. Sørg for at forklare, at du rejser, mens du er gravid med tog og ikke med luft, da det sandsynligvis vil have en stor forskel i resultatet. Graviditeter med høj risiko og dem, der er meget sent i deres tredje trimester, kan nægtes adgang til at rejse, mens de er gravide, så det er altid bedst at blive ryddet på forhånd for at undgå skuffelse. Når du først har alt klart, book din togbillet online.

Amsterdam til Paris

London til Paris

Rotterdam til Paris

Bruxelles til Paris

 

Doctor check

 

Traveling Mens gravid Tip 2: Planlæg omhyggeligt

Vi ved alle, at begivenheder som bryllupper og fester ikke altid falder inden for din perfekte tidsramme, især hvis du planlægger at rejse, mens du er gravid. Hvor det er muligt, imidlertid, prøv at sikre dig, at din rejse falder sammen med den mest behagelige del af din graviditet. Første trimester er ofte plaget af kvalme, manglende appetit og generelt føler sig forfærdelig, hvilket er dårlige nyheder ved rejsen, mens du er gravid. Tredje trimester er, når du begynder at føle dig som en hval, og ved at stå i et hvilket som helst tidsrum får dine fødder lyst til at falde. Tilføj hævede ankler, manglen på søvn, og den stadigt voksende babys bevægelse cykler ind i det, og du kan have en meget ubehagelig tur, hvis du rejser, mens du er gravid. Andet trimester er normalt det bedste tidspunkt at rejse videre. Du er ikke for stor endnu, og i de fleste tilfælde, kvalme er aftaget. Det er altid bedst at rejse mens man er gravid, hvis man ikke bruger hele tiden på at kaste op, eller læg dig!

Milano til Rom

Firenze til Rom

Pisa til Rom

Napoli til Rom

 

 

Rejser, mens gravid tip 3: Medbring dine egne puder

Det er ikke let at blive komfortabel, når du rejser, mens du er gravid. Dette gælder især, hvis det er lidt senere i graviditeten. Sørg for at pakke dine egne foretrukne puder til din rejse. At have dine egne puder garanterer ikke kun mere komfort, når du rejser, mens du er gravid, men det vil også give dig en følelse af fortrolighed, der hjælper dig med at føle dig mindre stresset. At rejse mens du er gravid kan gøre ryggen, nakke, og stort set alle dele af dig øm. Lad os se det i øjnene, stort set alt kan være stressende, mens du er gravid, så prøv altid at gøre det gøre tingene så lette som muligt når du rejser mens du er gravid.

Milano til Venedig

Padua til Venedig

Bologna til Venedig

Rom til Venedig

 

Bring your own pillow when Traveling while pregnant

 

Traveling Mens gravid Tip 4: Hold dig til din tidsplan

At rejse mens man er gravid kommer ofte med mange uforudsete forsinkelser. Du ved aldrig, hvordan du skal føle dig om morgenen på din rejse, eller hvis din krop har brug for noget tid på rejsen, mens du er gravid. Alt er mere stressende, og man kan ofte løbe sent. Lav en tidsplan, inden din togtur, og sørg for at tilføje så meget ekstra tid derpå som muligt. Formålet er at være tidligt nok forsinkelser som trafik eller andet vil ikke få dig til at haste, når du rejser, mens du er gravid. Jo da, at sidde og vente på dit tog kan være en smerte, men det er uendeligt bedre end at haste, mens du er gravid, at fange det.

Salzburg til Wien

München til Wien

Graz til Wien

Prag til Wien

 

Rejser, mens gravid tip 5: Stol ikke på købt mad

Alle slags ting kan modregne din mave, når du er gravid. For ikke at nævne, at der er en liste, så længe din arm af ting, som du ikke skal spise. Hvis du tager din egen mad med dig som en del af din rejseplan, bortfalder de fleste af disse problemer, når du rejser, mens du er gravid. Når du pakker dine egne måltider, du ved nøjagtigt hvad der er i det, og nøjagtigt hvad man kan forvente. Sørg for at pakke dem i en køleboks eller anden isoleret emballage for at holde den kølig eller varm, når du rejser, mens du er gravid.

Nürnberg til Prag

München til Prag

Berlin til Prag

Wien til Prag

 

Food to eat while pregnant

 

Traveling Mens gravid Tip 6: Triple Kontroller dine medicin

Den synkende følelse, når du er klar over, at du har efterladt en vigtig medicin, er noget, som ingen af ​​os ønsker at opleve, især når man rejser, mens man er gravid. Når du forventer, du kan være på forskellige medicin i hverdagen. Disse springer muligvis ikke med det samme i spidsen for dit sind, når du pakker til rejser, mens du er gravid. Sørg for ikke kun at kontrollere, at du har mere end nok medicin til at rejse, mens du er gravid, men få en anden til at tjekke dem for dig også.

Frankfurt til Berlin

Leipzig til Berlin

Hannover til Berlin

Hamborg til Berlin

 

Rejser, mens du er gravid Tip 7: Løft ikke din bagage!

Dette overses ofte, når man tænker på at rejse, mens man er gravid. Så ofte bærer vi bare en kuffert eller en taske bare for at få det gjort og ud af vejen. Bagage er tung, så at løfte det, mens du er gravid, er et nej! Få en anden til at give dig hånd, hvis du kan, ellers flag en vagt ned for at hjælpe dig, når du rejser, mens du er gravid.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Traveling while pregnant

 

Traveling Mens gravid Tip 8: Rej ikke alene

Selv hvis du selv planlægger at tage en tur, prøv at binde det sammen med en kollega eller en ven, der skal hen til det samme sted. Rejser mens du er gravid alene udsætter dig for enorme risici. Du ved aldrig, om noget kan gå galt, så du har brug for et venligt ansigt der sammen med dig for at hjælpe dig. Når du beslutter dig for dine rejseplaner, prøv at inkludere mindst en anden person, som du har tillid til at rejse med dig.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

Rejser, mens du er gravid Tip 9: Bring nogle musik

Hele pointen bag være forberedt, når du er på rejse mens gravid er at reducere stress. Stress kan forårsage alle slags uvelkomne og usunde virkninger på din krop. Sørg for at medbringe noget musik med dig på dit tog. Pop i dine hovedtelefoner, og bare læn dig tilbage og slap af, når du kommer til din destination. Husk at trække vejret.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Bring Some Music and Headphones

 

Tip 10: Book dine billetter på forhånd

Sørg for, at du ikke kun booker dine billetter online til rejser, mens du er gravid, men du får også de billigste togbilletter med Save A Train. Sørg for, at du har ro i sindet med hensyn til at få de bedste billetter, gør det langt på forhånd som muligt, og få de rigtige togbilletter er afgørende for at få en god oplevelse, når du rejser mens du er gravid.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

 

At være gravid er en vidunderlig og til tider skræmmende oplevelse. På Gem et tog Vi vil meget gerne hjælpe dig med at nyde din tur, Planlæg forud, og undgå eventuelle faldgruber. Tskænder, mens du er gravid med tog er sådan en dejlig oplevelse, og det bør ikke ændre sig, fordi du forventer en baby!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Tip til rejser, mens du er gravid” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-traveling-pregnant/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)