Vrijeme za čitanje: 7 minuta
(Ažurirano: 29/05/2020)

Trudnost je jedno od najljepših razdoblja u vašem životu. To radi, međutim, dolaze s određenim ograničenjima. Pogotovo ako planirate putovati dok ste trudni. Nošenje i izgradnja djeteta ograničava vrstu transporta kojim se možete kretati, posebno na putovanjima dok su trudni u inozemstvu. Ne možete letjeti i mnogi drugi oblici putovanja dok ste trudni u određenom mjesecu, ili ako imate komplikacija. Svakako sve to uključite u svoj plan putovanja o trudnoći. Vrlo jednostavan način da doputujete do svog odredišta tijekom putovanja dok ste trudni preko vlak. Tvrtke za vlak često pružaju usluge trudnicama, što ga čini jednim od najpopularnijih prijevoznih sredstava kad putujete dok ste trudni.

  • Vlak Promet je eko-friendly način za putovanja, Pogotovo kad Tdivljajući dok sam trudna. Ovaj članak je napisan educirati o putovanja vlakom po uštedjeti vlak, Web stranica najjeftinijih vlaka U svijetu.

Prije nego što počneš

Prije nego što uopće započnete putovanje sa svojim malim na brodu, odvojite malo vremena da pripremite svoje tijelo za putovanja dok ste trudni. Pokušajte raditi što više vježbe, ovo će osigurajte da vam je tijelo u najboljem stanju za pijesak do krutosti putovanja. Putovanje dok ste trudni može vam puno oduzeti put. Vježbajte istezanje, i jačanje jezgre i nogu. Spavanje u putničkim odjeljcima često je grčevitiji nego što ste navikli, i možda će vam trebati dodatna fleksibilnost da biste se udobno smjestili tijekom putovanja dok ste trudni.

Amsterdam do Londona

Parizom u London

Berlin do Londona

Bruxelles u Londonu

 

Putovanje dok je trudnica Savjet 1: Provjerite sa svojim liječnikom

Prije nego što krenete na put dok ste trudni, provjerite kod svog dokumenata da li ste zapravo odobreni za to. Obavezno objasnite da putujete dok ste trudni vlakom a ne zrakom, jer će to najvjerojatnije imati veliku razliku u ishodu. Trudnoće visokog rizika i one koje kasne u trećem tromjesečju mogu im uskratiti pristup putovanju dok su trudne, tako da je uvijek najbolje unaprijed biti očišćen kako biste izbjegli razočaranje. Jednom kada sve bude jasno, rezervirajte svoje karta za vlak online.

Amsterdam u Pariz

London u Pariz

Rotterdam do Pariza

Bruxelles u Pariz

 

Doktorski pregled

 

Tdivljajući dok sam trudna Savjet 2: Planirajte pažljivo

Svi znamo da događaji poput vjenčanja i zabave ne spadaju uvijek u vaš savršen vremenski okvir, especially if you are planning on traveling while pregnant. Gdje je moguće, međutim, pokušajte osigurati da se vaše putovanje podudara s najudobnijim dijelom trudnoće. Prvo tromjesečje je često obolio od mučnine, nedostatak apetita i općenito osjećaj groznosti, što je loša vijest za putovanja dok ste trudni. Treće tromjesečje je kada se počnete osjećati pomalo poput kita, i stajanje bilo koje vrijeme čini da vam noge žele pasti. Dodajte natečene gležnjeve, nedostatak sna, i stalno rastuća kretanja djeteta ulaze u to i možda ćete imati vrlo neugodno putovanje ako putujete dok ste trudni. Drugo tromjesečje obično je najbolje vrijeme da nastavite putovanje. Nisi još prevelik, a u većini slučajeva, mučnina je utihnula. Putovati dok ste trudni uvijek je najbolje ako ne provedete čitavo vrijeme u želji da se bacite, ili lezi!

Milano do Rima

Firenca u Rim

Pisa u Rim

Napulj u Rim

 

 

Putovanje dok je trudnica Savjet 3: Donesite svoje jastuke

Udobno se snalaziti dok putujete tokom trudnoće nije lako. To posebno vrijedi ako je malo kasnije u trudnoći. Svakako spakirajte svoje omiljene jastuke za svoje putovanje. Posjedovanje vlastitih jastuka ne samo da će jamčiti više udobnosti tijekom putovanja dok ste trudni, ali pružit će vam i osjećaj poznavanja koji će vam pomoći da se osjećate manje stresno. Putovanje dok ste trudni može vam napraviti leđa, vrat, i prilično vas svaki dio grli. Suočimo se, gotovo ništa može biti stresno dok je trudna, zato uvijek pokušajte čine stvari što lakšim kada putujete dok ste trudni.

Milano do Venecije

Padova do Venecije

Bolonja do Venecije

Rimom do Venecije

 

Na putovanju dok ste trudni ponesite jastuk

 

Tdivljajući dok sam trudna Savjet 4: Držite se svoje tablice vremena

Putovanje dok je trudna često dolazi s mnogim nepredviđenim kašnjenjima. Nikad ne znate kako ćete se osjećati jutro ujutro, ili ako će vašem tijelu trebati neko vrijeme van dok je trudna. Sve je stresnije, a često se može kasniti. Sastavite tablicu prije putovanja vlakom, i svakako dodajte što više dodatnog vremena u to. Cilj je to biti dovoljno rano kašnjenja poput prometa ili bilo što drugo neće uzrokovati da morate žuriti tijekom putovanja dok ste trudni. Naravno, sjedenje okolo i čekanje vašeg vlaka može biti bol, ali beskrajno je bolje nego žuriti, dok je trudna, da ga uhvatim.

Salzburg do Beča

München do Beča

Graz do Beča

Prag do Beča

 

Putovanje dok je trudnica Savjet 5: Ne oslanjajte se na kupljenu hranu

Sve vrste stvari mogu vam pokrenuti trbuh kada ste trudni. A da i ne spominjem kako postoji lista sve dok vam ruka stvari koje ne biste trebali jesti. Ako sa sobom nosite vlastitu hranu kao dio plana putovanja, negiraćete većinu tih problema kada putujete dok ste trudni. Kad spakirate vlastite obroke, točno znate što je u njemu, i točno što očekivati. Pazite da ih spakirate u hladnjaku ili neku drugu izoliranu ambalažu kako biste bili hladni ili topli tijekom putovanja dok ste trudni.

Nürnberg do Praga

München do Praga

Berlin do Praga

Beč do Praga

 

Hrana za jelo dok je trudna

 

Tdivljajući dok sam trudna Savjet 6: Triput provjerite svoje lijekove

Taj osjećaj koji tone, kada shvatite da ste iza sebe ostavili važan lijek, nešto je što nitko od nas ne želi doživjeti, posebno kada putuje dok je trudna. Kad očekujete, možda ćete uzimati različite lijekove u svakodnevnom životu. To vam možda neće odmah pasti na pamet pri pakiranju za putovanja dok ste trudni. Budite sigurni da ne samo što će trostruko provjeriti da li imate više nego dovoljno lijekova za putovanja dok ste trudni, nego nazovite nekoga drugog da ih provjeri i za vas..

Frankfurt za Berlin

Leipzig do Berlina

Hannover do Berlina

Hamburg do Berlina

 

Putuje dok je trudna Savjet 7: Ne dizajte svoju prtljagu!

To se često zanemaruje kad se razmišlja o putovanju dok ste trudni. Tako često jednostavno nosimo kofer ili torbu samo da bismo to uspjeli i izvukli iz takta. Prtljaga je teška, pa je dizanje dok je trudna ne-ne! Nazovite nekoga da vam pruži ruku ako možete, u suprotnom privijte niz zaštitnika koji će vam pomoći tijekom putovanja dok ste trudni.

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

Putuje dok je trudna

 

Tdivljajući dok sam trudna Savjet 8: Ne putujte sami

Čak i ako planirate samostalno putovati, pokušajte to povezati sa suradnikom ili prijateljem koji mora otići na isto mjesto. Putuje dok je trudna sam izlaže vam ogromne rizike. Nikad ne znate može li nešto poći po zlu, tako da vam treba prijateljsko lice s vama da vam pomogne. Kad odlučujete o svojim planovima putovanja, pokušajte uključiti barem još jednu osobu kojoj vjerujete da putuje s vama.

München za Zurich vlakova

Berlin za Zürich vlakova

Basel Zürich vlakova

Beč za Zurich vlakova

 

Putuje dok je trudna Savjet 9: Donesite glazbu

Cijela svrha iza pripreme za vrijeme putovanja dok ste trudni jest smanjenje stresa. Stres može uzrokovati sve vrste nepoželjnih i nezdravih učinaka na vaše tijelo. Obavezno ponesite sa sobom nešto glazbe u vlaku. Uključite slušalice, i samo se odmarajte i opustite se dok stignete na svoje odredište. Sjeti se da dišeš.

Luksemburg u Bruxelles vlakova

Antwerpen u Bruxelles vlakova

Amsterdam u Bruxelles vlakova

Pariz u Bruxelles vlakova

 

Donesite neke glazbe i slušalice

 

Savjet 10: Rezervirajte ulaznice unaprijed

Obavezno rezervirajte karte ne samo za putovanja dok ste trudni, ali uz Save A Train dobivate i najjeftinije karte za vlak. Pobrinite se da imate duševnog mira u pogledu dobivanja najboljih karata, učini to daleko unaprijed što je više moguće, nabaviti ispravne karte za vlak ključno je imati dobro iskustvo tijekom putovanja dok ste trudni.

Düsseldorf u München Željeznica

Dresden München Željeznica

Nürnberg u München Željeznica

Bonn München Željeznica

 

Biti trudna je prekrasno i ponekad zastrašujuće iskustvo. Na Spremi Vlak voljeli bismo vam pomoći da uživate u svom putovanju, planirati unaprijed, i izbjegavajte moguće zamke. Tdivljajući dok je trudna vlakom je tako lijepo iskustvo, i to se ne bi trebalo promijeniti jer očekujete dijete!

 

 

Želite implementirati na našem blogu “10 Savjeti za putovanje tijekom trudnoće” na svoje stranice? Možete uzeti naše fotografije i tekst i dati nam kredit s link na ovom blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-pregnant%2F%3Flang%3Dhr U- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)