Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 29/05/2020)

Nosečnost je eden najčudovitejših trenutkov v vašem življenju. To naredi, vendar, prihajajo z določenimi omejitvami. Še posebej, če nameravate potovati med nosečnostjo. Negovanje in gradnja otroka omejuje vrsto prevoza, ki ga lahko uporabljate, zlasti na potovanju med nosečnostjo v tujini. Med nosečnostjo med določenim mesecem ne moremo leteti in številne druge oblike potovanja, ali če imate zaplete. Vse to vključite v svoj načrt potovanja po nosečnosti. Zelo enostaven način, da pridete do cilja, ko potujete med nosečnostjo z vlakom. Vlakovna podjetja pogosto skrbijo za nosečnice, zaradi česar je to eno najbolj priljubljenih prevoznih sredstev, ko potujete med nosečnostjo.

Preden začneš

Preden sploh začnete potovati z vašim malčkom na krovu, vzemite si nekaj časa za pripravo telesa na potovanje med nosečnostjo. Poskusite narediti čim več vaje, to bo poskrbite, da bo vaše telo v najboljši formi da se peska do strogosti potovanja. Potovanje med nosečnostjo vam lahko veliko odvzame. Vadite raztezanje, krepitev jedra in nog. Spanje v potovalnih oddelkih je pogosto bolj utesnjen kot ste vajeni, in morda boste potrebovali dodatno prilagodljivost, da se boste potovali med nosečnostjo.

Amsterdam v London

Pariz do Londona

Berlin do Londona

Bruselj v Londonu

 

Potovanje med nosečnostjo Nasvet 1: Preverite pri svojem zdravniku

Preden začnete potovati med nosečnostjo, pri svojem dokumentu preverite, ali ste dejansko preverjeni. Bodite prepričani, da razložite, da potujete med nosečnostjo z vlakom in ne po zraku, saj bo to najverjetneje imelo veliko razliko v izidu. Nosečnice z visokim tveganjem in tiste, ki v tretjem trimesečju zelo zamujajo, bodo morda med nosečnostjo prepovedale potovanje, zato je najbolje, da se prej počistite, da ne pride do razočaranja. Ko imate vse jasno, rezervirajte svoje vozovnica za vlak na spletu.

Amsterdam v Pariz

London v Pariz

Rotterdam do Pariza

Bruselj v Pariz

 

Zdravniški pregled

 

Tmed nosečnostjo Nasvet 2: Previdno načrtujte

Vsi vemo, da dogodki, kot so poroke in zabave, ne spadajo vedno v vaš popoln časovni okvir, especially if you are planning on traveling while pregnant. Kjer je mogoče, vendar, poskusite zagotoviti, da vaše potovanje sovpada z najbolj udobnim delom nosečnosti. Prvo trimesečje je pogosto mučila slabost, pomanjkanje apetita in na splošno se počutijo grozno, kar je slaba novica za potovanje med nosečnostjo. Tretje trimesečje je, ko se začnete počutiti nekoliko kot kita, če stojite katero koli obdobje, vam noge želijo pasti. Dodajte otekle gležnje, pomanjkanje spanja, in vedno večje dojenčkove gibe krožijo v to in morda boste imeli zelo neprijetno potovanje, če potujete med nosečnostjo. Drugo trimesečje je običajno najboljši čas za nadaljevanje potovanja. Nisi še prevelik, in v večini primerov, slabost je popustila. Potovanje med nosečnostjo je vedno najbolje, če ne porabiš celega časa, da bi se rad vrgel, ali lezite!

Milano v Rim

Florence v Rim

Pisa v Rim

Neapelj v Rim

 

 

Potovanje med nosečnostjo Nasvet 3: Prinesite svoje lastne blazine

Udobno se počuti, ko potujete med nosečnostjo, ni enostavno. To še posebej velja, če je malce pozneje v nosečnosti. Bodite prepričani, da spakirate svoje najljubše blazine za potovanje. Imeti lastne blazine ne bo zagotovilo samo večjega udobja med potovanjem med nosečnostjo, vendar vam bo tudi dal občutek poznavanja, da se boste počutili manj obremenjeni. Potovanje med nosečnostjo vam lahko naredi hrbet, vratu, in skoraj vsak del vas srbi. Soočimo se s tem, med nosečnostjo je lahko karkoli karkoli stresnega, zato vedno poskusite naredite stvari čim lažje ko potujete med nosečnostjo.

Milano do Benetk

Padova do Benetk

Bologna do Benetk

Rim do Benetk

 

Pri potovanju med nosečnostjo prinesite svojo blazino

 

Tmed nosečnostjo Nasvet 4: Upoštevajte svojo časovno tabelo

Potovanje med nosečnostjo pogosto prihaja do številnih nepredvidenih zamud. Nikoli ne veš, kako se boš počutil zjutraj na potovanju, ali če bo vaše telo med nosečnostjo potrebovalo nekaj časa. Vse je bolj stresno, in človek lahko pogosto teče pozno. Sestavite časovnico pred plovbo vlaka, in ne pozabite dodati čim več dodatnega časa. Cilj je biti dovolj zgodaj zamude, kot je promet ali kaj drugega vam ne bo povzročalo hitenja, ko ste noseči. Seveda, sedenje okoli, ki čaka na vaš vlak, je lahko bolečina, vendar je neskončno boljše od hitenja, med nosečnostjo, da ga ujamem.

Salzburg na Dunaj

München na Dunaj

Gradec na Dunaj

Praga na Dunaj

 

Potovanje med nosečnostjo Nasvet 5: Ne zanašajte se na kupljeno hrano

Vse vrste stvari vam lahko poženejo želodec, ko ste noseči. Da ne omenjam, da obstaja seznam, dokler je tvoja roka stvari, ki jih ne bi smeli jesti. Če prinesete s seboj svojo hrano kot del svojega potovalnega načrta, bo večina teh vprašanj izničila med potovanjem med nosečnostjo. Ko pakirate svoje obroke, točno veš, kaj je v njem, in točno kaj pričakovati. Pazite, da jih pakirate v hladilno škatlo ali kakšno drugo izolirano embalažo, da bo med potovanjem med nosečnostjo hladno ali toplo.

Nürnberg do Prage

München v Prago

Berlin do Praga

Dunaj v Prago

 

Hrana, ki jo jemo med nosečnostjo

 

Tmed nosečnostjo Nasvet 6: Trikrat preverite zdravila

Čustveni občutek, ko spoznaš, da si za seboj pustil pomembno zdravilo, je nekaj, česar noben od nas ne želi doživeti, zlasti na potovanju med nosečnostjo. Ko pričakujete, boste morda uživali v različnih zdravilih v vsakdanjem življenju. Te morda ne bodo takoj popustile v ospredju, ko pakirate za potovanje med nosečnostjo. Bodite prepričani, da ne boste samo trikrat preverili, ali imate več kot dovolj zdravil za potovanje med nosečnostjo, ampak naj kdo drug preveri tudi vas..

Frankfurt do Berlina

Leipzig do Berlina

Hannover do Berlina

Hamburg do Berlina

 

Potovanje med nosečnostjo Nasvet 7: Ne dvigajte prtljage!

To pogosto spregledamo, ko razmišljamo o potovanju med nosečnostjo. Tako pogosto nosimo samo kovček ali torbo samo zato, da jo izpeljemo in odpravimo. Prtljaga je težka, zato ga dviganje med nosečnostjo ne-ne! Naj vam pomaga nekdo drug, če lahko, v nasprotnem primeru označite stražo, ki vam bo pomagala pri potovanju med nosečnostjo.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Potovanje med nosečnostjo

 

Tmed nosečnostjo Nasvet 8: Ne potujte sami

Tudi če nameravate potovati sami, poskusite ga povezati s sodelavcem ali prijateljem, ki mora iti na isto mesto. Potovanje med nosečnostjo sam vas izpostavlja ogromnim tveganjem. Nikoli ne veš, ali gre lahko kaj narobe, zato potrebujete prijazen obraz s seboj, da vam pomaga. Ko se odločite za svoje potovalne načrte, poskusite vključiti vsaj še eno osebo, ki ji zaupate, da bo potovala z vami.

München za Zurich vlakih

Berlin za Zurich vlakih

Basel na Zurich vlakih

Dunaj za Zurich vlakih

 

Potovanje med nosečnostjo Nasvet 9: Prinesi nekaj glasbe

Bistvo, da se pripravite na potovanje med nosečnostjo, je zmanjšanje stresa. Stres lahko povzroči različne vrste neželenih in nezdravih učinkov na vaše telo. Bodite prepričani, da na svoj vlak prinesete nekaj glasbe. Pojdi v slušalke, in se samo sprostite in sprostite, ko pridete do cilja. Ne pozabite dihati.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

Prinesite nekaj glasbe in slušalk

 

Nasvet 10: Rezervirajte svoje vstopnice vnaprej

Poskrbite, da ne boste samo rezervirali vozovnic na spletu za potovanja med nosečnostjo, vendar dobite tudi najcenejše vozovnice za vlak z Save A Train. Poskrbite, da boste imeli mir pri pridobivanju najboljših vstopnic, to storite daleč vnaprej, kot je mogoče, pridobiti pravilne vozovnice za vlak je bistvenega pomena za dobro izkušnjo med potovanjem med nosečnostjo.

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

 

Biti noseča je čudovita in včasih strašljiva izkušnja. na Shrani vlaku mi bi radi pomagali, da uživate v potovanju, načrtuj vnaprej, in se izognili morebitnim pastem. Tjeziti med nosečnostjo z vlakom je tako ljubka izkušnja, in to se ne bi smelo spremeniti, ker pričakujete otroka!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “10 Nasveti za potovanje med nosečnostjo” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila in nam dati kredit z povezava na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-pregnant%2F%3Flang%3Dsl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)