Vrijeme za čitanje: 5 minuta
(Ažurirano: 01/04/2021)

Putovanje je krajnja avantura, ali trebali biste to učiniti bez prtljage, osobito za layovers ili ako samo imaju slobodan dan u jednom od Njemačke Najposjećeniji gradovi. Imamo sve potrebne informacije za lijevu mjesta za prtljagu u Njemačkoj za tri od svojih glavnih gradova, Berlin, München, i Hamburg.

Bilo da ste pohađaju Oktoberfest u Münchenu, stoji u strahu od Brandenburških vrata u Berlinu, ili uživanje u stranačkoj vibraciji Reeperbahna u Hamburgu, to su najlakši i najprikladniji način kako bi se osiguralo da vaša prtljaga je dobro zbrinuta dok istražujete.

 

Lijevo Prtljaga mjesta u Njemačkoj: Berlin

Berlin Zračne luke

na Tegel Zračna luka, naći ćete lijevi položaj za prtljagu na Terminal A i oni su otvoreni svaki dan od 5 sam se 10:30 poslijepodne. Cijene ćete platiti će se razlikovati od € 7.20 do 9,90 €, a ovisi o veličini torbi. Duljina vremena za pohranu je neograničen.

Kod Schönefeld Airport, naći ćete utakmice mjesto za prtljagu na kontaktu D Dolazak. Njihovi vrijeme je od nedjelje do petka, iz 7:30 sam se 11:30 sati, a subotom od 8 sam se 6 poslijepodne. Cijene se kreću od 4 € do € 6 za ručnu prtljagu i 7 € do € 10 za normalnu predanoj prtljazi.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Lijevo Prtljaga mjestima u željezničke stanice

Pogodnost željezničke stanice za vas je da su otvoreni 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Željeznički kolodvor (Hauptbahnhof) je mjesto gdje ćete naći ormariće i nalazi se na parkiralištu ispred glavne zgrade u području C.

Ovisno o veličini ormara što trebate, koštaju između 4 € i € 6 dan i period maksimalno pohranu je 72 sati. Ako vam je draže posjeti ured lijevo prtljage, postoji jedan dnevni otvoren od 6 sam se 10 popodne i to je oko 5 € po stavci.

Druga postaja s ormarića za pohranu uključuju Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz i Zoologischer Garten. Vrlo lako za pronaći lijeve mjesta za prtljagu u Njemačkoj!

Frankfurt na Berlin vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Lijevo Prtljaga mjesta u Njemačkoj: München

München Zračne luke

zračna luka München je najbolja opcija kada posjetite grad. Servisni centar u Terminal 1 otvoreno je 24 sata i tu je drugi položaj na kontaktu 2 a radno vrijeme je od 5 sam do ponoći na dan.

Vi ćete platiti između 5 € i 10 €, ovisno o veličini vaše prtljage kao i njen sadržaj. Provjerite zračne luke’ stranica prije putovanja za najnovije informacije i drugih zračnih luka za lijevim mjestima prtljagu u Njemačkoj.

 

Luggage inside Munich airport

 

Lijevo Prtljaga mjestima u Münchenu željezničke stanice

Pohranjivanje prtljage na glavnom kolodvoru u Münchenu bit će vam povjetarac. Postoji obilje ormara i postoje znaci da ih lako pronaći. Standardni ormar će vas koštati oko 4 € po danu, a za veće, odijelo-slučaj veličine spremište oko 6 € dnevno. Tu je, međutim 72-satni ograničenje granica.

Mnoge druge stanice su opremljeni s istim objektima.

Düsseldorf u München Željeznica

Dresden München Željeznica

Nürnberg u München Željeznica

Bonn München Željeznica

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Lijevo Prtljaga mjesta u Njemačkoj: Hamburg

Hamburg Zračne luke

Vaš jedini izbor je zračna luka Hamburg. Ljevica prtljage ured je na Terminalu 2, nivo 1 Odlasci i to je otvoren od ponedjeljka do nedjelje od 4:30 sam se 11 poslijepodne. Vi ćete platiti između 5 € i 25 €, sve ovisi o veličini. Veći vaša prtljaga, što je viša naknada, a zračna luka također naplaćuje 3 € kao jednokratnu naknadu za obradu po stavci.

Ovdje možete spremiti svoju prtljagu na ograničeni vremenski period, a najbolje je da provjerite unaprijed prije dolaska. Skupi što više informacija kao što prije nego što možete putovanja.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Lijevo Prtljaga mjestima u željezničke stanice

Kao i kod mnogih od željezničke postaje u Europi, vi ste u sreću s ormarićima koji su sve dostupne i otvorene 24 sata dnevno. Prosječna cijena je 5 € dnevno, a ne postoje ograničenja veličine.

Berlin Hamburg vlakova

Bremen Hamburg vlakova

Hanover u Hamburg vlakova

Köln u Hamburg vlakova

 

 

privatne usluge: The „Adrialin” za prtljagu

Postoji nekoliko tvrtki koje zapošljavaju sustav vrlo sličan onome Airbnb, samo za prtljagu. Vi samo trebate tražiti lokaciju, napraviti rezervaciju, a zatim ostaviti svoje torbe i certificirani mjestu koje je najpogodniji za vas. To je najbolji način pronalaženja ostavili mjesta za prtljagu u Njemačkoj.

Osiguranje je uključeno u cijenu, a oni variraju od tvrtke do tvrtke. Također ćete imati mir umu da vaše torbe su u sigurnim rukama.

Stasher

To je vrlo ugledna servis za pohranu koji je jednostavan za upotrebu i cijenom sasvim opravdano. Vi ćete platiti paušal od 5 € po torbi dnevno. Vaš torba također je osiguran za više od € 800. To je sve uključeno u cijenu.

Vi jednostavno pretraživati ​​svoje web stranice za mjesta u blizini vas. Tada ćete biti u mogućnosti odabrati svoj specifičan „StashPoint” i kad spadati torbe, pokazati vaš domaćin rezervacija i da ste razvrstani!

Slične usluge to su Nannybag i BagBnb. Ove usluge su zapravo dostupni u cijeloj Europi, a može se lako koristi za Njemačku.

Kada putujete i pohranjivanje prtljage potrebno je, to je uvijek najbolje biti pripremljen. Još jednom provjerite sve detalje i pronađite rješenje koje vam odgovara i kamo idete. Bilo je to zračnih luka, željezničke stanice, ili provjeravanje izvrsnih privatnih usluga na mreži, to je sve dostupno na klik od gumb. Sretan prtljage i uštedjeti nešto novca na vlak ulaznice i korištenje Spremi vlak!

 

 

Želite implementirati na našem blogu “Gdje se nalazimo čuvanje prtljage mjesta u Njemačkoj?” na svoje stranice? Možete uzeti naše slike i tekst i daju nam kredit sa linkom na ovaj post na blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=hr U- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)